przecież ten kolo wogóle nie umie grać , swoją role przekazuje kopiąc nogami i rękoma na wszytkie strony , to jest nieporozumienie , ludzie co wy w nim widzicie przecież to jest zwykły prostak , który nie powienien dostać roli nawet w taniej produkcji polskiej
Jesteś Robakiem
Jeśli już to się nie znasz. Ile wogule widziałeś filmów z tym aktorem. 1 a może 2, i się wypowiwdasz. Przecież nic o nim nie wiesz. Jesteś zwykłym dupkiem keury widział urywek filmu z seagale i się wypowiada nic o nim nie wiedząc. Jesteś robakiem. Wstyd mi za ciebie, i żal bo wogule nie masz gustu. I się nie znasz. Pa zakało
dokładnie ... jak doszukujesz się aktorstwa w filmach z Seagalem to sam jesteś prostakiem... to tak jak by szukać aktorstwa w filmach z Brucem Lee... a przecie nie o to chodzi.... ja jak szukam ambitnego i dobrego kina to ogladam sobie serie Gutka. Poznaj sobie troszke historie Seagala i zobaczysz ze sam mowi ze nie jest dobrym aktorem...pokazuje to co potrafi czyli AIKIDO i inne...i to jest jego zyciowa pasja
Tandetny aktor od naparzanki! Filmy na jedno kopyto! Na tego gościa nawet kulki szkoda!
W filmach z Bruce'm Lee można doszukiwać się aktorstwa, ponieważ Bruce był całkiem niezłym aktorem. Wiem, że w filmach akcji trzeba zważać głównie na strzelaniny, walki itp., ale czemu w takich filmach nie może być też mowy o aktorstwie? Seagal nie potrafi grać w ogóle, choć przyznam, że fajnie walczy. Ale ogólnie nie lubię go.
Steven może i rzeczywiście nie jest bomba aktorem, i może rzeczywiście widać go tylko jak walczy... ale należy go szanować i należy szanować zdania innych