Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

w ex 3 to bedzie najwieksza kompromitacja w swiecie filmu,takze obym sie pomylił i zeby on wystapil wrescie w tym filmie.

damianho15

Jasne że go nie bedzię ,ja jestem tego przekonany .Steven nie jest zainteresowany graniem razem w filmie z dawnymi gwiazdami kina akcji ,on woli skupiać uwagę na siebie .I dlaniego to nie jest żadna kompromitacja w świecie filmu ,tylko jego osobista ,przemyślana decyzja ..Wiec ,wiesz ,nie licz na niego w tym filmie .

bradock

Chciało Ci się tłumaczyć mu znowu to samo ?

użytkownik usunięty
damianho15

Największą kompromitacją w świecie filmu byłoby, gdyby ktoś chciał zrobić remake serii Ojciec Chrzestny, a nie brak nic nieznaczącego aktora w EX.

Jeszcze wszystko przed nami.

hah jak chca to niech so robia,remake kazdego popularnego filmu kiedys powstanie,niec nieznaczacego haha puknij sie w czoło to moze zmadrzejesz,najwieksza legenda kina akcji!! i w takim filmie chociaz 1 z serii musi byc!! zol..

użytkownik usunięty
damianho15

Tak największa śmieszne właśnie to widać w jakich filmach gra. Taka jest prawda w Hollywood już nic nie znaczy, nie dostaje ciekawych ról, gra w klasie C, tak właściwie w światowym kinie nic wielkiego nigdy nie zrobił, więc czym mają się skompromitować w świecie filmu skoro nigdy wielką postacią nie był. Co innego taki Stallone który grał w Rambo i Rocky, czy taki Schwarzenegger Terminator, Predator. Obaj zapisali się wysoko w kinie światowym, stworzyli kultowe postacie, grali w wielkich filmach które powyżej wymieniłem.

nie obchodza mnie postacie,miał najlepsze filmy i caly czas ma dobre.

dobrze ze blokli ci temat na forum new filmu seagala,twoje postv to wszystkie powinny byc zablokowane,takie glupoty hah

użytkownik usunięty
damianho15

Sam zgłosiłem swój temat do usunięcia, bo tak to tylko Tobie my posty usunęli. Nie mogłem patrzeć na twoje trollowanie i psucie mojego tematu.

haha zawsze cos,mniej trollingu z twojej strony.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie wypowiadaj słowa którego znaczenia nie znasz. Nie pisz do mnie, bo zgłoszę administracji, że nachodzisz mnie.

hah tylko to umiesz i wzajemnie.

użytkownik usunięty
damianho15

i tak nie wystąpi jestem tego pewien w 100%.