Tatiana Maslany

Tatiana Gabrielle Maslany

8,3
8 663 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tatiana Maslany

Jak dla mnie conajmniej serialowa kreacja roku! Uważam, że w roli Sarah/etc... w OB
sprawdza się genialnie. Zadziwia mnie jej talent do zmiany akcentów :D. Poza tym miło się na
nią patrzy ;).

Kasicc

Zgadzam się w stu procentach. Nie widziałam jej jak na razie w żadnej produkcji poza Orphan black, ale mam to w planach. Świetnie wciela się we wszystkie bohaterki, najbardziej urzeka mnie jako Helenka i Allison.

Kasicc

Co racja to racja. 100% :D

Kasicc

Tak, trzeba przyznać jest niezła. Pomijając nawet akcent, oraz inne fryzury gra swoje bohaterki w zupełnie odmienny sposób. Inaczej wpadają one w szał, uśmiechają się czy nawet poruszają. Za role w tym serialu zdecydowanie należy się jej jakaś statuetka ;)

marisia

Właśnie wczoraj czy przedwczoraj dostała Critics' Choice Award :) !

marisia

Właśnie, jej gra to nie zwykła przebieranka i zmiana makijażu, tylko naprawdę każda z bohaterek jest inna. Niesamowite, że można tak zagrać, mam nadzieję, że zdobędzie ten Złoty Glob!

użytkownik usunięty
Kasicc

To trzeba przyznać, talent do zmiany akcentów to ona posiada. Na jednej stronie czytałam, że Tatiana aby wczuć się w swoje liczne role słucha odpowiedniej muzyki a mianowicie: Cosima to klimaty electro i indie, Sarah - Clash i Prodigy, Helena - również Prodigy, a Rachel - powolne kawałki z lat 90. I jakby nie patrzeć to by się zgadzało i wychodzi jej to świetnie!

Kasicc

Ma bardzo przyjemną buźkę. :D Fakt, poza tym, nie tylko wygląda, ale również dobrze gra. Chyba najlepsza dredziara. :P

Kasicc

Nic dodać - nic ująć, sądzę dokładnie to damo ;)

Tigercub

*samo :P