Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 810 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

...kopa malin się uzbierała. Dowodzi to tylko głupoty tej nagrody!! Pan Sylwester aktorem wybitnym na pewno nie jest, ale złote maliny to już gruuuba przesada. Sami powinni sobie po jednej przyznać i zamknąć się w ciemnej skrytce.
Obejrzałem dziś ''Ponad szczytem'' za który jak się później okazało dostał nominację do maliny. Film niezły zagrany przez Sylwka ze sznytem... więc nie rozumiem.

Van_21

te maliny, to jeden wielki syf, wg. mnie stallone jest jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym aktorem, na pewno w pierwszej piatce.

pavel13

ja w ogóle nie patrze na te maliny bo to jest jedna wielka porażka oni mu je już rozdają na złość !! >:( jeden film pamiętam dostał nominacje do maliny za najgorszy film i nominacje do złotego globu za najlepszy film powinni zamknąć zasrane maliny !! >:d

QURIER

zgadzam sie, jedno wielkie GOWNO.

pavel13

Zdecydowanie jeden z najlepszych aktorów kina akcji ;)

mdkww

najlepszy;)

Van_21

Ja tak samo uważam! wielka przeginka z tymi malinami np za niezniszczalnych kolejna malina jakaś zmowa jest chyba na niego ;/

Van_21

Złote maliny to jakiś komizm. Sylwester ma bardzo dużą kolekcje tych nagród, strasznie mnie to dziwi przecież jest bardzo dobrym aktorem, charakterystycznym. ;)