Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Oczywiście wysoką notę ma dzięki rozhisteryzowanym nastolatkom, które na sam jego widok sikają w krótkie mini. A taka prawda, że ten chłopak gra jak amator pierwszej klasy. Może coś pokaże kiedyś dobrego, na razie dno.

Marionetka

Ja tak samo jak osoba powyżej. Widziałam go jeszcze w innych rolach i mi się podobało.
Cóż nie pasi ci coś w nim twój problem.

butryk_2

Skoro ma to być dyskusja to chętnie coś powiem. Zapewne 3/4 ocen jest od tej rzeszy fanek piszczących na jego widok. Ale ja prawde mówiąc Taylor'a lubie i oddałam na niego głos dość wysoki, ale jak to ująłeś nie sikam w krótkie mini ani nie jestem rozhisteryzowaną nastolatką. Lubie jego role w zmierzchu i tyle.

Marionetka

No tak, ale ja mówię o takich nastolatkach sikających w mini, które dały 10 nie oglądając nawet filmu.

butryk_2

Zgadzam się. Aktor z niego jak narazie żaden.. jakoś nigdzie się jeszcze nie wykazał, bo nie miał gdzie.

butryk_2

To prawda, nie mial sie zbytnio gdzie wykazać, blizej mu do modela niz do aktora to do ostatniego komentarza.

Do poprzedniego: co prawda to prawda, to zwykla... czy moze raczej ponadprzeciętna głupota dawać 10 bez powodu.

Marionetka

Nie przepadam za nim, aktorzyna z niego przeciętna.
Może w przyszłości rozwinie swoje aktorskie umiejętności, chociaż wątpię.

maggie_magda

Zgadzam się z Wami, a średnia ocen mnie przeraża.

butryk_2

ja tam zwróciłam na niego uwagę, kiedy byłam w kinie na Rekinie i Lavie [ wieki teemu] xd i kiedy tylko zorientowałam się, że gra Jacoba, to było pewne, że teraz to bedzie "ciacho" i sweEeEta$ny kolo' ou żal. xd

paczek93

a tak btw. jak tam dzisiaj patrze na Rekina- dziwnie gra. w Zmierzchu jego poziom się podnióśł, ale dopiero w New Moon zobaczymy na co go stać.

paczek93

Wczoraj ogladalem rekina i lave z jego udzialem... gra beznadziejnie. Nawet pijany zagrałbym to lepiej.

WujekAngelo

w rekinie i lavie grał bardzo fajnie tak samo jak w zmierzchu
on jest młody więc nadal uczy się być aktorem

dulce_14

chciałam tylko zwrócić uwagę że nie wszystkie nastolatki są rozhisterowane na jego punkcie i nie wszystkie sikają w mini na jego widok ! ;]

butryk_2

Cóż, są gorsi, dużo gorsi, ale co prawda, to prawda - na razie niczym szczególnym się nie wykazał, bardzo przeciętna gra aktorska. Może w przyszłości się poprawi, któż to wie ;)

użytkownik usunięty
butryk_2

Cóż, popieram Cię. Niektórzy oceniają aktorów nie pod względem gry aktorskiej, tylko urody. Ja osobiście stwierdzam, że gra dennie i wcale taki cudowny nie jest.

uważam że ma szanse się jeszce rozwinąć..
myślę że np. Meryl Streep też na samym początku nie było tak bardzo dobra a teraz po latach jest uważam wspaniałą aktorką!

Lilka_a

ha! po prostu zazdrość ludzka...
Szanowny założycielu, gdybyś był na jego miejscu nie sądzę żebyś tak ładnie zgrał jak on! Jesteście po prostu zazdrośni, że wy nie możecie być sławni i to nie na wasz widok sikają nastolatki w mini (to do chłopaków) (a w ogóle co to za pomysł z rozhisteryzowanymi nastolatkami sikającymi w mini? x)

Zacytuje panią, która napisała kiedyś coś mądrego na jednym forum:
Jak ci się ktoś lub coś nie podoba nie zakładaj tematów o tym filmie/ o tej osobie...tlyko po prostu się nie wypowiadaj
!!
kieruje te słowa do wszystkich...

pozdrawiam ;]

Kolorowa412

Witam fana Taylorka, nie jestem zazdrosny, jakbym miał zazdrościć braku talentu to ja dziękuje na miejscu.

Co mądrości zacytowanej przez Ciebie to forum jest od wypowiadania własnego zdania i każdy ma prawo na wypowiedzenie je, nie ważne czy dobrze, czy nie. Od tego jest krytyka.

butryk_2

jak będziesz porządnym krytykiem filmowym lub coś w tym stylu to się wypowiadaj 'krytyku' od siedmiu boleści

a talent to on ma, tylko niektórzy nie chcą go dojrzeć ....

użytkownik usunięty
Kolorowa412

Z Taylorem widziałam tylko jeden film, więc myślę, że to za mało, żeby ocenić jego umiejętności aktorskie... chociaż nie mam zastrzeżeń co do roli Jacoba, wręcz przeciwnie, dobrze sobie poradził. Miał sprawiać wrażenie sympatycznego, miłego - i sprawiał. Zobaczymy jak mu pójdzie w Księżycu w Nowiu, to już będzie trudniejsze zadanie. Wtedy pogadamy ;)

Kolorowa412

Nie można dojrzeć czegoś czego nie ma. Nie trzeba być krytykiem, żeby mieć własne zdanie :) Ale radzę nauczyć się szacunku, bo nie szanujesz czyjegoś zdania. Ja szanuję to, że go kofffasz jak to po Waszemu się mówi to Ty uszanuj to, że uważam go za marnego "aktora".

butryk_2

jak byś to ujął niby po naszemu (bo pokemonowego języka raczej punki nie używają) to powiem weee... i to swoje koffasz zachowaj dla siebie bo się pożygam zaraz od tego słowa...a to, że wg. mnie Taylor ma talent to jest moje zdanie i nie przypominam sobie żebym czymkolwiek mogła cię znieważyć i nie okazywać ci szacunku, może to ty źle interpretujesz posty?.
może trzeba się zastanowić nad tym, że nie każda czternastolatka wybiega z wątami, że ktoś kogoś nie lubi

pozdrawiam ;)

Kolorowa412

"Jesteście po prostu zazdrośni, że wy nie możecie być sławni i to nie na wasz widok sikają nastolatki w mini". Nie przypominasz sobie? To ja Ci pomoge, ot czym mogłaś go, a nawet ludzi krytykujących 'Taylorka', zniewazyć. To przykre, że nie czytasz uważnie swoich wypowiedzi ;<.

A co do Taylora, to już się gdzieś wypowiedziałam- jest beznadziejnym aktorem, jego rola w Rekinie i Lavie była straszna, w Zmierzchu ujdzie, ale czekam na New Moon, żeby go lepiej ocenić.

rattyMonster_

przykre jest to, że jednak uważnie czytam moje posty
okey uraziłam tym kogoś przepraszam, ale wiesz jak ktoś chce 'zjeżdżać' go to w cywilizowany sposób
a wiesz, że kogoś mogłeś urazić tym 'Taylorek'
moja kumpela to już tu płacze, bo ona wie, że Taylor nienawidzi tego Taylorek...yh...

a jeśli nie oglądałeś wielu jego ról to jak się możesz wypowiadać czy ma talent?

oh i popatrz na swoje wypowiedzi czy nie mogły kogoś urazić, czymś co jest tam napisane...

Kolorowa412

Jestem dziewczyną, więc nie tylko swoich postów uważnie nie czytasz, ale także moich ;<. Hoho, nieźle uraziłam, Taylorek, to tylko zdrobnienie (;, przykre, że twoja kumpela z byle powodu płacze. Naprawde współczuje jej.
Wielu jego ról?! Jakich ról, toż to tylko epizody. Tam nawet nie ma 10 filmów... Ciekawy gdzie ty go widziałaś jak zagrał w 3 flmach ... I dzięki temu oceniłam jego talent, jakim dysponuje na razie.

rattyMonster_

uwierz nie tylko w 3 jak to ujęłaś grał...
i nie zarzucaj mi, że uważnie nie czytam postów...

Kolorowa412

No dobra, wybacz, w 4. Zadowolona? Niestety tylko tyle naliczyłam, bo NM jeszcze przecież nie powstało, więc nie mam jak określić jego talentu w tymże filmie.

rattyMonster_

W jakim momencie dyskusji o tym 'ponad przeciętnym' aktorze jesteśmy? Może się ostatecznie wtrącę skoro już zleciała się rzesza fanek ^-^

Marionetka

Tak po pierwsze to nie wszystkie fanki Taylora sa rozchisteryzowanymi małolatami sikającymi w mini jak to stwierdził założyciel tematu.
Po drugie Taylor w New Moon bedzie mogł sie pożądnie wykazać jaki z niego aktor chociaż ja osobiscie uważam, że sobie pordzi.
A to czy on sie komuś podoba czy też nie bądź to czy jest dobrym aktorem czy nie to tylko kwestia gustu, a o gutach sie nie dyskutuje.

Dominisia_fw

w końcu przyszedł tu ktoś mądry ;))
za krótki <br/>
za krótki <br/>

Kolorowa412

A dziekuje bardzo.
Trzeba czasem pomyśleć co mogą czuć inni :):)

Dominisia_fw

własnie, właśnie ;)

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

Kolorowa412

po pierwsze Taylor na potrzeby ''Ksieżyca w Nowiu'' wyrobil sobie miesnie, co pokazuje ze jest dobrym aktorem i zalezy mu na roli ;/ i za to go podziwiam .
a po drugie Dominisia_fw ma racje . bo Taylor nie ma tak rozchisteryzowanych fanek jak kiedys us5 czy tokio hotel, i nie skonczyl kariery po 2óch latach jak w.w. zespoly ;/ czyli jednak cos w nim jest i moze dzieki temu jak nazwal autor postu ''patrzcie na mnie'' przyciaga innych dzieki czemu Taylor teraz jest taki znany ;]

1029384756

Aha, super, wyrobił sobie mięśnie i to czyni z niego dobrego aktora, hahahaha. Śmiech na sali. Haha no poprawił mi się humor.

1029384756

fu tokio hotel xd jakie porównanie
A Taylor nie wyrobił sobie mięśnie na potrzeby NM tylko on już wcześniej był nieźle umięśniony
a na potrzeby NM tylko cześciej zaczął ćwiczyć ;))))

pozdro :)

Kolorowa412

Ech wzruszające to wszystko. Scena niczym z melodramatu... Mówicie, że zobaczymy jakim jest aktorem w tym nowym filmie, czyli prezentujecie, że teraz jest marnym aktorem ;) Bo tak naprawdę nic nie pokazał, nam widzom. Może coś tam pokaże. A nie skończył kariery, bo ktoś musi zagrać tego bohatera, a że on zagrał w pierwszej części to logiczne ,że też powinien być w drugiej.

butryk_2

nie zauważyłeś, że bredzisz bez snsu? xd

Kolorowa412

Bo tak naprawdę nic nie pokazał, nam widzom. Może coś tam pokaże. - zdecyduj sie ;p

1029384756

oj on bredzi coś nawet nie wie co ;d;d

1029384756: jesteś z lublina? o;

Kolorowa412

nooom :)
a co ? ;>
Ty tez ? ;>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

1029384756

no jasne, że ja Taaak :d
ta ja też ;)
o i widzę, że ty tez tak wstawiasz 'za krótki..' xd
uwielbiam tak pisac za krótki jak mam za krótki post ;d

Kolorowa412

nie bede stawiac jakis gjpjgojg bo pomysla ze jaja sobie robie ;dd najlepiej to xdd

1029384756

No czytanie ze zrozumieniem ludzie ;) Nie pokazał do tej pory, ale może w nowym filmie pokaże. Myślenie nie boli, naprawdę, używajcie mózgów :)

butryk_2

dobra dobra ;d idz stad ;dd
za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

1029384756

Zostanę tyle ile będzie mi się podobać. Wystarczy dużo spacji nawciskać, żebyś nie musiał pisać "za krótki" :P

butryk_2

może komuś podoba się po prostu to 'za krótki'
tak jak np. mi ;p

Kolorowa412

Raczej ci co piszą "za krótki" nie pomyśleli, że trzeba naciskać spację ;]

butryk_2

ja wiem, że można wciskać spację zamaiast wklejać 'za krótki..' ja po porstu lubie to wyrażenie xd

Kolorowa412

No to ok :P Ale nie wszyscy to wiedzą, więc napisać o tej spacji można ;)

butryk_2

nikomu nie bronie przecież naciskać spacji albo 'wpisywac 'za krótki'

Kolorowa412

Heh, nie no nie miałem tego na myśli ;) Ale już niektórym mówiłem o tym to podziękowali, bo nie wiedzieli :) Więc z przyzwyczajenia o tym mówię jak widzę "za krótki" :) Niezły offtop zrobiliśmy ;)