Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 338 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

sylwek cały czas na topie

użytkownik usunięty

mimo wieku nadal w formie i potrafi dokopać, w dodatku cały czas gra w zajebistych filmach, oby
jak najdłużej!

Podobno "Kula w łeb" jest słaby ?

prof_mateusz27

Mnie się podobało .

TheAmazingPudding

Dziś obejrzę.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

mi się też bardzo podobało, a zwłaszcza już pod koniec ;)

użytkownik usunięty

Mam ten film w kolejce ;)

użytkownik usunięty

na pewno ci się spodoba ;)

użytkownik usunięty

Zobaczymy, zobaczymy ;]

użytkownik usunięty

o ile lubisz takie kino ;)

prof_mateusz27

Też polecam.

karoman4

Też kiedyś miałem taki styl awatarów.

prof_mateusz27

Sama sobie go zrobiłam w programie. ;-)

karoman4

Też robiłem takie w programie :)

prof_mateusz27

Ja oglądałem ,,Kula w łeb ,, i jest znakomita moim zdaniem .Sylwek rządzi !!!

bradock

Też oglądałem i to na prawdę dobry film.

prof_mateusz27

Ile dales

prof_mateusz27

Ja tez 8 .

prof_mateusz27

A mam do was wszystkich pytanie ,Czy to prawada ze Sylwek podczas urodzenia doznal jakiegosc paralizu jednej policzka i to widac podczass jego gry ? Bo otym to muwil mi kumplel w pracy ,ja tego nie widzialem podczas jego gry aktorskiej w czasie filmu ,a uwazam ze on jak na aktora kina akcji to gra znakomicie a co wy wiecie o tej sprawie ?

bradock

Tak, to prawda. Przyszedł na świat porodem kleszczowym. Doszło do komplikacji i doznał częściowego paraliżu twarzy. Prawą stronę twarzy ma całkowicie bezwładną i przez to ma ciężką mowę.

karoman4

Rozumiem. Dzieki za wyjasnienie .Sylwek ma wlasnie taki ,fajny ,ciezki glos .Statham tez mi sie wydaje ze ma taki .I Butler tez taki mam .Jak ogladalem z nim komedia Dorwac byla to on jak muwil ,to tak jak by krzyczal .Z kolei nigdy nie lubilem glosu Lundgrena ...

bradock

Czemu nie lubisz głosu Lundgrena ?

prof_mateusz27

Nie wiem ? Jest jakis glosny ,przerazajaczy ,no nie wiem Ale samego Dolpha lubie ,ma sie rozumiec ...

bradock

Moim zdanie Dolph ma bardzo dobry głos. A głos Arnolda ?

prof_mateusz27

O glos Arnolda lubie i Chucka tez lubie .

bradock

Ja tak samo. A Van Damme i Seagala ?

prof_mateusz27

Ich lubie glos szczegulnie Van Damma .Ale z kolei nie lubie jak Stefcio marszczy brwi lub czolo .Po za tym Stefan sprawia wrazenia podczas emisji filmu kogosc niezbyt sympatycznego .Nawet na koncu filmu ,,Out For Justice ,, Steven chodzi z swoja zona i muwi cos do niej ze nie ma jesc teraz hodoga bo cie migrena rozlozy a ona do niego ,,Gino mozesz byc milszy ? ,, Caly Stefan ,He ,he .

bradock

Ja z kolei lubię głos Lundgrena. Jest taki męski, ciężki.
Ale żaden głos nie równa się z głosem Willisa.

karoman4

Tak ,Wills też fajny głos .Lundgren też ma fajny ale taki właśnie cieżki .

bradock

Ale to jest Szwed. Obszary Skandynawii, zimnego klimatu. Spojrzenie Lundgrena też jest zimne, jak ich klimat, a głos potężny. Krótko mówiąc: chłop jak dąb.

bradock

Tak, on ma można powiedzieć na połowie twarzy paraliż. Poród źle poszedł. Przez to ma wadę mowy i wykrzywienie dolnej wargi.

prof_mateusz27

Aha ,ok .Dzieki wam za te info .A w jakim filmie Sylwek najlepiej zagral ? Mi najbardziej podobal sie w Cobrze .

bradock

"Rocky" 12345

prof_mateusz27

No w Rocky tez fajnie zagral ,w pierwszej czesci o malo by oscara nie dostal .

prof_mateusz27

dziękujmy mu za "Rocky" 1,2,3,4,5 szkoda że tak rzadko leci w tv.

prof_mateusz27

I mimo tej niedyspozycji poradził sobie w życiu. Szacun należy się, jak nic.

karoman4

Sylwek dla mnie to najlepszy aktor kina akcji !!! Absolutny Champion !!! Po pierwsze stworzyl Rambo .synonim kina akcji ,po za tym ma najwieksza ilosc na koncie bardzo dobrych i dobrych filmow akcji .Moj top 10 jego Action Movies
1 Rambo Pierwsza Krew
2 Rambo 2
3 Rambo 3
4 Cobra
5 Tango i Cash
6 Czlowiek Demolka
7 Niezniszalni 2
8 Specjalista
9 Zabojcy
10 Kula w Leb .

bradock

Puzniej dal bym Osadzony ,Na Krawdzi i Niezniszcalni .

bradock

Ja i tak najbardziej lubię go za Rockyego.

prof_mateusz27

Ja tez lubie z nim Rocky ,to byl pierwszy film jaki z nim widzialem w telewizji ,no i tez lubie Boks ,jak Sylwek

bradock

Moje ulubione filmy akcji/sensacyjne o płatnych zabójcach to :

- Płatny zabójca (Jet Li)
- Płatny morderca (Film Johna Woo)
- Kula w łeb (Sly)
- Krzyżowy ogień (Van Damme i Adkins)
- Zabójcy (Sly i Banderas)
- Szakal (Willis)
- Zabójca (Statham)

Biorąc pod uwagę wszystkie gatunki to wiadomo najlepsze to : m.in Pulp Fiction, Leon Zawodowiec To nie jest kraj dla starych ludzi, Wściekłe psy

A ty lubisz jeszcze jakieś ? Może "Elita zabójców" czy 'Killing machine" ?

bradock

Czyli jednak woli Człowieka demolkę od zabójców ?

prof_mateusz27

Chyba tak .

bradock

I to jest widoczne.

Zgadza się Sylwek ,wiecznie na Topie i oby jak najdłużej !!!

bradock

Ten film to mocna porażka finansowa. Dziwne...

prof_mateusz27

Pewnie nie mial mocnej reklamy albo widzowie juz sa troche zmeczeni i znudzeni stara gwardia .Olimp w ogniu stal sie hitem kasowym ku zaskoczeniu wielu osob ale fakt ,faktem jest lepszym filmem od Kuli w leb ,nawet na filmweb ma wieksza srednia .

bradock

średnia filmweb...

prof_mateusz27

Dobra nie bede sie poslugiwal srednia filmweb bo to nie najlepszy pomysl .Die Hard 5 tez odnioslo suksec kasowy .Kula w leb w sumie byla krecona dla milosnikow kina akcji lat 80 i Sylwka ,wiec czego sie spodziewales ze dzisiejsze dzieciaki wychowane na Zmiechu beda walic do kina ? Caleb mowil ze takie filmy jak Kula w leb lubia ogladac 30 *40 latkowie a oni juz tak nie chodza do kina ,wola sobie obejrzec ten film w zaciszu w domu na bluray albo na dvd .

bradock

Oby tak dalej nie było. Bo już nie będą tak inwestować w Stallone'a.

prof_mateusz27

Zobaczymy jak Arni wypadnie w roli Conana ?