Zgadzam sie w 100%.Seagal to moj ulubiony aktor też chciałabym znać te wszystkie sztuki walki co on, ale nosze okulary i musze sie zadowolic bijatykami w szkole:(
Jej ale z ciebie straszna kaleka wiesz okulary nosi. To ja potrafiłem chodzić na Aikido dzieciństwie jak chorowałem na epilepsje a ty nosząc okulary nie dała byś se rady
................................................................................ ...................................................
Steven Seagal to laczek, nie ma żadnych osiągnięć w stylach walki a napierdalacie że super jest. ZERO GRY, ZERO UMIEJĘTNOŚĆI. Dali go do filmów bo troszke tam coś umię... Steven Seagal kiedyś wyzwał gościa w dżudo i przegrał więc pozdro dzieciom neo.
7 dan w aikido czarne 3 stopniowe pasy w karate kung fu judo kendo jiu-jitsu, nie no wiesz, naprawdę masz rację to żadne osiągnięcie każdy głupi tak może. Co do tej bzdury (wyjętej pewnie z jakiegoś szmatławca, albo innego pudelka) że Steven kogoś wyzwał na pojedynek i przegrał to dałeś tym tekstem najwyższy pokaz głupoty