Szymon Majewski

6,6
1 448 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Szymon Majewski

Nie wiem czy to tylko moje subiektywne odczucie, ale dla mnie kiedyś Szymon był fajniejszy. Na początku jego program (Szymon Majewski Show, a wcześniej Mamy cię) był naprawdę znakomity! Prześmieszny, zabawny, czasem oglądając go, płakałem ze śmiechu. Dziś jest już chyba wypalony. Sili się na nieśmieszne żarty, sam się z nich śmieje i jeszcze te, czasem wręcz żałosne, piosenki. Rozmowy w tłoku też już nie te co kiedyś. Nudne, oklepane, cały czas te same postacie i praktycznie identyczne rozmowy. Może brak Leppera, Giertycha i innych oszołomów odbiera Szymonowi tematy do żartów?

Wojczar

Nie człowieku :P. Donek i spółka to też świetna partia do robienia jajców. Nie wiem czy zauważyłeś, ale reżyserzy i scenarzyści tego programu się zmienili. A nie wiem czy wiesz, Majewski pisze tylko scenariusz częściowo :)

Wojczar

Mam podobne odczucia. Kiedyś jego programy naprawdę były zabawne. Pamiętacie jeszcze "Sponton" w Radiu Zet?
Teraz brakuje mu chyba tematów do żartów. Bo na Tuska w TVN nie będą najeżdżać.

Wojczar

Zgadzam się. Majewski najwyraźniej się wypalił. Dziś byłam zmuszona oglądać jego program i niestety musiałam wyłączyć TV, bo żarty ani trochę mnie nie śmieszyły. A szkoda.