w ex 3 to bedzie najwieksza kompromitacja w swiecie filmu,takze obym sie pomylił i zeby on wystapil wrescie w tym filmie.
Jasne że go nie bedzię ,ja jestem tego przekonany .Steven nie jest zainteresowany graniem razem w filmie z dawnymi gwiazdami kina akcji ,on woli skupiać uwagę na siebie .I dlaniego to nie jest żadna kompromitacja w świecie filmu ,tylko jego osobista ,przemyślana decyzja ..Wiec ,wiesz ,nie licz na niego w tym filmie .
Największą kompromitacją w świecie filmu byłoby, gdyby ktoś chciał zrobić remake serii Ojciec Chrzestny, a nie brak nic nieznaczącego aktora w EX.
hah jak chca to niech so robia,remake kazdego popularnego filmu kiedys powstanie,niec nieznaczacego haha puknij sie w czoło to moze zmadrzejesz,najwieksza legenda kina akcji!! i w takim filmie chociaz 1 z serii musi byc!! zol..
Tak największa śmieszne właśnie to widać w jakich filmach gra. Taka jest prawda w Hollywood już nic nie znaczy, nie dostaje ciekawych ról, gra w klasie C, tak właściwie w światowym kinie nic wielkiego nigdy nie zrobił, więc czym mają się skompromitować w świecie filmu skoro nigdy wielką postacią nie był. Co innego taki Stallone który grał w Rambo i Rocky, czy taki Schwarzenegger Terminator, Predator. Obaj zapisali się wysoko w kinie światowym, stworzyli kultowe postacie, grali w wielkich filmach które powyżej wymieniłem.
dobrze ze blokli ci temat na forum new filmu seagala,twoje postv to wszystkie powinny byc zablokowane,takie glupoty hah
Sam zgłosiłem swój temat do usunięcia, bo tak to tylko Tobie my posty usunęli. Nie mogłem patrzeć na twoje trollowanie i psucie mojego tematu.
Nie wypowiadaj słowa którego znaczenia nie znasz. Nie pisz do mnie, bo zgłoszę administracji, że nachodzisz mnie.