Szymon Majewski

6,6
1 448 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Szymon Majewski

Nie podoba mi sie wizerunek jaki w danej chwili sobie kreuje z pomocą programu "Szymon Majewski Show", a kreuje sie na totalnego idiotę żartownisia i co tu dużo mówić, na drugiego Kubę Wojewódzkiego. Z tym że owy Kuba,(przynajmniej takie odniosłem wrażenie :)) nie udaje w swoim programie innej osoby, co według mnie pan Majewski z pewnością robi otaczając sie przy tym ogromną dawką kiczu i chamstwa. Nie ukrywam że pan Wojewódzki także nie reprezentuje sobą zbyt wielkiej kultury, jednak Szymon Majewski Show wprost emanuje chłamem, którym jest choćby żałosny ubiór prowadzącego :). Z początku lubiłem show Szymona jednak z czasem cały ten kicz stawał sie nużący, nie mogłem także pozbyć się uczucia sztuczności Szymka który moim zdaniem stał sie postacią która do niego nie pasuje. Wszystko to i jeszcze więcej powoduje że jestem gorliwym anty fanem owego programu oraz życzę Majewskiego rychłego zejścia z anteny ! :)

Dartenius

Cholerny filmweb, proszę moda o usunięcie jednego z tematów. :(

Dartenius

Majewski odnosie sie do gosci z szacunkiem idioto prawie jak ja, a wojewodzki wrecz przeciwnie ! Szymon Wymiata

Pawcik_2

Nie wiem jak ma się do siebie to że ktoś jest idiotą, do tego, że wyraził swoje zdanie. Ja autora popieram i mam podobne zdanie .....

Dartenius

Majewski odnosie sie do gosci z szacunkiem idioto prawie jak ja, a wojewodzki wrecz przeciwnie ! Szymon Wymiata

Dartenius

Pawcik_2

Szczerze wątpię że szacunek pana Szymona do innych ludzi jest porównywalny z twoim, jednak rozbawiłeś mnie to Ci muszę przyznać panie prowokatorze :).

Dartenius

Wojewódzki nie jest zbyt miły dla gosci, ciągle im przerywa.
Dlatego jednak wolę Majewskiego.
A to, czy kogoś smieszy jego zachowanie i ubiór to juz kwestia gustu.

A_R_

Popieram, nie lubie Majewskiego. Był zabawny jak zapraszał aktorów i ich w jajo robił, ale ten ostatni jego program "Szymon Majewski Show" totalne dno.