Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 968 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Ile filmów Seagal zamierza nakręcić w 2013? o ile nie będzie końca świata rzecz jasna :)
Ktoś ma jakieś info o nowościach?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
anonim7

podobno 2 plus moze niezniszczalni

damianho15

O to elegancko, oby był w niezniszczalnych, bo film od razu nabrałby na jakości.

anonim7

no koniecznie bo to jedyny z tych najwiekszych gwiazdorow ktory jeszcze nie wystapil.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie jedyny nie manipuluj. ;)

to kto jeszcze hm? snipes to juz zdecydowanie mniejsza polka.

użytkownik usunięty
damianho15

Snipes wcale niską półką nie jest. Dzięki takim filmom jak Pasażer 5, Człowiek Demolka, Wydział Pościgowy należy do czołówki kina akcji. Idziemy dalej to oczywiście Chan i może Eastwood to legenda lat 70 filmy typu Brudny Harry chyba znasz chodzący twardziel ale on raczej nie wystapi. Gdyby żył Bronson to jeszcze on i oczywiście można dodać Mela Gibsona. Szkoda że poza Stevenem nikogo nie widzisz.

hah najwieksze gwiazdy kina akcji to seagal,norris,van damme,stalonne,arnold,statham i to ci najwieksi,snipes i tych co wymieniles to juz nie to samo,zawsze wynieniana jest ta 6 w rankingach takze.,takze steven przewodzi bo on jeszcze z tych najwiekszych nie wystapil.

użytkownik usunięty
damianho15

Snipes owszem trochę mniejsza ale wysoka i tak. Ale pozostali wymienieni to albo na takim samym poziomie albo wyższym. ;)

użytkownik usunięty
damianho15

Statham to jeden z tych młodszy nie wiem czy go tutaj zaliczyć. Owszem obecnie to on jest największą gwiazdą kina akcji.

użytkownik usunięty
damianho15

" i tych co wymieniles to juz nie to samo"

bredzisz jak zwykle. ;)

",zawsze wynieniana jest ta 6 w rankingach takze"

Nie słyszałem czegoś takiego to raczej twój wymysł.

ranking na wp i kazde inne zrodlo ci to powie,nie porownojmy seagala do snipesa bo to absurd.

użytkownik usunięty
damianho15

Ok trochę mniejszy ale nie umniejszaj jego postaci. Tak czy owak powinien wystąpić czy zgadzasz się ze mną? Co do rankingu na wp to wiesz że to gówno wart.

no powinien wystapic ale pierwszy w kolejce jest ss.

użytkownik usunięty
damianho15

To według ciebie ale nie wiadomo co siedzi w głowach producentów. ;)

Kogo byś jeszcze chciał?

no wiadomo ze lerner go nie lubi,napewno the rock nalezy mu sie zobacz zreszta jak wyglada http://www.x929.ca/shows/marcello/?p=1396 van disel by sie tez przydal ,snipes to juz mi raczej objetnie.

użytkownik usunięty

Wszystkim im się występ należy Seagalowi również. Pozdrawiam

Seagal mógł by wystąpić, fajnie było by zobaczyć pojedynek Stallone'a i Seagala, a Snipes by mógł się tłuc ze Stathamem. Ja to tak widzę.

frycek49

Czemu nie :)

anonim7

A Stallonemu mogła by towarzyszyć Cynthia Rothrock

frycek49

Do Niezniszczalnych jak dla mnie obecność kobiet fighterek nie jest niezbędna.

frycek49

O tak !!! Rothrock była świetna w swojej szczytowej formie i miała fajne filmy .Ale chyba za małe mazwisko jak na taką produkcje ? Stallone raczej nie siegnie po B-klasowych aktorów budzetuwek ? Skoro chce Forda ,Eastwooda ,Cage itp

użytkownik usunięty
bradock

Tak sobie ostatnio myślałem o Fordzie czy pasuje do tej produkcji, czy zasłużył sobie. Jednak myślę że chyba tak przede wszystkim za serie Indiany Jones przecież to takie przygodowe kino akcji tak jakby. Dalej przecież zagrał w Ściganym a to już klasyka, Air Force One to też bardzo fajny film.

No i jeszcze Czas Patryiotów i Stan Żagrożenia .Z tym że Nieżniszczalni to bardziej kino akcji w stylu Rambo , Komando , Żaginiony w akcji ,Czerwony Skorpion ,Odział Delta ,Komando Foki itp A Ford aż w takiej śiecze to on nie grał ,może czuć się trochę nieswojsko . Ale zobaczymy co z tego wyjdzie .

użytkownik usunięty
bradock

Dobry aktor wszędzie potrafi zagrać tym bardziej w takim kinie. :) A film ma skupiać legendy dawniejszego kina+plus te nowe, nie tylko takie co grały w filmach w stylu Rambo. :)
To tak jakby powiedzieć że Seagal by się swojo nie czuł bo nie grał w takich ostrych nawalankach jak Rambo itp. ;D

Jak dotąd w Niezniszczalnych 1 i 2 z takich prawdziwych aktorów to zagrali jedynie Bruce Wills ,Eric Roberts i Mickey Rourke .Ale myślę że tu duży wpływ miał na to fakt że Stallone kiedyś z nimi krecił filmy i są zapewne przyjaciólmi .Wiec pewnie nie trudno było ich namówić .A reszta to już etatowi twardziele hollywood , co może dobrze wróżyć takim aktorom jak Snipes ,Chan ,czy inni np Lamas ,Rothrock .

użytkownik usunięty
bradock

Powiem ci tak jeśli by zagrali Snipes, Chan, Seagal(serio)to bym się cieszył ale wszystkiego mieć nie można. Jeszcze Eastwood ale on już praktycznie w filmach nie gra. Szkoda że jeden z moich ulubionych twardzieli Bronson nie żyje bo też bym go oczekiwał. :)

No szkoda że Bronson nie żyje bo był świetny .

bradock

Ale jak by nie patrzeć jest prawdopodobne że ją wezmą skoro do pierwszej części dali Danielsa, to trójki mogą wziąć Rothrock

frycek49

Tylko że Daniels pełnił funkcje ,,Chłopca do bicia ,, w 1 cześći Niezniszczalnych ,szczególnie przy negocjacjach Lundgrena z Robertsem i Austinem .Kiedyś po premierze Niezniszczalnych 1 pojawiła się niby oficjalna wiadomość , że Stallone właśnie chciał do 2 cześci Cynithe ,Dudikoffa i Van Damma ,szkoda że to się nie potwierdziło ..Ale masz racje jak by mieli brać do obsady tych aktorów to Cynitha bezwątpienia numer 1 na liście ,potem Blanks ,Lamas ,Wilson ,Wincoff ,Speakman itd

użytkownik usunięty
bradock

Wątpię żeby walczył Stallone o nią. To raczej męskie kino aż zaskoczeniem było że chinke dali ale to chyba tak jednorazowo. Ciekawe czy by się pisała na występ w tej żeńskiej wersji EX.

,,To raczej męskie kino aż zaskoczeniem było że chinkę dali ale to chyba tak jednorazowo ,, Przepraszam ? A Rothrock to dla jakiej widowni kreciła filmy akcji pod koniec lat 80 i na początku lat 90 ? Przecież chyba nie dla kobiet lubiących komedie i obyczaje .W 1 cześći zagrał też B -klasowy kopacz Gary Daniels ,z tymże jego nazwiskiem wogóle nie reklamowali filmu ,ani nie promowali ,nawet nie był na plakacie .To już Austin był ,wiec światczy że Gary nie był mocną gwiazdą budzetówek

użytkownik usunięty
bradock

Męskie w sensie że mężczyźni o to mi chodziło. :)
Austin to bardzo rozpoznawalna gwiazda w Stanach przecież to były wrestler.

Ale kobiety mogą grać z powodzeniem w Meskim Kinie .Linda Hamilton sprawdziła się jako Sara Connor w dwóch cześciach Terminatora .Cynitha również w Pazurach Tygrysa 1,2 ,Wściekłoś i Sprawieliwość 1,2 .Potecjał ma .Ale raczej nie ma co liczyć na takich właśnie aktorów typu Lorenzo Lamas czy Cynitha Rothrock bo oni są dzisiaj mocno zapomnieni ,popularni i znani to oni byli na początku lat 90 kiedy w Polsce jak grzyby po deszczu powstawały pierwsze wypożyczalnie kaset Video .Pewni zbyt mało osób by przyciągli do kin .Ale nigdy nie mów nigdy .Wszystko jest możliwe ,jeśli Sylwek nie zbierze jakieś zabójczo topowej obsady jak w 2 cześci to też może zaczoć się rozglądać i w tym kierunku ...

użytkownik usunięty
bradock

Gdzie napisałem że nie mogą grać z powodzeniem?

Niech sobie dadzą jakąś kobietę do EX to jest mi obojętne. Tak samo z tą wersją żeńską EX nie mam nic przeciwko. ;)

Ok ,Mi tam też obojetnie ,może być ale nie musi.

użytkownik usunięty
bradock

no.

Fajny masz Avatar .!!! Nie wiedziałem że jesteś fanem Chucka

użytkownik usunięty
bradock

Dzięki. Może nie jestem jakimś wielkim fanem ale lubię go, szanuje za jego wkład w kino akcji itd. Z pewnością to jeden z tych większych i nie wolno o nim zapomnieć. :)) W najbliższym czasie muszę sobie odświeżyć filmy Chucka.

,,Z pewnością to jeden z tych większych i nie wolno o nim zapominać ,, Dokładnie !!! Jak masz zamiar coś sobie odświeżyć z Chuckiem to polecam ci przedewszystkim :
Samotny Wilk McQuade
Trylogia Zaginiony w Akcji
Odział Delta
Odział Delta 2
Inwazja na U.S.A
Kod Milczenia
Bohater i Strach
Ośmiokąt
Mściciel z Honkongu
No te w sumie są najfajniejsze i najlepsze

użytkownik usunięty
bradock

W sumie z Chuckiem nie mam tak dużo obejrzanych filmów. Seria Zaginiony w Akcji, Inwazja na U.S.A, dwie Delty, Strażnik z Teksasu to na pewno widziałem. Część innych to może dużo dawniej ale zbytnio nie pamiętam w sumie kiedyś tak na tytuły uwagi nie zwracałem jednak będę musiał je zobaczyć koniecznie. ;)

A jaktam sprawa z Uprowadzoną 2 i Skyfall ?

użytkownik usunięty
bradock

Będę czekał na DVDripa tak jak to było w przypadku Mrocznego Rycerza Powstaje którego niedawno obejrzałem.:)

użytkownik usunięty
bradock

Jak widzę to ocena Skyfall spadła z 7.8 do 7.7. Jeszcze kilka miesięcy i pewnie z 7.4 będzie.

I tak jest wysoka ,no nie ? Wolniej chyba spada od Niezniszczalnych 2 ?

frycek49

Popieram.

damianho15

3 będzie grać epizod w "Gutshot Straight"