Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Chyba nawet najbardziej wierni fani Stevena, do których się nie zaliczam, zgodzą się, że jako aktor jest może najwyżej przeciętny, o ile nie bardzo kiepski.
Jednak dzięki odpowiednich, dla Jego umiejętności fizycznych/aktorskich, rolach, braki Stevena nie zwracają na siebie specjalnej uwagi. W takich filmach jak Nico, Liberator I/II liczy się coś innego, czyli akcja.
Nowych filmów z Seagal'em nie widziałem, chociaż z różnych źródeł słyszałem, że nie ma za bardzo co oglądać. W mojej pamięci zawsze będzie mi się kojarzył jako jedna z czołowych postaci amerykańskiego kina akcji w złotym okresie dla tego gatunku- lat 90, kina nie ambitnego, ale rozrywki w solidnym wydaniu.

Freudstein

Ja widziałem część tych nowych filmów i fimy typu czarny świt i terrorysta są dosyć lipne reszta czyli czudzoziemiec , bestia, poza zasięgiem ,w strone słońca i siła rażenia są nawed fajne ale arcydziełami na pewno nie są dla mnie seagal jest w porządku aktorem wartym ocen 9/10 a co do lat 90 to masz racje miał w tedy wybitne filmy eh