chociaz w epizodzie w niezniszczalnych 4 jako zwienczenie pieknej kariery aktorskiej,nalezy mu sie to,podobnie postąpiono z chuckiem norrisem.
Że co? Zwieńczenie pięknej kariery aktorskiej? Jego piękna kariera zakończyła się jeszcze w latach 90. Widziałem tylko jeden naprawde dobry film z nim po 2000 roku :D
haha bez komentarza,moze nie umie ale rozwali kazdego za to ze swoimi wielkimi umiejetnosciami walki.
Walka musiałaby się toczyć na księżycu, bo niestety, ale grawitacja i Seagal nie idą w parze, jeśli wiesz co mam na myśli :D
Dla mnie najlepszymi aktorami kina akcji są( bo jeden to za mało ) :
1.Van Damme
2.Stallone
3.Schwarzenegger
Ale najlepszy dla mnie jest Van Damme. Niesamowita charyzma.
Seagal po 2000 też miał pasmo dobrych filmów typu
-W odwecie za śmierć
-Gra o życie
-Sprawiedliwość Ulicy
-Niebezpieczny Człowiek
-Rusłan
Ale te filmy mimo że dobre to jednak nie są w moim klimacie ,w moim stylu
bo jednak widzimy :
-Utyłego ,starszego Stevena któremy jednak spuszcza trochę poziom
-Cała ta nowoczesność ,inowaczyjność ,świat komputerów ,internetu
-Iny styl krecenia filmów : Rwany ,dynamiczny montaż
-Brak jakiś zaskakujących ,mocnych fabularnie scen ,histori
-Brak mocnych ,charyzmatycznych aktorów nawet kategori B .
Dlatego uwielbiam oglądać B-klasowe akcyjniaki z spod lady z wypożyczalni VHS .Prawo pieśći jest jednym
z lepszych tego rodzaju filmu : http://www.youtube.com/watch?v=yxgoU0zFyHQ
Podobnie jak w przypadku Ex3, znowu - bardzo zaufane - bułgarskie media (!) potwierdzają udział Stefana w projekcie. Na tej stronie macie link do bułgarskiej stronki - http://www.exflix.blogspot.it/2014/04/seagal-confirmed-by-bulgarian-media-for.ht ml . Niestety, nie mogę dać bezpośredniego odnośnika bo grażdanka zostaje podmieniona przez ciąg różnych symboli.
Zdaniem BGREALITY Steven ma wcielić się w rolę antagonisty. W newsie pojawia się też info o Hulku Hoganie, który także miałby wystąpić w kolejnej części cyklu.
Takie bajanie...
Skoro Steven uznał że wystep w Exp jest czymś zbędnym dla niego to nie musicie się martwić tym filmem i jego występem .Prosta sprawa .Zresztą niektórzy traktują tą serie jak nie wiadamo co ,jakieś bóstwo .Niezniszczalni to tylko typowy film akcji z świetną obsadą .