Jego show to kompletna porażka,robi tam z siebie błazna w dodatku osmiesza kogo się da,jego poczucie humoru jest proste i zeby nie rzec prostackie.
Biega,skacze,kładzie się na ziemi,robi wszystko żeby rozsmieszyć publikę niczym zawodowy clown,Wojewodzki nie musi wstawać z miejsca żeby ludzi rozśmieszać,jest błyskotliwy i zaskakujący.
Pamietam jak u Majewskiego gościła B.Tyszkiewicz,gostek przez cały program miał na głowie czarne rajstopy-generalnie ŻAL!
1/10
Zgadzam się z tobą , nudne komercyjne show i wole Kube Wojewódzkiego , bo jest śmieszniejszy i u niego są ciekawe osoby
Tu nawet nie chodzi o to, że jest śmieszniejszy, ale dla mnie Wojewódzki przynajmniej prowadzi NORMALNY program. Wojewódzkiego lubię oglądać, bo porusza interesujące kwestie i zaprasza ciekawych ludzi, a jak przy tym się jeszcze trochę powygłupia to tym lepiej. Majewskiego natomiast nigdy nie rozumiałam i chyba już nie zrozumiem. Dobrze, że go ściągnęli z wizji, ale szkoda że jak tylko zniknął jeden głupi program, już robią następny. Jeśli komuś się taka beznadzieja podoba to jest mi go ŻAL.
Komorowski spadający z krzesła - to chyba najlepiej obrazuje poziom humoru tego programu. Co do Wojewódzkiego, mimo ze nie mam o nim najlepszej opinii to jego program jest dużo lepszy - owszem żarty są dosyć niskopoziomowe i czasem jest chamski, ale przynajmniej nie robi z siebie całkowitego idioty.
Kolejne jego programy są coraz bardziej do dupy. 'Mamy cię' to było coś fajne show. Szymon Majewski Show no to juz gorzej, wiele gorzej '3D w HD' to totalne dno kto to ogląda.