Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

jeden z najbardziej dennych aktorów Hollywood. Nie mam pojęcia kto ogląda jego filmy ale jestem w podziwie bo dla mnie są tak głupkowate że aż niemożliwe do obejrzenia. Porażka - 1/10

wild_wolf

Na przykład ja oglądam jego filmy. To jest kino sensacyjne więc ma być tylko proste szybkie i efektowne i ma w nim być dużo rozróby bo takie są założenia tego gatunku. Steven był kiedyś jednym z lepszych twórców tego gatunku teraz mu się średnio powodzi ale należy mu się szacunek za całokształt jego twórczości

frycek49

to jest 1 z aktorów mojego dzieciństwa wychowałem się na jego filmach mam do niego szacunek najbardziej z dzieciństwa zapadła mi w pamięć scena w barze z kulą do bilarda Steven dla ciebie 10/10 za stare filmy.

yoqu

http://demotywatory.pl/uploads/1249087664_by_beka123_500.jpg
xDDD

użytkownik usunięty
Slagoroku

Hehe, dobre i jakie prawdziwe!!

dlA MNIE TAM TO DENNY JEST BRAD PITT I HUGH GRANT A SEAGAL JEST SPOKO

jack3322

Grant może faktycznie nie jest wysokich lotów ale Pitt robi przynajmniej coś wiecej niż machanie tłustą nóżką :)

wild_wolf

E tam, Grant jest po prostu świetnym aktorem komediowym.

nikike

Dobra w "4 weselach" byl naprawdę dobry ;)

użytkownik usunięty
frycek49

Dla tego większość filmów sensacyjnych to filmy kiepskie już z samej definicji.

Dlaczego kiepskie? Takie proste kino też jest potrzebne, w końcu ile można oglądać same ambitne zmuszające do refleksji kino. Ja np. jak jestem zmęczony to lubię sobie włączyć takie filmy przed którymi możne sobie po prostu usiąść i wyłączyć myślenie.

użytkownik usunięty
frycek49

Mówię wyłącznie za siebie. Gdybym miał oglądać same tzw. arcydzieła, to były istny koszmar.
Ale ja preferuję, no na przykład, kino z dużą dawką elementów fantastycznych. Zaś szybkie, efektowne kino w stylu filmów ze Stevenem Seagalem to dla mnie jedna z najgorszych propozycji. To też nie zmienię o nich zdania, bez względu na to, jaka jest definicja filmów sensacyjnych. Nie mniej, jak ktoś lubi....

wild_wolf

denny? seagal ma styl, jego filmy maja wszystkiego bystre monologi, smieszne sceny i rozne inne i to wszystko w kazdym pojedynczym filmie

Zywiec20

Styl to miała Marylin Monroe. Seagal to ma co najwyżej nadwage i zaburzenia seksualne :]

użytkownik usunięty
wild_wolf

Zaburzenia seksualne ? Pewnie jesteś stałym czytelnikiem portali typu " pudelek " czy " kozaczek " i wierzysz w te bzdury .
A co do Stevena to owszem niektóre filmy są słabe ale da się oglądać a są też filmy z nim które są klasyką kina akcji i tu nie ma co się dziwić .

taa? ciekawe- ja np oglądam cnn a ty co? znasz go osobiscie?

użytkownik usunięty
wild_wolf

Znam go dobrze ale nie osobiście a to że ty oglądasz cnn to mówi samo za siebie najbardziej debilna stacja na świecie

wild_wolf

Ta a Sylvester Stallone to jest cienki jak patyk co??
O Szwarcusiu nie wspomnę
Ty nie osiągniesz 1/100 tego co on osiągnął
On będzie grał w filmach a ty dalej bedziesz pisał swoje wypociny

giovanni50

A ty już taki głupi sie urodziłeś czy to jest nabyte z wiekiem?

wild_wolf

Spadaj trollu

Zywiec20

też nie lubię tego aktora, ale trzeba mu oddać trochę racji. Ostatnio jestem katowana przeglądem jego filmów, muszę powiedzieć że te które on sam reżyseruje mają bardzo fajne scenariusze, to są bardzo fajne, ciekawe, niebanalne historie.Trudno przez nie przebrnąć przez te ciągłe "machanie norzką", ale widać Pan Stiven na fioła na tym punkcie.

ROZTRZEPAK

Sztuki walki to jego pasja
Uczył się aikido ,kendo,karate i co tam jeszcze jest
Jego syn Kentaro Seagal tez jest aktorem

wild_wolf

Popieram.

napruto

Dzieki!

wild_wolf

Ale dałem 2 za to, że zrobił parę tych filmów xD

użytkownik usunięty
wild_wolf