Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16457978,Steven_Seagal_zagral_ko ncert_w_Sewastopolu__Dla_prorosyjskich.html#BoxSlotI3img

bradock

Właśnie nie Tomku trzeba dyskutować ale oprócz tego trzeba się też samemu angażować. To nic nie da jeśli będziemy się tylko kłócić z komuchami w internecie. Trzeba się angażować, zbierać podpisy na petycje, rozmaite itp.

bradock

Nie przesadzaj z tym PiSem. Rządzili przecież dwa lata i jakoś nie rozliczyli komuny. Słowa PiSu to bzdury. Nie wiem czy wiesz, ale wielu członków rządu PISu to byli komuniści.

granat5

Bo PIS to tak samo lewicowa partia jak PO. PIS to zwykli chadecy.

frycek49

Dokładnie tak.

granat5

Nawet ich koalicjant (Andrzej Leeper ) był w PZPR .

frycek49

Polska to najdziksza wersja kapitalizmu w skali całej Europy. Choć ostatnia bardziej radykalny kapitalizm jest na Ukrainie (otwarte rządy oligarchów, odebranie ludziom resztek socjalu jak służba zdrowia czy dopłaty do energii, eksterminacja przeciwników reżimu).

doktoralban

To nie jest kapitalizm tylko socjalizm.

frycek49

Władza wielkiego kapitału, brak powszechnej służby zdrowia, brak świadczeń socjalnych, prywatne armie (Kołomojski)...
No baaaardzo ciekawa definicja socjalizmu...

doktoralban

To jest socjalizm, w każdym razie etatyzm. Kapitalizm to libertarianizm.

doktoralban

Polska, Ukraina.. kapitalizm. ja nie moge...

Al_Bundy

Niezależne rządy to masz w Korei Północnej. Kraje kalibru Polski muszą być w dzisiejszym świecie od kogoś zależne (kiedyś Moskwa, dziś Bruksela), inaczej spotyka je totalne embargo (Korea), albo zostają podbite zbrojnie (Irak)).

doktoralban

Korea północna to zadupie, nie trzeba byc zaleznym od nikogo, Szwajcaria nei jest.

Motorcycle_Boy

W 1989 roku Polacy dogadali się przy Okrągłym Stole. Za to w 1980 roku bandyci finansowani przez USA próbowali obalić legalny rząd, na szczęście Generał Jaruzelski ich powstrzymał.

doktoralban

Gen. Jaruzelski to byl oszolom ktory sam nie wiedzial co robi.

Al_Bundy

Wiedział, wiedział, ale niestety był trochę naiwny i trochę zbyt miękki i oddał nieszczęśliwie władzę styropianowym solidaruchom.

doktoralban

NIe wiedzial, on nic nie wiedzia, podobnie jak solidaruchy, wiedziec ot mogl Augusto Pinochet

jos_fw

Porównać baderowców do Korwina i postawić znak równości - cóż za wyśmienita logika!

u1pawel

nawet dalej bym poszedł - dać korwinowi władzę i masz hitlerland

jos_fw

Takich bzdur nawet się czytać nie da, nie mam pojęcia skąd biorą się takie opinie, czy z niewiedzy, czy z ignorancji. Banderowcy to skrajnie nacjonalistyczni, faszystowscy bandyci, stojący w mojej hierarchii niżej niż zwierzęta, a Korwin to wesołkowaty liberalny konserwatysta, zainteresowany głównie gospodarką, więc gdzie wspólny mianownik to nie mam pojęcia.

u1pawel

Chłopina po prostu nie odróżnia doktryn politycznych.

u1pawel

Daj władzę temu darwiniście społecznemu i idiocie kompletnemu to zobaczysz. Wesołkowaty liberał - doskonały dowcip; to ten co pierze po pyskach innych ludzi (szkoda, że na mnie nie trafił); ten, co odmawia kalekim dzieciom koedukacji ze zdrowymi? Wesoły dobromir zeń, he he

jos_fw

Za to teraz Polska jest krajem niczym z bajki, mlekiem i miodem płynącym. Co ma do rzeczy, że kogoś uderzył, mówił o tym już kilka lat temu, więc słowa dotrzymał, za to Boni to zwykła kanalia, który nie dość, że paskudny cień na jego przeszłości rzuca kariera donosiciela to jeszcze prywatną sprawę rozdmuchał do rangi afery państwowej, gdyby miał choć krztynę honoru to siedziałby cicho, albo podjął rękawice jeśli uważał, że racja jest po jego stronie. Jeszcze przed wojną ludzie wiedzieli co znaczy honor i jak się zachować, szczególnie osoby z tzw. elit. Pojedynek nikogo nie dziwił, czy obruszał. Korwin tak uważa, jego zdanie, każdy może mieć własne i się z nim nie zgadzać, to pogląd osobisty, a nie stanowisko partii.

jos_fw

Daj wladze Korwinistom i masz socjalizm...

Al_Bundy

To ma być na serio?

u1pawel

To sarkazm

Al_Bundy

Domyśliłem się po wciśnięciu wyślij, no ale niestety nie ma opcji usuń.

jos_fw

Tyle że u nas bandy Korwina-Mikke, PiSu czy Ruchu Narodowego nie łażą masowo po ulicach bijąc i mordując ludzi, burząc pomniki, mordując niewygodnych dziennikarzy, przy cichej aprobacie policji i otwartej władz. Nie ma u nas też organizowanych przez państwo paramilitarnych band złożonych z narodowców, których reżim wysyłałby do mordowania nieposłusznych regionów.

doktoralban

A co było 11 listopada
Banda debili spod znaku RN lała sie w Warszawie i podpaliła tęczę

użytkownik usunięty
giovanni50

Ale to ponoć byli chuligani jacyś. Wszak nikt z RN nie zamawia pięciu piw i ma w zwyczaju prać się z policją, o demolowaniu publicznego mienia nie wspominając ;)

jos_fw

Kim ty jesteś? Bo raczej nie Polakiem, przyjacielu banderowców!

użytkownik usunięty
jos_fw

To że Seagal jest zepsuty to wiadomo od dawna. Mistrz kina akcji, który obecnie bardziej przypomina Kung-fu Pandę zawsze był pozerem. Ten uduchowiony pacyfista który niegdyś był mistrzem aikido (czyli mistrzem sztuk WALKI) i który z zamiłowania kolekcjonuje broń, teraz chcę łączyć ludzi muzyką i popiera Putina. Brawo! Facet jest zwyczajnie zakłamany. Nieciekawy obraz człowieka. Moralnie jest maleńki, ale cóż, to co robi prywatnie to jego sprawa.

jos_fw

Z gęby ci czosnkiem capi.

jos_fw

Masz malego ptaszka w buzi.

GeraltRiv

as ty kawał papugi w dupie

jos_fw

A ty masz w dupie dupe.

GeraltRiv

Poprawna definicja - gratuluję

jos_fw

No i brawa dla niego!
Na pohybel banderowskim śmieciom!!!

jos_fw

jos_fw, jakbyś mógł w takim jednej szczerej wypowiedzi wytłumaczyć - dlaczego to robisz? Pytam z ciekawości czysto ludzkiej, bo mi ani nie zaszkodzisz, ani nie zniechęcisz, jestem twardym graczem, wiesz już o tym. Natomiast twoja aktywność tu nie dość że durna i wtórna, to nieskuteczna. Po co tracisz czas, energię na takie bzdety?

jos_fw

A zrzucenie konia z urwiska ci nie przeszkadza ty KALE INTELEKTUALNY. Ukraina to był sztuczny wytwór Stalina. Ukraina nigdy nie była niepodległym państwem, a Rosjanie mieszkali tam od zawsze czy to chodzi o Krym czy wschodnia Ukrainę. Ja oceniam warsztatowo, a ty ideologicznie. Pamiętasz ty kale intelektualny na forum Popioły Wajdy.

jos_fw

Oj, ilu aktorów jest fajnych tylko na ekranie... alkoholicy, pedofile, zboczeńcy, damscy bokserzy, chamy itd... - gdyby na podstawie tego ich eliminować, przynajmniej połowa filmów by nie powstała z powodu braku obsady

oktagon32

To jednak co innego - Seagal ma ryj alkoholika, zgoda, ale czym innym są przypadłości fizjologiczne, tudzież uzależnienia, a czym innym świadome uczestnictwo w ideologicznym syfie. Facet - podobnie jak Depardieu (wyższa półka aktorska) - powinien być z punktu widzenia elementarnej etyki wykreślony i tyle.

jos_fw

A twoje są jakie, bo chrześcijanie sprzeciwiają się jakiejkolwiek przemocy, a nawet nakazują kochać nieprzyjaciół. Walka z bronią w ręku to prosta droga do piekła.

jos_fw

Ale przynajmniej nie nakręci ukraińskich budżetówek na Ukrainie z kozakami. xD

karoman4

No są małe plusy.

jos_fw

Putin jest okej