Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 341 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

sylwek cały czas na topie

użytkownik usunięty

mimo wieku nadal w formie i potrafi dokopać, w dodatku cały czas gra w zajebistych filmach, oby
jak najdłużej!

bradock

No nie wiem. Mnie bardziej ciekawi jak to będzie niby z "Terminatorem"..

prof_mateusz27

Ja tez jestem ciekaw Terminatora ,bo lubie ta serie .

bradock

Arnold do tej roli jest za stary.

prof_mateusz27

Tu nawet nie chodzi o filmy Sylwka ,Arniego ale ogulnie o kazdy film akcji w kategori R powinien byc w dzisiejszych czasach sukcesem ,bo zmobilizuje producentow i twurcow do krecenia do kolejnych czesci .Dlatego ciesze sie bardzo ze ,,Olimp w ogniu ,, stal sie hitem kasowym i uratowal honor kina akcji . Po porazkach ,,Likwidatora ,, ,,Kuly w leb ,, czy,, Parkera ,,zaczely sie pojawiac niby sugestie ze Niezniszcalni 3 moga byc w PG +13 .Niezdziwilbym sie nawet .

bradock

Wiem.

Swiete slowa. Oczywiscie dalem mu 10/10. To jeden z moich ulubionych aktorow. Uwielbiam go, klasa sama w sobie i to przez tyle lat... Oosobiscie jestem pelen podziwu dla tego czlowieka i daze go wielkim szacunkiem. Pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
Shurtugal_Eragon

Seagal wymięka przy nim ;)

Zgadzam sie. Seagalowi maksymalnie moge dac 7/10. Seagal ma bardzo dobre filmy gora 3,4 a praktyczne kazdy film z Sylwkiem, to arcydzielo ;)

Shurtugal_Eragon

Seagal tak naprawdę ma 7 porządnych filmów.

karoman4

Tak zgadzam sie, chodzilo mi, ze takie najjjlepsze... jak dla mnie... ;)

użytkownik usunięty
karoman4

tak naprawdę Seagal ma 13-14 porządnych filmów + 1 serial i to całkiem niezły kryminał. na blogu wymieniłem naprawdę te najlepsze z nim które warto obejrzeć, na resztę nie warto marnować czasu. wyjątki (prowokacja, w stronę słońca te jeszcze trzymają poziom ale już na własne ryzyko).

Ja naliczyłam 8 tytułów, którym 8-10/10. Ok jeszcze można wziąć pod uwagę te, którym dałam 7/10. A reszta, to takie filmowe niewypały.

użytkownik usunięty
karoman4

a widziałaś te wszystkie co wymieniłem na blogu ?

Widziałam 21 filmów z Mewą. A z tych co wymieniłeś, to nie widziałam tylko ''Protektora'', ''W odwecie za śmierć'' oraz tego serialu.

użytkownik usunięty
karoman4

te 3 warto jeszcze obejrzeć, reszta na własne ryzyko ale mówiłaś że chcesz obejrzeć cała filmografię więc twój wybór.

Za serial nie będę się chyba brała. Wystarczą mi filmy.

użytkownik usunięty
karoman4

ten serial to bardziej kryminał z małą ilością akcji. mi się podobało, czekam aż drugi sezon się pojawi w sieci.