Ten gość ma naprawdę specyficzny humor drze gębę i zachowuje się jak idiota nie wiem skąd takie zainteresowanie tymi jego mongolskimi programami po prostu dno
Ma specyficzny humor, ale od tego jest. Ludzie go za to kochają. Tylko dla tego oglądają jego program. Nie wiele jest takich ludzi jak on w Polsce, chodzi mi o ludzi znanych. Kuba Wojewódzki? Faktycznie, śmieszny, ale on jest śmieszny dla zawodu, a Majewski raczej nie. Osobiście lubię tych dwóch panów i wydaję mi się, że takich ludzi potrzebuje polski ekran .
Jak dla mnie to ani śmieszny ani inteligentny... W dodatku jego rólka w "Kilerze". Chyba najgorsza w całym filmie. Za aktorstwo 1.
Majewski to POwska tuba polityczna a program stworzony na potrzebe wysmiewania ówczesnego PISowskiego rzadu a ze program tak jak i dzialania TVNu,Radia zet,Wyborczej przynosi skutek to juz tak zosta.
Wiesz, faktycznie PiS to chyba najbardziej zbliżona komunie partia. Ale to, że Majewski ma program ze względów politycznych to raczej oczywiste. Oglądałeś któryś? Każdy polegał na wyśmiewaniu PiS-u lub Samoobrony. Czasem jeszcze Giertycha i LPR.
Program Majewskiego opiera się na wyśmiewaniu się z polityków rządzących
obecnie i innych. Kiedyś był to PiS dający wielkie pole do poPiSu
Mejewskiemu i jego drużynie. Z PO Majewski też się śmieje. Wyśmiewanie
się PiS-u i Samoobrony nie było bezpodstawne. Zawsze był jakiś hak na
dawnych "rządzących".
Zwróć uwagę na to, jak często ośmieszał PiS,LPR i Samoobronę w porównaniu to PO,SLD i PSL. Myślę, że conajmniej 80% czasu poświęcał tym pierwszym. Poza tym najważniejsze jest to, że ten program nawet nie jest zabawny. Majewski prezentował coś jeszcze jak był w C+. W TVN jest beznadziejny. Co do aktorstwa to wystarczy spojrzeć jak odgrywa swoje scenki albo jak zagrał w "Kilerze". Drewno!
Mówisz, że często ośmieszał PiS, LPR i Samoobronę. Właśnie w czasie ich
śmiesznych "rządów" powstał jego program. A "rządzący" dali mu wiele
powodów do wyśmiewania się z nich. Nie ma się zbytnio z czego śmiać
jeżeli chodzi o PO i PSL, bo z czego. Z tego, że PSL obsadza stanowiska
swoimi,albo, że Tusk pojechał na wycieczkę? To też było w Szymonie
(wczoraj był Sikorski w Rozmowach w Tłoku), a gościem programu był Jacek
Kurski.