Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

chociaz w epizodzie w niezniszczalnych 4 jako zwienczenie pieknej kariery aktorskiej,nalezy mu sie to,podobnie postąpiono z chuckiem norrisem.

damianho15

Że co? Zwieńczenie pięknej kariery aktorskiej? Jego piękna kariera zakończyła się jeszcze w latach 90. Widziałem tylko jeden naprawde dobry film z nim po 2000 roku :D

mejbirdus

widocznie malo sie znasz,on i i tak był,jest i bd najlepszym aktorem kina akcji.

damianho15

Najlepszym aktorem kina akcji jest Michał Wiśniewski. Sigal nie umie nawet zrobić salta :)

mejbirdus

haha bez komentarza,moze nie umie ale rozwali kazdego za to ze swoimi wielkimi umiejetnosciami walki.

damianho15

Walka musiałaby się toczyć na księżycu, bo niestety, ale grawitacja i Seagal nie idą w parze, jeśli wiesz co mam na myśli :D

damianho15

Dla mnie najlepszymi aktorami kina akcji są( bo jeden to za mało ) :
1.Van Damme
2.Stallone
3.Schwarzenegger

Ale najlepszy dla mnie jest Van Damme. Niesamowita charyzma.

arnie47

aktorstwo nie ma znaczenia.

damianho15

Aktorzy kina akcji powiedziałem.

mejbirdus

Seagal po 2000 też miał pasmo dobrych filmów typu
-W odwecie za śmierć
-Gra o życie
-Sprawiedliwość Ulicy
-Niebezpieczny Człowiek
-Rusłan
Ale te filmy mimo że dobre to jednak nie są w moim klimacie ,w moim stylu
bo jednak widzimy :
-Utyłego ,starszego Stevena któremy jednak spuszcza trochę poziom
-Cała ta nowoczesność ,inowaczyjność ,świat komputerów ,internetu
-Iny styl krecenia filmów : Rwany ,dynamiczny montaż
-Brak jakiś zaskakujących ,mocnych fabularnie scen ,histori
-Brak mocnych ,charyzmatycznych aktorów nawet kategori B .
Dlatego uwielbiam oglądać B-klasowe akcyjniaki z spod lady z wypożyczalni VHS .Prawo pieśći jest jednym
z lepszych tego rodzaju filmu : http://www.youtube.com/watch?v=yxgoU0zFyHQ

bradock

w odwecie za smierc to jedyny, naprawde fajny film po 2000 roku, z tych ktore widzialem

mejbirdus

Tak .A Rusłan ? Co myślisz o tym ?

damianho15

Fajnie by było żeby sie tam pokazał

damianho15

Podobnie jak w przypadku Ex3, znowu - bardzo zaufane - bułgarskie media (!) potwierdzają udział Stefana w projekcie. Na tej stronie macie link do bułgarskiej stronki - http://www.exflix.blogspot.it/2014/04/seagal-confirmed-by-bulgarian-media-for.ht ml . Niestety, nie mogę dać bezpośredniego odnośnika bo grażdanka zostaje podmieniona przez ciąg różnych symboli.
Zdaniem BGREALITY Steven ma wcielić się w rolę antagonisty. W newsie pojawia się też info o Hulku Hoganie, który także miałby wystąpić w kolejnej części cyklu.
Takie bajanie...

toskani

e tam plotki znow,i tak nie wystapi

damianho15

Skoro Steven uznał że wystep w Exp jest czymś zbędnym dla niego to nie musicie się martwić tym filmem i jego występem .Prosta sprawa .Zresztą niektórzy traktują tą serie jak nie wiadamo co ,jakieś bóstwo .Niezniszczalni to tylko typowy film akcji z świetną obsadą .

bradock

nie jest to zwykly film,wiec wystep jego tam jest konieczny.

bradock

ze slaba obsada skoro seagala niema

damianho15

oby nie

Ghostface_22

pomylka widze

damianho15

raczej nie