Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 810 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

...Arnold Schwarzenneger 547, Van Damme 594 i spada..
Jason Statham 54 ....!!!!!!!
Ludzie przecież to są ikony, legendy kina akcji, tytuły filmów w których zagrali znają ludzie na całym świecie, są parodiowane przez kabarety nawet !!!!

Na czym wy się wychowaliście?

A Jason Statham jest na 54, w pierwszej setce mhm tak !

Pytam gdzie tu jakaś logika? Koleś którego znam tylko z Transportera i udziału w Niezniszczalnych - znam całą klasykę kina akcji a tego gościa znam z dwóch filmów!!!

Gdzie tu sens?!

Ikony, ludzie którzy za życia pozostali legendami na miejscach... 356, 547, 594

Czy Clint Eastwood zawsze grał w dobrych filmach?? Nie !!!
Więc skąd taka nienawiść do tych ludzi? Czy dlatego, że zawsze grali twardzieli? A kto zrobiłby to lepiej? Wyobrażacie sobie, żeby De Niro albo Pacino zagrał Terminatora albo Conana Barbarzyńce?? Bo ja pękłbym chyba ze śmiechu...

Nie wiem co dalej napisać... nie wiem.

lia_7

które miejsce ma dolf lundgren ?

Spider4

600 ... może Dolph nie był aż tak wielki jak Ci których wymieniłem, ale i tak na pewno powinine być wyżej niż jakiś Statham i inni aktorzy...

użytkownik usunięty
lia_7

Stalon może i owszem zasługuje na wyższe ale czy reszta? To że ty się tak nim zachwycasz nie oznacza że każdy musi uważać go za legendę i najlepszego aktora.
Nie wiem co robi Jason Statham na 54 miejscu ale to pewnie jeden z wielu żartów tej strony. Chyba zjadło jedną liczbę.

Zresztą, nie warto patrzeć na oceny na tym portalu. Gdzie wiele filmów,seriali,osób ma zaniżone noty. Po co się przejmować jakimś głupim wirtualnym rankingiem?

Jack Nicholson, Morgan Freeman,Al Pacino,Anthony Hopkins,Johnny Depp - Oni na szczęście są.

Nie chce się z nikim kłócić ale dla mnie Statham jest nikim i niczym. Nie będę komentował tego że Statham jest na 54 miejscu bo to głupota ludzi, ja nie wystawiam mu żadnej oceny bo musiałbym mu dać 1 lub 2 a taki nie jestem. Statham to nie jest gwiazdor kina akcji, "Niezniszczalni" to hołd dla filmów akcji lat 80-tych a w ilu takich filmach grał Statham? Według mnie jego obecność w tym filmie to minus. Gwiazdami kina akcji lat 80-tych są Sylvester Stallone, Jean - Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren i jeszcze kilku.

cyborg.vandamme

Ej weź ty się ogarnij człowieku, jak możesz w ogóle pisać że ''jest nikim i niczym'' ? Każdy człowiek jest równy drugiemu! Skoro on jest 'niczym' to czym TY jesteś co?

użytkownik usunięty
lia_7

'Statham jest nikim i niczym' - chyba sobie jaja robisz, od początku swojej kariery gra w samych dobrych filmach. Porachunki i Przekręt w których grał Statham to arcydzieła w swoim gatunku. Jason to obecnie najlepszy aktor kina akcji

Natomiast niska pozycja aktorów których wymienił lia_7 jest spowodowana tym że każdy kieruje się stereotypami - czyli napakowany aktor to zły aktor

NAPISAŁEM "dla mnie Statham jest nikim i niczym", a wszystkie filmy z jego udziałem są WEDŁUG MNIE fatalne, poza "Tylko Jeden".

cyborg.vandamme

Tylko Jeden to jeden z najgorszych filmów Stathama, tak więc fajny masz gust...

0wner2

Masz rację - najlepszy to Crank....

0wner2

hehe, akurat "Tylko Jeden" oglądałem tylko ze względu na Jeta Li...

użytkownik usunięty
cyborg.vandamme

To polecam Zabójcę o niebo lepszy niż "Tylko Jeden" i w dodatku ze Stathamem i Jet Li

Musze zobaczyć "Zabójce"...

lia_7

co z tego, że ikony, skoro jest dużo aktorów i aktorek, którzy grają lepiej od nich..

użytkownik usunięty
Nyleith

może jest kilka lepszych aktorów od Stallone ale nie aż 360 lepszych

lia_7

Żałosny jest ten ranking aktorów Stallone powinien byc min w pierwszej 10 tak jak Schwarzenneger czy Van Damme
Seagle również bo to tez leganda kina akcji i jednen z najbardziej opłacalnych aktorów w hollywood.

lia_7

i te złote maliny dla Stallone to tez jakiś żart

adamo200008

Schwarzenegger nie zasługuję na top 10. To że zagrał w kilku słynnych filmach to nie znaczy że jest dobrym aktorem.

użytkownik usunięty
ble89

A może Jared Leto i Johny Depp zasługują na TOP10?

Johny Depp wg.mojej opinii jest b.dobrym aktorem i zasługuje na top10, i jest w top10
Jared Leto nie zasługuję, i go tam nie ma.

użytkownik usunięty
ble89

hahahahahahaha Johny Depp na top 10 - nie rób sobie jaj

wg mojej opini zasługuje,
Rozumiem że się z nią nie zgadzasz, nie interesuje mnie to.
wracając do tematu Schwarzenegger nie zasługuje na top 10.

użytkownik usunięty
ble89

Na top 10 może i nie ale na Top100 na pewno

na top100 jak najbardziej.

ble89

Dep

_iron_man_

Statham to totalna porażka z szacunku dla Sly czy Arniego powinni być chociaż w trzeciej setce .
Depp też jest przereklamowany i powinien być może w drugiej pięćdziesiątce .
A tak jest nawet przed Denirem i Nicholsonem .Kpina !!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Kofwit

Statham to obecnie najlepszy aktor kina akcji. Jest dobrze przygotowany do każdej roli, wysportowany, zna wiele technik sztuk walki. Dzięki niesamowitej sprawności fizycznej, większość scen kaskaderskich i sekwencji walki wręcz wykonuje bez pomocy kaskaderów.

_iron_man_

Depp jest przereklamowany? To jest genialny aktor. Ile niby filmów z nim oglądałeś?

lia_7

A ja się zgadzam też się wychowałam na jego filmach i nie uważam go za jednego z najgorszych aktorów a te złote maliny to ja nie wiem za co.
Ja nie wiem czy są jakieś inne filmy tak dobrze znane właśnie jak filmy Stallone'a, Van damme'a czy innych aktorów takich jak Seagal. Jak dla mnie to to cały ten Statham czy jak mu tam jest to marionetka w kinie akcji kilka efektów specjalnych i ludzie uważają g za super bohatera. Nie mówię że filmy z jego udziałem są do bani bo mało ich oglądałam ale jak bym miała porównać go do Stallone'a to bym tego kultowego aktora obraziła. To fakt Jason Statham jest dobry ale nic po za tym. Stallone jest zajebisty!!!
Bez obrazy to tylko moje zdanie:P
Gdyby nie oni to co byśmy teraz mieli??
Adrenaline 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 itd... A ten film akurat to takie gówno, że mnie w dupie szczypie!!:P

Angelika5

Muszę coś wyjaśnić :
1. Depp moim zdaniem jest przereklamowany co nie znaczy że jest złym aktorem . Zresztą nie przepadam za nim więc może nie jesem obiektywny . Oglądałem z nim 8 filmów .
2. Statham może i do kina akcji się dobrze nadaje ale tylko do kina akcji .
3.Filmy ze Slyem są znane. Jako kino akcji bardzo dobre . Ale Sly to nie jest wybitny aktor mimo że bardzo go lubię .
4. Seagal od kilku lat gra w tanich filmach akcji których nikt nie ogląda i żaden za wyjątkiem Machete nie trafił do kin .
5.Filmu z Van Damem też bardzo dawno temu nie widziałem w kinie . Obaj to upadłe gwiazdy .

Więc o co manypakiao7 robisz aferę ?

użytkownik usunięty
Kofwit

1. Depp to przeciętny aktor który jak do tej pory nie ma żadnej wybitnej kreacji
2.Statham nie tylko nadaję się do kina akcji, często też gra w kryminałach i komediantach kryminalnych
3. Sly to nie jest wybitny aktor, ale za to grane przez niego postacie stały się legendą. Ma również na kącie jedną wybitną rolę (Rocky) za którą powinien dostać 2 Oscary,

Depp ma wiele wybitnych ról.. Edward Nożycoręki, Las Vegas Parano, Arizona Dream, Gilbert Grape to co, badziewie są? to genialne filmy, w których pokazuje swój talent. zawsze jest świetnie przygotowany do roli, gra bezbłędnie , bardzo realistycznie.. najwyraźniej nie oglądałeś/łaś ich. wnioskując po twoim profilu oglądasz same filmy akcji, w których jest dużo efektowności,a mało dobrej gry aktorskiej..

użytkownik usunięty
Nyleith

''Edward Nożycoręki, Las Vegas Parano, Arizona Dream, Gilbert Grape'' - w tych filmach na pewno Depp nie miał wybitnej roli

a laurie 13.

Nyleith

Co do Deppa to dodałbym Demonicznego Golibrodę.

lia_7

Nie ma co się kierować malinami,rankingami,ocenami itd.ja wiem,wy wiecie,że Sylwek Arni itd.to kultowi aktorzy filmów akcji i tyle.Legendy kina są wieczne.