m in,
jego iq wynosi 160
maluje obrazy a jego pierwszy obraz poszedl za 80 000$
zagral w filmie erotycznym (ale o tym pewnie wiekszosc z was wie)
do roli rockyego rozbudowal klatke do 119 cm a talie obnizyl do 70 cm
gral w kilku reklamach.
Tak, obrażaj się, bo nic nie wnosisz tym gadaniem. Poza tym naucz się poprawnie pisać, a gadanie typu ' mam gdzieś poprawną pisownię' nie jest 'fajne'. To czyni Cię idiotką. Wracaj do gimbazy zdać raport.
To źle, że wpisał tu te ciekawostki? Ja poza filmwebem nie kieruje się innymi stronami filmowymi, bo najzwyklej w świecie nie mam na inne czasu.
Wstyd mi, że ten kraj musi znosić takie ignorantki, jak Ty. Masz jeszcze czelność się przeciwstawiać robiąc 'byki' językowe. Ja Cię nie obrażam, ja pytam: za co muszę znosić takich ludzi!?
Dziecko!
Osoba nie potrafiąca poprawnie pisać, negująca wszystko i klnąca na publicznych forach, stawiająca więcej znaków interpunkcjyjnych niż jeden ('...Osoba używająca więcej niż trzy znaki interpunkcji, prawdopodobnie ma zaburzenia własnej osobowości.') to Ty.
Doucz się, dorośnij, poczytaj coś i wróć.
no knypek ale za to jak zbudowany,zreszta teraz przecietny mezczyzna nie przekracza metra osiemdziesiatpiec.
Sly był na sobotniej (10 listopada) walce Kliczko vs Wach w Hamburgu. Po skończonej walce se nawet fotkę z Wladem na ringu strzelił a Wacha (chyba) olał - nigdzie takiej fotki znaleźć nie mogę. Nieładnie z jego strony troszku, tym bardziej że Mariusz walczył dzielnie do końca... Ktoś coś wie na ten temat?
Top 30 filmów sensacyjnych!! głosowanie
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Najlepsze+fil my+akcji+sensacyjne+lat+-+g%C5%82osowanie,2038051
Ciekawe z tym IQ. Co do reszty - niewiele nowego. Nie wypada jednak pisać niegramatycznie i nieortograficznie o kimś, kto jest bardzo wyczulony na słowo. A wszystko wskazuje na to, że Stallone słowo szanuje. I jako aktor, i jako człowiek.