nico 9/10
Wygrać ze śmiercią 10/10
Wybraniec śmierci 10/10
Szukając sprawiedliwości 9/10
Liberator 9/10
Na zabójczej ziemi 7/10
Liberator 2 9/10
Nieuchwytny 9/10
Krytyczna decyzja 6/10
W morzu ognia 8/10
Patriota 5/10
Terrorysta 4/10
Mroczna dzielnica 9/10
Wpół do śmierci 7/10
Bestia 6/10
Czas zemsty 5/10
Cudzoziemiec 5/10
Clementine 5/10
Poza zasięgiem 5/10
Czarny świt 4/10
Prowokacja 7/10
Zatopieni 5/10
W stronę słońca 7/10
Siła rażenia 4/10
Nieobliczalny 6/10
Najemnik 6/10
Sprawiedliwość ulicy 8/10
Szalony lot 5/10
Zabójczy cel 5/10
Gra o życie 7/10
Wiadomości bez cenzury 7/10
Niebezpieczny człowiek 8/10
Protektor 7/10
Naprzeciw ciemności 7/10
Żądza śmierci 6/10
W odwecie za śmierć 6/10
Maczeta 5/10
Sheep Impact 7/10
Najwyższy wyrok 6/10
oceny odzwierciedlają jaką wielką karierę zrobił stev,a jeszcze pewnie uraczy nas dobrymi filmami.
z jakimś aktorem jeszcze widziałeś wszystkie filmy? jeśli nie, to kto u ciebie jest na 2 miejscu pod względem obejrzanych filmów ?
Oglądałeś Rusłana ? Ja kiedyś na Polsacie ale nie cały ,bo już żmeczony byłem i trzeba było iść spaść ,ale z tego co oglądałem to nawet fajny był ,tylko dubbing okropny ktoś dał na Polsacie .
Chciałeś powiedzieć lektora, nie sądzę, żeby filmy ze Stevenem miały polski dubbing, a poza tym Rusłan (Żądza śmierci) to bardzo dobry film Stevena, gra ruskiego kozaka, który leje łysych rusków w ortalionach po ryjach, a w tle ta piękna przaśna ruska muzyczka, balsam dla uszu :)
http://www.youtube.com/watch?v=zwmjDN1SU9g
Ja też mam konto, ale premium jest dodatkowo płatne, teraz tam tak pozmieniali, że sporo filmów, żeby obejrzeć trzeba mieć premium.
A faktycznie, doczytałem się, bo wcześniej tylko patrzyłem na pogrubiony napis zostań premium, a nie chciało mi się reszty czytać hehe.
Ale nie wszystkie filmy są na premium. Jest dużo filmów, które nawet bez logowania się można obczaić, więc i tak jest dobrze.
A na best.player można ogladac tylko przez 15 minut, potem trzeba czekać, na kino.pecetowiec też jakoś tak, z cho.mika trzeba ściągać, na seans online można chyba jeszcze normalnie oglądać.
Dzięki za info, wiedzieć, a puki co idę obejrzeć jakiś nowy film akcji, jeszcze nie wiem jaki, ale coś wymyślę, może masz jakąś propozycję?
Ok, dzięki "Dark Angel" widziałem, ale będę musiał i tak sobie odświeżyć,
resztę też pewnie zobaczę.
''Ostry poker w małym Tokio'' widziałeś?
''Niezawodną obronę'' ze Speamanem polecam. A wiem, że lubisz kino kopane.
,,Zimny jak Głaz ,, -Twardziel Brian Bosworth z dużym hukiem wchodzi w świat kina akcji !http://www.youtube.com/watch?v=1bNfag1hosI
,,Ninja Assassin ,, ,,Tylko Stzelaj ,, to tylko potwierdza że lubisz nowoczesne kino akcji !!! No i filmy akcji Stevena po 2000 roku .Nie ma czego się wstydzić ,jestem z tobą ,też lubię raz na jakiś czas obejrzeć nowy ,świeży akcyjniak który pachnie starym stylem .Polecam ,,Olimp w ogniu ,, Najlepsza rzeżn od czasu ,,Niezniszczalnych 2 ,,http://www.youtube.com/watch?v=_mlVEYUdAe4
No chodziło Lektora .Na Polsacie ktoś to czytał to tak było szłychać jak by wszyscy byli ochrypnieci .