Dlaczego dostał tak wiele nominacji do złotych malin?! Tango i Cash, oscar, COBRA?! to
chyba jakiś żart... przecież to sa kultowe filmy, genialne... specjalista, zabójcy, tunel... moze
to nie sa filmy jak np transformersi czy harry potter ale też mają swój urok! jestem
zniesmaczona :P
Przeglądam tak jego stronę i patrzę sobie:
"Hoho! Ile nagród!"
A tam ku mojemu zdziwieniu NAJGORSZY AKTOR / SCENARIUSZ...
NIe rozumiem tego.
Zupełnie jakby Stalone odbił / przeleciał żonę kogoś od tych nagród. : )
Rozdawanie nagród jest jednym wielkim oszustwem. Takie moje zdanie.
Klaus Kinski (według mnie najlepszy aktor wszech czasów) nigdy nie otrzymał ani nawet nie był nominowany do żadnej nagrody.
No ale jeżeli ktoś ma odwagę wyjść na środek sceny i zwyzywać Jezusa (w dzisiejszych czasach było by to nie realne, nie wiem jak było w tamtych latach, ale pewnie podobnie).
Nie grał w filmach Spielberga czy Scorsese, to nie ma prawa dostać żadnej nagrody, tak?
Ach... Szkoda gadać
i tu pytanie... skąd np taki Tom cruise ma tyle nagród i nominacji ?:P wg mnie to bardzo przeciętny aktor, niczym się nie wyróżnia, w przeciwieństwie do np Johnny'ego Deppa :)
No ale jeżeli ktoś ma odwagę wyjść na środek sceny i zwyzywać Jezusa-- chłopie, chrześcijanstwo to obecnie jeden z najpopularnieszych człopców do bicia, byle pajac sobie żartuje z tej religii i jej wyznawców, więc nie wiesz o czym piszesz....
Ach...
Muszę znosić takie rzeczy.
Wiem że każdy pajac sobie żartuje z tej religii, tylko że Klaus Kinski to nie był pajac ale znany na całym świecie aktor, może dla ciebie to nie wielka różnica.
Dla tego ja w ogóle nie zwracam uwagi na te wszystkie nagrody, szczerze to nawet wam powiem że nie wiem w ogóle kto jakie nagrody czy nominacje dostał w tym roku. Dla mnie te wszystkie nagrody to są zwykłym cyrkiem jarmarcznym a już te złote maliny to już całkiem. Nie rozumiem czemu np. taki Kevin Costner dostał tyle złotych malin koleś nie gra źle a i tak dostaje złote maliny to samo Stallone. Bardzo rzadko się zdarza by komuś słusznie dali maliny.
Gdyby złote maliny faktycznie trafiałyby do najgorszych nikt by się nimi nie interesował, a tak potrzebują kontrowersji, by się o nich mówiło dlatego dają je komuś sławnemu, a Stallone to ewidentnie coś u nich przeskrobał każda rola to malina :D
Zgadzam się z tobą. Przed chwilą przeglądałam jego filmy i nie mogę się nadziwić, że zdobył tak wiele Złotych Malin. Może rzeczywiście niektóre filmy nie są na miarę Oscara, ale to wcale nie oznacza, że są najgorsze!!! Stallone, prawie za wszystkie filmy był albo nominowany albo zwycięzcą ZM. To jakaś kpina, niektóre filmy z jego udziałem są nie dość, że świetne to jeszcze kultowe... Żenada...
biedaczek.... Ciekawe co on o tym myśli? Dobrze, że się nie załamał... 22 nominacje do ZM... ehhh krytycy filmowi się nie znają :P:P
Zgadzam się. Może Sly nie jest wybitnym aktorem, ale nominowanie go do Złotej Maliny za takie filmy jak "Tango i Cash", "Zabójcy" czy za prawie wszystkie części "Rocky'iego" i "Rambo" jest niesmaczne.
Te filmy znają ludzie praktycznie na całym świecie. Wielu z nich wciąż je uwielbia, mimo że mają po 15 czy 25 lat. Zresztą wiele razy aktor, który został nominowany do Złotej Maliny, dostawał też jakąś prestiżową nagrodę za tę samą rolę, więc naprawdę trudno powiedzieć czym kierują się krytycy...
Prawde mówiąc jeśli mam możliwość, bo akurat spędzam wieczór w domu przed telewizorem... nie ważne co leci, ile ma gwiazdek i jak bardzo jest ten film popularny... jesli grają np Tango i Casha, Oskara czy Cobre... nie ma opcji żebym to przegapiła :) w piatek "zabójcy" :P i już teraz rezerwuje sobie wieczor :)
Poza tym tak się ostatnio zastanawiałam... jakim cudem Jean-Claude van Damme... dostał 1 nominację do złotych malin i jedną złota malinę?! ja na tego kolesia patrzec nie moge... on sie nadaje tylko i wyłącznie do filmów bez tresci i sensu, głupich bijatyk, zreszta takie sa jego wszystkie filmy. Ok Stallone też w takich grywał ale filmy Van Damma są wszystkie na jedno kopyto. Jesli ktoś uwielbia tego aktora to z góry przepraszam ale on jest dla mnie taki bezpłciowy... i za kazdy film zasługuje na malinkę :P
Filmy z Van Dammem na jedno kopyto mówisz hmmm obejrzyj sobie Skazany na Piekło , Aż do śmierci , JCVD czy Mściciel to szybko zmienisz zdanie pusta lalko
to samo zauwazylem wszystkie moim zdaniem jego najlepsze filmy dostaly zlote maliny .... juz sie zaczalem zastanawiac ze moze cos sie zmienilo i zlota malina nie jest juz nagroda dla najgorszych :/ albo ja nie mam gustu......