Dla mnie grał po mistrzowsku w Hana Kimi (Hanakazari no kimitachi e). ,,Watashi wa homo dewa arimasen'' xd. On naprawdę potrafi grać i nie tylko w tej dramie.
Zgadzam się. Najbardziej "śmiechowe" sceny w "Hana Kimi" to właśnie te z jego udziałem. Pierwszy raz obejrzałam tę dramę ze względu na Shuna Oguri. Drugi raz już tylko po to, żeby znów móc pośmiać się z wygłupów Tomy. Nie spodziewałam się, że stanę się jego wielką fanką ^^
Ja widziałam go w "Hana yori dango" ale nie zwróciłam na niego większej uwagi.. Dopiero jak zaczęłam oglądać "HnKe" to upewniłam się że jest świetnym aktorem :] tak jak Piranha zaczęłam oglądać tą dramę, żeby móc popatrzeć sobie na Shuna Oguri... Całośc doprowadziłą do tego że stałąm sie ogromną fanką obydwóch :D
dokladnie mam to samo ;d Shuna Oguri jest najlepszy w HnKe ale bez Toma ta drama nie byla by taka dobra ;d
Ogólnie bez Tomy, Shuna i Hiro nie byłoby kompletnie na co patrzeć ^^ bo przyznacie że Hiro też całkiem nieźle sobie poradził :D ... nie oglądałam nowego HnKe... Jakoś sobie nie wyobrażam tej dramy bez nich :P