Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

super aktor

użytkownik usunięty

super aktor, ostatnio mialem mozliwosc zobaczenia go na "zywo" jak byl krecony film "Out of a rich " w Warszawie ( dokladnie na Wilanowie krecili juz ostatnie sceny), mialem jechan na drugi dzien na Starowke gdzie juz chyba byla krecona przedostania scena - ale niestety nie pojechalem - do tej pory mam sobie za zle:(, mam nadzieje ze jeszcze przyjedzie do Polski / Warszawy, narazie mi zostaje tylko jego autograf,a mialem mozliwosc zrobienia sobie z nim zdjecia, jedno co mozna powiedziec ze mam bardzo podobnego do siebie dublera co jest widoczne w najnowszym filmie "Bell of the beast" w czasie nie ktorych ujec. Mam nadzieje ze jeszcze nakreci film z "klimatem filmu" - "Nico", "Hard to kill", mysle ze efekty specjalne sa niepotrzebne w filmach z jego udzialem....

użytkownik usunięty

Te Bajermistrz!! Już widzę ten autograf i tę możliwość zrobienia sobie zdjęć!! BUUACHCHAA!! Byłem w ekipie filmowej przy obydwu filmach kręconych w Polsce. Tylko RAZ dostałem pozwolenie na zdjęcie z Seagalem (mówimy o specjalnie aranżowanym i pozowanym a nie przypadkowym). Osobiście pilnowałem (między innymi) żeby nikt nie robił zdjęć. A i zbliżyć się nie można było. Pilnowało tego 4 ochroniarzy osobistych polskich i 4 jego własnych. Wyjątek - to mieli żołnierze służby zasadniczej z jednostki w Modlinie. Mają zdjęcia grupowe z Seagalem. O ile wiem na razie NA PEWNO nie przyjedzie do Polski ale "nigdy nie mów nigdy"..... A ten film o którym piszesz to chyba "The Foreigner" - był kręcony w Wilanowie i na starówce...

użytkownik usunięty

nie foreigner tylko out of reach, zdjecia mozna bylo pstrykac, np. jakl byl w Centrum Zdrowia Dziecka, albo na treningu aikido..., w Polsce bedzie przy kreceniu Mercenary ale czy w Warszawie???mam jego autograf...

użytkownik usunięty

Zgadza sie mądralo.... jak pracowałeś przy jego filmach i miałeś z nim taki kiepski kontakt to musiałeś kiepsko pracować... a co do autografu to można było go zdobyć w wielu miejscach min na semianriach AIKIDO z jego udziałem... No i ta liczba tych ochroniarzy mnie troche rozśmieszyła... człowieku on ma większe umiejetności samoobrony niż wszyscy Ci ochraniarze razem wzięci... no chyba że ktoś by do niego strzelił ze snajpera albo z karabinu ...:) wydaje mi się ze ty tu bajerzysz!! chyba pracowałeś już po wszystkich ujęciach jak już wszyscy sobie poszli ...ze szmacianym bokenem w ręku..

użytkownik usunięty

ochroniarzy widzialem 4, zgadza sie -obronic sie potrafi, ale po co ma sobie brudzic ewentualnie rece? Slyszalem ze zadarl z kilkoma ludzmi i sie troche obawia o zycie, ale mimo wszystko jak beda chcieli go zdjac -zrobia to. Pracowac przy Seagalu i miec problemy ze zrobienie zdjec..., z tego co ja slyszalem (rzetelni) to Seagal nie stawial oporu jak chodzi o pstrykanie zdjec.