i nadwagi steven nadal swietnie walczy,lamie kosci tez ,widac to w najnowszym najwyzszym wyroku sceny walk nie tylko ss były na dobrym poziomie.jeszcze nie jednego by zlał.
Daj mu już spokój ... Po co aby kłótnie niepotrzebnie wywoływać . Każdy ma swojego idola i lubi mu kibicować .
Najbardziej lubię Arnolda dzięki takim filmom jak ,,Conan Barbarzyńca ,Terminator 1,2 ,Rekina Podziemia ,Predator ,Pamieć Absolutna itp Bezwątpienia aktor -legenda i etatowy twardziel kina akcji lat 80 ! Póżniej zaś lubię Sylwka ,Chucka ,Stevena itp
tez lubie arnolda,mam go zreszta w avatarze,miał kilka znakomitych klasyków no i swietnie zawsze wygladał,ogólnie tez dobry człowiek w zyciu bo nie słyszałem o zadnych jego ekscesach.
No właśnie przed chwilą zobaczyłem ,ja w sumie nie ma nic przeciwko temu ,zagrał on w kilku fajnych filmach akcji typu Twierdza ,Lot Skażanców czy Bez Twarzy .No zobaczymy co pokaże .Tylko czy to jest prawda że on zagra ? Bo przecież filmweb nie raz się mylił ...
raczej tak skoro juz został dodany,od dłuzszego czasu szumiało ze cage zagra,ja tez nie mam nic przeciwko niemu choc ostatnio mu sie nie wiedzie.
Niedawno też pisałeś: Nikt nie ma prawa się z nim równać. A na chwilę obecną Seagal jest naprawdę w słabej formie, a Maximum Conviction to tylko giot do ogromnej kolekcji Stevena, taka jest prawda, i wiele ludzi mi to mówiło.
wczoraj ogladałem i film zasługuje przynajmniej na 6 wiec nie jest to gniot,a seagal jest nadal w całkiem dobrej formie,nie do ruszenia,wiec nie opowiadaj głupot na forach.
W jakiej dobrej? Porównaj sobie jego walki w tym filmie, do tego, wk ótrym jeszcze w miarę dobrze walczył np. Niebezpieczny Człowiek, czy Zabójczy Cel. Tam, to jest tragedia niestety, bez jakiegoś przekonania, słynnej szybkości i ambicji - krótko mówiąc nieporozumienie, jeżeli chodzi o walki Seagala. A i ocena 5/10 to za wysoko na ten film. Bez Austina, 3/10 to była przesada.
kazdy ma inny gust,dla mnie film był niezły,a co do walk ss to nie wymagały one szybkosci,wystarczyły umiejetnosci.
wiadomo że nie będzie już walczył tak jak kiedyś, nie będzie miał już tych ruchów bo nie te lata, obejrzyj sobie w odwecie za śmierć końcową walke stevena i zobaczysz że to jest jego jedna z najlepszych walk od kilkunastu lat, dynamiczna i bardzo dobrze nakręcona jak na jego wiek
nie jeden 60-latek by nawet nie potrafił dobrze przywalićc a co dopiero mówić o jakimś wykręcaniu ręki
To cały urok szalonego Willisa. Aż szkoda, że teraz nie bierze ról, które przypominałyby nieco tą rolę z serialu ,,Na wariackich papierach''. To właśnie w tym serialu, Willis prezentuje swoje umiejętności aktorskie.
Mozesz zawsze sobie pobrać ten seral z neta i obejrzeć .A teraz z nowu na Tv4 mają lecieć stare odcinki ,,Gliniarza i prokuratora ,,
Ja mam na płytach ,,Na wariackich papierach''. Nawet znalazłam odcinek pilotowy serialu z lektorem (ciężko go zdobyć). A ''Gliniarz i Prokurator'', to wiem, że jest już od ponad miesiąca.
A skąd masz na płytach ten serial ? Ja kiedyś kolecjonowałem na płytach amerykańską wersje Pomocy Domowej ale potem coś przerwali i się wku*rwiłem i przestałem zbierać .Mam także kilka odcinków AirWolfa .Ach kiedyś to były seriale !!!! Coś pięknego !!!
To ja podobnie mam z Strażnikem Teksasu .też z chomi!kuj i na płytki .Chyba też zrobię tak z McGaverem .