Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 355 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Steven Seagal posiada 8 dan w aikido. Jako jedyny w Hollywood jest aż tak bardzo utytułowany. Jego wieloletnim dublerem był Max Borys Vellinow ( polak pochodzenia ukraińskiego) ,który mieszka w Lublinie na oś.Czechów. Steven bywał w polsce wiele razy głównie w Szczecinie (sansei Jacek Wysocki 6 dan w aikido ze szkoły mistrza Morei Ueshiby) i właśnie w Lublinie (na sali Lublinianki był na tzw starzu , to było cos czego nie zapomne do końca swej kariery w tym sporcie walki). Jako człowiek mistrz sztuki walki jest rewelacyjny. Jako aktor troch blado wypada bo niemoże chyba trafic na takiego reżysera jak Ridley Scott czy James Cameroon. Jak wszyscy dobrze wiedzą sam Steven jest jednym z najlepiej zarabiajacych aktorów w USA i mimo że role twardzieli jakie odgrywa nie sa rewelacja dla ogladających ale ktos kto wie na czym polega aikido ( nazywana jest sztuką walki beza walki - nie odbywaja się w tej sztuce żadne zawody ani też sparingi czy walki) to nie bedzie pisal głupich komentarzy na temat tego człowieka. Sam osobiscie staram się posiadać w swojej filmotece wszystkie filmy z jego udziałem i tak sobie myśle pocichu że dobrze by było jakby ktoś pokusił się i w jednym filmie akcji umiescił Seagala,Lundrgena i Van Damme stojacych po tej samej stronie i kopiacych dupsko złym charakterkom.

arkadiomorales

gówno się znasz

Panna_Debra

Zna ktoś może tytuł filmu w którym steven walczy z wampirami lub innymi potworami ale nie chodzi mi o ,,Naprzeciw ciemności'' widziałem kiedyś taki film ale nie znam tytułu.Z góry dzięki za pomoc.

Master_30

nie ma takiego filmu.serio ;)

Master_30

Tak dokładnie nie ma takiego filmu
Ktoś Cie wpuscił w maliny

Master_30

Ten film to Blade - ale tam grał Wesley Snipes