Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

wkurza mnie nawet jego sposob bycia...patrzenia..jego wzrok..miny.. taki dumny sie wydaje pyszny i w filmach i na zywo jakby byl przepelniony sztukami walki poprostu odradza mnie on naprawde wole juz chuck'a norris'a od niego! a co do jego umiejetnosci aikido to sa ok ale widzialam lepszych aikidokow he he :p nie lubie stevena i tyle

Martys

nie muszisz go lubicz steven jest najlepszy a ajkigo w tym też jest najlepszy

basiadargacz

Może był najlepszy, w jego starszych filmach walki wyglądały efektownie, ale obecnie poziom jego filmów i umiejętności i filmów wyrażnie spadł a walki i chwyty na ekranie wyglądają po prostu śmiesznie.

Bartlett

Smiesznie to wyglonda twoj ryj. Zazdrościsz mu frajerze seagal bysklepal cie nawet we snie jak jest taki zły to dlaczego wcionż rzyje choć miał tyle grubych akcji?

Qarku

Potraktowałbym tą zaczepkę poważnie, gdybym choć w części rozszyfrował twoje hieroglify (wertuję słowniki w poszukiwaniu "bysklepal").Ale czego wymagać od gościa dla którego kolejne filmy z Seagalem to "Nico 5", "Nico 6". Jak na brakujące ogniwo w teorii ewolucji zadziwiająco daleko doszedłeś.

ps.Czego mam zazdrościć ? Grubych akcji, chyba grubego brzucha :)))))

Bartlett

Seagal zrobił tylko jednego nico

Jak sie nieznasz to stul facjate i oglondaj sobie tajemnice brokbek montaun

Qarku

Sorry, ale sprawdzałem na Filwebie i nie znalazłem takiego tytułu troglodyto :)))))

Bartlett

to po co sie robisz na takiego omege i szponcisz po wegiersku jak filma niemorzesz znaleźć a tak wogle to pomusguj troche jak nie ma nico to jak niby jest nico 5

czy tylko ja tu używam dynki?

Qarku

Chyba za mało koksu dzisiaj zeżarłeś synku. A "dynki" używasz chyba do walenia w ścianę, bo nie wiesz nawet co to sarkazm. Dla odmiany odstawiłbyś na jakiś czas bezmózgich karateków i obejrzałbyś "Walkę o ogień", bo zdaje się że zagrałeś tam jedną z ról. (I znowu wertuję słownik, w poszukiwaniu wyrazów w twoich nowych wypocinach). Na razie idioto co ma w głowie błoto.

Bartlett

Nigdzie nie grałem raz tylko jak byłem na reprezentcji to sie widziałem puźniej na kasecie bo se zgrałem

Martys

http://www.filmweb.pl/topic/656386/Wr%C3%B3ci%C5%82em.html