mimo wieku nadal w formie i potrafi dokopać, w dodatku cały czas gra w zajebistych filmach, oby
jak najdłużej!
Tu nawet nie chodzi o filmy Sylwka ,Arniego ale ogulnie o kazdy film akcji w kategori R powinien byc w dzisiejszych czasach sukcesem ,bo zmobilizuje producentow i twurcow do krecenia do kolejnych czesci .Dlatego ciesze sie bardzo ze ,,Olimp w ogniu ,, stal sie hitem kasowym i uratowal honor kina akcji . Po porazkach ,,Likwidatora ,, ,,Kuly w leb ,, czy,, Parkera ,,zaczely sie pojawiac niby sugestie ze Niezniszcalni 3 moga byc w PG +13 .Niezdziwilbym sie nawet .
Swiete slowa. Oczywiscie dalem mu 10/10. To jeden z moich ulubionych aktorow. Uwielbiam go, klasa sama w sobie i to przez tyle lat... Oosobiscie jestem pelen podziwu dla tego czlowieka i daze go wielkim szacunkiem. Pozdrawiam ;)
Zgadzam sie. Seagalowi maksymalnie moge dac 7/10. Seagal ma bardzo dobre filmy gora 3,4 a praktyczne kazdy film z Sylwkiem, to arcydzielo ;)
tak naprawdę Seagal ma 13-14 porządnych filmów + 1 serial i to całkiem niezły kryminał. na blogu wymieniłem naprawdę te najlepsze z nim które warto obejrzeć, na resztę nie warto marnować czasu. wyjątki (prowokacja, w stronę słońca te jeszcze trzymają poziom ale już na własne ryzyko).
Ja naliczyłam 8 tytułów, którym 8-10/10. Ok jeszcze można wziąć pod uwagę te, którym dałam 7/10. A reszta, to takie filmowe niewypały.
Widziałam 21 filmów z Mewą. A z tych co wymieniłeś, to nie widziałam tylko ''Protektora'', ''W odwecie za śmierć'' oraz tego serialu.
te 3 warto jeszcze obejrzeć, reszta na własne ryzyko ale mówiłaś że chcesz obejrzeć cała filmografię więc twój wybór.