Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 421 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

Sly to legenda kina akcji nie ma filmu z jego udziałem którego bym nie widział! Filmografia mówi sama za siebie! Sly życze Ci jeszcze wielu udanych filmów!

Uras

aha Sylwek jest na 364 pozycji w top aktorzy to są kpiny! Skoro jest to najlepszy portal to trzeba Sylwaka podwindowac na własciwe miejce!

Uras

Zgadzam się z kolegom taki jak on powinien być w czołówce najlepszych aktorów świata w końcu to on nakręcił najlepsze filmy w swojej karierze i nakręci jeszcze nie jeden :) a wszyscy którzy mają coś do niego i do jego twarzy niech najpierw sami spojrzą w lustro !!! POZDRAWIAM.

Uras

Ta, powinien byc na 1 miejscu, na 2 DeNiro, a na 3 Pacino

Uras

powienien byc w pierwszej 10 super aktor

pawel2599

ASktor rewelacyjny,dobry scenarzysta, rezyser i do tego producent!

Uras

był najlepszy i taki pozostanie... dla mnie zawsze będzie mistrzem kina akcji!

Uras

Powinien być w pierwszej jedynce:)
Pozdr. dla wszystkich fanów Sly'a.
A co do tych którzy obrażają go np. starybaran, no cóż...... Żal mi was. Nie dostrzegacie prawdziwej gwiazdy.

Punisherrr

Jestem z wami!!! fani powinni trzymać sie razem!! sly w pierwszej 10!! Pzdr:)

R_filmweb

Popieram w 100% wasze wypowiedzi.
za krótki <br/> ;P

Uras

z tą pierwszą dziesiątką to może troche przesada , ale faktycznie powinien być przynajmniej w pierwszej 100

Uras

popieram jeden z wielkiej trójki legendarnych aktorów kina akcji (Stallone, Willys, Schwarzenegger) ikony kina takie jak Rocky czy Rambo to tylko wierzchołek góry lodowej, większość filmów gdzie grał są świetne (może oprócz małych agentów)

użytkownik usunięty
Zuy_pan_muzgodestroktor

Stallone to jeden z najsłabszych aktorów kina akcji i jego miejsce powinno być w przedziale 200-600.

pokaż mi lepszych po za Willisem, Arnoldem (to ten sam wysoki poziom) i Eastwoodem (troszkę lepszy jednak gra inne rolę)to będziesz dobry.

Zuy_pan_muzgodestroktor

zgadzam go wychowałem się na rambo i Rocky 10/10 dla mnie legenda.

co ty pie*dolisz oO

widziales Cobre? najlepszy film akcji wg. mnie

Uras

Pojęcia nie mam dlaczego dostał Złote Maliny. Koleś naprawdę wczuwał się w swoje role. Rambo, Rocky, Spartan na tych rolach wychowałem się będąc dzieckiem. Hołd Sylvestrowi Stallone!

Kacperb57

Elias nie mamy o czym rozmawiać bo o kinie wiesz tyle co Ci tele-tydzień napisze...

Uras

a mi Sylvester Stallone przypomina ojca, zawsze się wzruszam kiedy oglądam filmy gdzie wystepuje, szczegolnie kiedy moj prawdziwy ojciec odszedl... :( pamietam tez jak to zawsze razem ogladalismy... eh

Uras

może i utalentowany nie jest, ale mało który aktor wrył się w pamięć widzów..
z jednej strony to przekleństwo, bo nikt nie dał mu szansy na inne filmy niż tylko te z napisem 'akcja', ale z drugiej zyskał swoistą nieśmiertelność rolami Rocky i Rambo, które są kanonem męskiego kina akcji..

jeśli ktoś krytykuje owe filmy, to sorry, ale chyba pomylił sale kinowe, bo w tych filmach przede wszystkim chodzi o pranie tych złych, a nie jakieś filozoficzne dywagacje na temat współczesnego społeczeństwa..

diana6echo

a film "Oskar" przeciez zagral tam Stallone znakomicie a nie jest to film akcji...

Animek87

Powtarzam po raz kolejny Sly był, jest i będzie królem kina akcji!

Uras

Sylwek to przeciętny aktor, ale miał swojego czasu sporo charyzmy i kilka dobrych pomysłów. Wykreował dwie kultowe postacie, które są symbolem światowego kina i za to szacunek.

Animek87

tak, film bardzo dobry(8/10)

Uras

Zgadzam się Sly jast królem kina akcji! nr 1.

FANDAMME_II

Popieram w 100 % :]

Uras

ile masz filmow obejrzanych?

Uras

Popieram !!! Sylwek to mistrz kina akcji !!!!

bradock

nie tylko akcji ;p

pavel13

Ale ogólnie to z kinem akcji jest najbardziej kojarzony ,chociaż w innych gatunkach też mu nieżle szło

bradock

no kojarzony ;p