i ten słynny pocałunek na scenie który wycieli chyba już ze wszystkich filmów dostępnych w internecie. Menadżer MJ zabronił mu spotykania się z nią, a mogło być tak ...ona go kochała nad życie a on do niej też coś czuł, mogli stworzyć fantastyczny związek, zresztą bardzo do siebie pasowali.
nie wiem jak to było.Ale możliwe , biedaczek , on na nią ewidentnie leciał ze wzajemnością , piekna para
Szkoda ze im się nie udało. Sliczna para pasowali do siebie , nawet podobni.
Aj czemu Mike miał takiego pecha do lasek?
Kurczę, że też im się nie udało :( Tati zdecydowanie bardziej pasowała do MJ niż Lisa Marie czy ta Debbie. Gdy kiedyś przeczyłam o tej dziewczynie na jakiejś plotkarskiej stronie, pomyślałam, że Tatiana pocałowała Michaela na scenie tylko po to by zrobiło się o niej głośno, ale teraz dochodzę do wniosku, iż była by z nich nawet ładna para :D
Wiecie gdzie można znaleźć ten filmik z ich słynnym pocałunkiem? Nigdzie nie mogę go znaleźć :(. Dajcie link. Będę wdzięczna :P
Film z tamtego momentu został usunięty ze wszystkich taśm które to wtedy rejestrowały, można zobaczyć tylko zdjęcia, na yt jest pełno filmików ze zdjęciami tego wydarzenia.