obejrzałem z nim wszystkie filmu, które wyszły do tej pory, czyli 37 filmów, czekam na kolejne, bardzo dobre bijatyki.
Ja tylko nie widziałem Olbrzyma i Wiadomości bez cenzury
A tak przy okazji kiedy Maximum Conviction będzie w Polsce?
Widziałem wszystkie jego filmy od 1988 do 2002 roku ,potem obejrzałem jeszcze Cudzoziemca i się zniecheciłem ,Po 2002 roku widziałem tylko Sprawiedliwość Ulicy i ,Niebezpieczny Człowiek i Maczetę .Może byście mi jakieś jego dobre filmy po 2002 roku polecili które warto obejrzeć ,w których Steven przypomina tego dawnego świetnego fightera ?
Ja Ci polecam w szczególności te filmy
Prowokacja,Nieobliczalny,Żądza śmierci,Naprzeciw Ciemności i było jeszcze parę fajnych
Dzięki ,napewno obejrze .Zresztą Polsat czesto nadaje jego nowsze filmy ,napewno tych filmów nie przeocze jak bedą w Telewizji
A kojarzycie może, w którym filmie jest taka scena, że Seagal przecina przy kobiecie japońską kataną jedwabny szal? Jest to może "W stronę słońca"???
Możliwe, że tak jednak nie powiem Ci dokładnie, bo nie pamiętam wszystkiego, a co do Filmów ze Stevenem Seagalem obejrzałem 31 tytułów Wpół do Śmierci też widziałem, ale jakoś go nie pamiętam, żebym go oglądał:P
Ja sprawdziłem i nie jest to "W stronę słońca" ani "Czas zemsty". Nie są to również: "Nico", "Wybraniec śmierci" ani "Szukając sprawiedliwości". Wygląda na to, że albo pomyliłem coś albo w jakimś innym filmie jest jedynie taka krótka scena z szalem i kataną.
A ja myślałem, że jak obejrzałem 13 filmów z nim, to ludzie będą krzywo patrzeć hehe :P Pozdrawiam wszystkich fanów Stevena i koneserów jego filmów. To zdecydowanie jeden z moich ulubionych aktorów :D