Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

porażka

użytkownik usunięty

przecież ten kolo wogóle nie umie grać , swoją role przekazuje kopiąc nogami i rękoma na wszytkie strony , to jest nieporozumienie , ludzie co wy w nim widzicie przecież to jest zwykły prostak , który nie powienien dostać roli nawet w taniej produkcji polskiej

użytkownik usunięty

Jesteś Robakiem
Jeśli już to się nie znasz. Ile wogule widziałeś filmów z tym aktorem. 1 a może 2, i się wypowiwdasz. Przecież nic o nim nie wiesz. Jesteś zwykłym dupkiem keury widział urywek filmu z seagale i się wypowiada nic o nim nie wiedząc. Jesteś robakiem. Wstyd mi za ciebie, i żal bo wogule nie masz gustu. I się nie znasz. Pa zakało

użytkownik usunięty

dokładnie ... jak doszukujesz się aktorstwa w filmach z Seagalem to sam jesteś prostakiem... to tak jak by szukać aktorstwa w filmach z Brucem Lee... a przecie nie o to chodzi.... ja jak szukam ambitnego i dobrego kina to ogladam sobie serie Gutka. Poznaj sobie troszke historie Seagala i zobaczysz ze sam mowi ze nie jest dobrym aktorem...pokazuje to co potrafi czyli AIKIDO i inne...i to jest jego zyciowa pasja

użytkownik usunięty

Tandetny aktor od naparzanki! Filmy na jedno kopyto! Na tego gościa nawet kulki szkoda!

W filmach z Bruce'm Lee można doszukiwać się aktorstwa, ponieważ Bruce był całkiem niezłym aktorem. Wiem, że w filmach akcji trzeba zważać głównie na strzelaniny, walki itp., ale czemu w takich filmach nie może być też mowy o aktorstwie? Seagal nie potrafi grać w ogóle, choć przyznam, że fajnie walczy. Ale ogólnie nie lubię go.

Steven może i rzeczywiście nie jest bomba aktorem, i może rzeczywiście widać go tylko jak walczy... ale należy go szanować i należy szanować zdania innych

Kiepski aktor własciwie żaden...moze to dlatego ze niekręcą mnie filmy karate,nie wiem ale te pare filmów które zdażyło mi sie obejżec to jeden był nawet niezły...ogolnie aktor nalezy do garstki aktorow których nielubie...