Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Oczywiście wysoką notę ma dzięki rozhisteryzowanym nastolatkom, które na sam jego widok sikają w krótkie mini. A taka prawda, że ten chłopak gra jak amator pierwszej klasy. Może coś pokaże kiedyś dobrego, na razie dno.

Kolorowa412

jak teraz sobie czytam to forum to powala mnie ten tekścik
'wysoką notę ma dzięki rozhisteryzowanym nastolatkom, które na sam jego widok sikają w krótkie mini.'

no sikam normalnie ze śmiechu ;d

Kolorowa412

Haha, a to pojechałaś :)
Świetne xD

Dominisia_fw

pojechałam xD no taak ;d

świetne wiem wiem bo pan B. to napisał xd

Kolorowa412

Bo taki był zamiar właśnie :P

butryk_2

tak, najpierw trochę się można pokłócić potem z tego pośmiać ;dd

Kolorowa412

No ja widze,że do kompromisu doszło.
Bravo :)

butryk_2

zauważyłam że wszystkie złe opinie na temat Taylor'a wydają mężczyźni... czy tu może nie chodzi o zazdrość ;P

_zozolinka_

Widocznie mężczyźni są bardziej obiektywni o rozhisteryzowanych nastolatek ;) A zazdrościć temu panu nie mam czego, chłopak jak setki innych na ulicy ;)

butryk_2

Z tym się nie zgodzę...jest wyjątkowy...i bardzo ładny...moje przyjaciółki stwierdziły że powinnam się leczyć ;D ale ja po prostu mam świra na jego punkcie... ;)

użytkownik usunięty
_zozolinka_

zauważ że nie tylko mężczyźni :) większość kobiet też wypowiedziała się na Jego temat

butryk_2

popieram. samiec z niego przystojny, ale gra średnio. jego charyzmą jest uroda, niż gra aktorska. grą nie tworzy postaci, tylko urodą - jeden z tricków show-biznesu i hollywood. ale gówniarzowi należy dac szanse, jeszcze się wyrobi. w wieku 17 lat na ekranie w komercyjnym kinie (producenci liczą na młodych odbiorców i wiedzą, że urodą muszą młodych przyciągnąć do kina, inaczej ni chu-chu) to jest dla niego spora szansa, aby kształcić się w tym pięknym zawodzie.

miserylovescompany

Dla mnie jak najbardziej jest aktorem, bo niby czemu nie?
Ja przed zmierzchem widiałam go w niejednym filmie. I zgadzam sie 17 lat to nie dużo moze jeszcze być niwzlym aktorem, a znając jego zapał, zostanie nim. I nie wiem co się niektorzy go czepiają bo on poprostu robi swoje i dobrze sie przy tym bawi.

wampirka_filmweb

Jak to dobrze że chociaż jedna osoba mnie rozumie ;)

_zozolinka_

Hahaha normalnie, uwielbiam zadziwiac a ,że was zadziwian negatywnie to bardzo dobrze.

Oj Witeczku bez takich mi tu 'Moja Droga' bo ześmy na Ty nie przeszli.

Dominisia_fw

Oj sorki to nie tu ;d

Dominisia_fw

Bez urazy -> ale głupota fanów zmierzchu może porazić na śmierć. Ale chociaż mam się z czego/kogo pośmiać.

butryk_2

Nie jest znakomitym aktorem, wiadomo żaden z niego Johny Depp, lecz nie powiedziałabym że jego aktorstwo to dno ,wystarczy spojrzeć na aktorstwo polskich "gwiazd", myślę ze z niego jeszcze będzie niezły aktor w New Moon zagrał poprawnie swoja rolę, nie nadzwyczajnie lecz dobrze. Co do noty, zauważ że z innymi aktorami też tak jest ,taka Megan Fox która nawet krzyczeć nie umie na filmie by to wyglądało prawdziwie, też ma dość wygórowana notę, chyba tylko za urodę.

yoko_yamaha

Ale wy macie porównania... ;P
Ja go bardzo lubię i według mnie już się bardzo dobrze wykazał, i myślę że za kilka lat będzie jednym z najlepszych aktorów...

_zozolinka_

Chyba raczej jednym z najgorszych, bo narazie jest dnem ;d

użytkownik usunięty
butryk_2

Ja widziałam go narazie tylko w Zmierzchu w pierwszej części i średnio mi się podobał, kilka razy pokazał się w filmie i to wszystko. A tak to nie przypominam sobie żeby grał w jakimś ambitniejszym filmie

butryk_2

no i racje masz. mnie ten pedal sie nie podoba.

ambershine

W ogóle się z wami nie zgadzam... I najbardziej zastanawia mnie to czy wy naprawdę oglądnęliście chociaż jeden film z jego udziałem, czy tylko piszecie tak bo inni tak piszą...

_zozolinka_

Dla naszego nieszczęścia oglądaliśmy. Jego role w kilku filmach które widziałem wypalały mi oczy. Może to jego sztuczny uśmiech przepalał je.

użytkownik usunięty
_zozolinka_

Gdybym nie oglądała nie wypowiadałam bym się na Jego temat? A to że ty jesteś wielką fanką Tylora nie znaczy że inni też nimi są

Ok... ale może trochę więcej wyrozumiałości.. On jest młodym aktorem i dobrze zapowiada się na przyszłość... Według mnie niebawem będzie jednym z lepszych aktorów na świecie... musi mieć więcej doświadczenia

użytkownik usunięty
_zozolinka_

Co tu ma wspólnego wyrozumiałość z tym że nie jestem jego fanką? Ja pisałam że nie wszyscy muszą być jego fanami. I raczej nie zmienią zdania pomimo tego jak zaczniesz się nim zachwycać

butryk_2

Przystojny to on może być, klatę może mieć, mięśnie może prężyć, ale braku talentu tym nie nadrobi.
A co do poświęcenia dla dostania/wykonania dobrze roli... to przypakowanie niczym specjalnym nie jest. Przytyłabyś 20 kilo żeby wczuć się w rolę?

A Kolorowa412... rozumiem że jesteś punkiem. Rzeczywiście punkowe jest lubienie takich osobistości jak Justin Timberlake czy Michael Jackson jako AKTORÓW, albo tak wysoko utalentowanych mężczyzn jak Corbin Bleu czy Dylan Sprouse.

Ech.

New_Age

PS.
Chcesz talentu? Włącz "Imperium Słońca" i zobacz trzynastoletniego Christiana Bale'a.

New_Age

Albo 8 letniego Osmenta w "Szósty Zmysł" :D

butryk_2

Owszem. :D

A teraz porównaj ich z 13letnim Taylorkiem w Rekinie i Lavie.

butryk_2

Ja tez za nim nie przepadam,
gra tak sobie,
nic specjalnego

Czikita

A mnie się i tak podoba ;)