Szymon Majewski

6,6
1 448 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Szymon Majewski

Ogólnie ostatnio program SMS... Żenujące! Dno! Szmira! Chałtura! 0/10. Kiedyś mi się podobał a teraz jego satyra stała się tak surrealistyczna, że poprostu jak go widzę wyłączam telewizor i idę spać! To chyba upolitycznienie doszczętne telewizji przez obecny rząd, nie mają, albo nie mogą się z niczego śmiać więc śmieją się z samych siebie (ĘĄ, Karolaki, Szczuki czy tam Sztuki hooooj wie). Żenuuuuuuła !!!!

Body

polecam wobec tego telewizję trfam :) oni wcaaaaaale nie są upolitycznieni przez obecny rząd. A poczucie humoru? hohoho :)

Body

Zgadzam się w całej rozciągłości, tego nie da się już oglądać, dno i 5 metrów mułu. Co nowy program na TVN/Polsat czy innej podobnej stacji, to coraz większe gó.wno, przepraszam, że tak ordynarnie, ale w takiej sytuacji inaczej nie można. Niedługo w ogóle przestanę oglądać TV. Gdyby nie takie programy jak Discovery czy Animal Planet to mój telewizor wyleciałby już dawno przez okno,

Pozdr.

Body

na początku SMS był śmieszny bo Majewski robił sobie jaja ze wszystkich i wszystkiego. Teraz widać, że skończyły mu się pomysły i po prostu zgrywa idiotę i pajaca, mnie to nie śmieszy.