Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

plotka

użytkownik usunięty

czy to prawda ze seagal stchórzył kiedy van damme wyzwał go na pojedynek 1997?
zaznaczam o ile to prawda

niesłyszałem! ale wątpie żeby Seagal ztchórzył

Adrian19

To prawda
Van damme opowiadał o tym.
To była impreza w domu Stallone'a, Van Damme wyzwał go na pojedynek i czekał na niego a Seagal zwlekał i wykręcał się.

m4teos

nie zupełnie tak to było.
impreza była nie u Stallone'a tylko u Michel'a Dudicoffa, a van Damme wyzwał na pojedynek Dolpha Lundgrena, który zwlekał i się wykręcał, van Damme uderzył Lundgrena mimo to, a Seagal był już po takiej ilości środków... imprezowych, że wtrącił się do walki i dość szybko ją zakończył. eh, szkoda, że nie było tam Chucka Norrisa

to nie jest prawda, i kolega który pisze o imprezie u Stallone'a nie ma racji albo robi sobie jaja
po pierwsze było to w '99 na imprezie u Rona Perlmana
po drugie van Damme chciał walczyć z Dolphem Lundgrenem (tylko po co?)
Seagal był już tak naprany, że wtrącił się do walki (Lundgren wykręcał się i asertywnie odmawiał, ale van Damme dał mu po twarzy) i szybko ją zakończył dla obydwu (van Damme'owi się należało, ale za co naprał Lundgrena tego nie wiemy)
sytuację tak opisał amerykański tabloid The National Enquirer

eh, szkoda, że nie było tam Chucka Norrisa :D

PRAWDA!!!!! A nie do końca było tak że Seagal stchórzył porpstu odmówił wyjscia na zewnątrz domu Stallone ze względu na swoją religie, Seagal był pod wpływaem alku ale van damme też spotkali się oni potem po raz drugi w jakieś imprezowni ale do niczego nie doszło to że seagal stchórzył to wersja wedłóg van damme , stallone potwierdził że małe spiecie miało miejsce ale niechciał zdradzac szczegółów jestem fanem van damme i seagala wiec jestem bezstronny i nie bronie ani belga ani Stefka jaka była prawda nigdy się nie dowiemy jedno jest pewne Van damme zawsze troche cwaniakuje w tv pozdrawiam

http://pl.youtube.com/watch?v=eZxTBqOF32k&feature=related

S Seagal to mistrz aikido a JCVD kick-boxingu więc pewnie tak http://pl.youtube.com/watch?v=Bn59zha-uAQ by sie to skończyło