Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

stven segal jest moim zdaniem zajebistym aktorem lubię jego filmy

szakal38

Te najnowsze też??? Nie sądze bo naprawdę upadł.

szakal38

Zgadzam sie w 100%.Seagal to moj ulubiony aktor też chciałabym znać te wszystkie sztuki walki co on, ale nosze okulary i musze sie zadowolic bijatykami w szkole:(

Helena_Bellatrix_Lestran

Jej ale z ciebie straszna kaleka wiesz okulary nosi. To ja potrafiłem chodzić na Aikido dzieciństwie jak chorowałem na epilepsje a ty nosząc okulary nie dała byś se rady

frycek49

................................................................................ ...................................................

użytkownik usunięty
Helena_Bellatrix_Lestran

Steven Seagal to laczek, nie ma żadnych osiągnięć w stylach walki a napierdalacie że super jest. ZERO GRY, ZERO UMIEJĘTNOŚĆI. Dali go do filmów bo troszke tam coś umię... Steven Seagal kiedyś wyzwał gościa w dżudo i przegrał więc pozdro dzieciom neo.

7 dan w aikido czarne 3 stopniowe pasy w karate kung fu judo kendo jiu-jitsu, nie no wiesz, naprawdę masz rację to żadne osiągnięcie każdy głupi tak może. Co do tej bzdury (wyjętej pewnie z jakiegoś szmatławca, albo innego pudelka) że Steven kogoś wyzwał na pojedynek i przegrał to dałeś tym tekstem najwyższy pokaz głupoty

Helena_Bellatrix_Lestran

.............................................Dołączam się Seagal był super