Oczywiście wysoką notę ma dzięki rozhisteryzowanym nastolatkom, które na sam jego widok sikają w krótkie mini. A taka prawda, że ten chłopak gra jak amator pierwszej klasy. Może coś pokaże kiedyś dobrego, na razie dno.
okey rozumiem ;)
dobra musze iść moja kochana siostrzyczka (lat niecałe 6) chce iść ze mną na dwór
no więc pozdrawiam wszystkich i do wieczora :*
Nie moja wina, że Wasza inteligencja nie sięga tak prostym zdaniom :) A nie pójdę stąd, bo nie obchodzi mnie to co Wy piszecie ;) Więc piszcie na temat, a nie gadacie bzdury jak para "niepełnosprytnych".
ooo to jak cię nie obchodzi co My piszemy to czemu odpowiadasz na nasze posty?...
przy okazji moja moze i inteligencja nie jest bardzo wysoka, ale umiem czytać ze zrozumieniem i nie jestem z nikim parą 'niepełnosprawnych'...
No właśnie widzę te Twoje czytanie ze zrozumieniem :) A co do tego nieobchodzenia to źle się wyraziłem ;) Chodziło mi o te słowa "idź stąd" to raczej mnie nie obchodzi :P
a ty co polonistykę skończyłeś?
i tak przytrzymuje swoje zdanie, że dobrze czytam ze zrozumieniem, chyba , że nauczyciele kłamią ;) ale w klasie zawsze z czyt. ze zrozumieniem w pierwszej 5 ;)
hm...no nie wiem ale ok
ja też nie skończyłam ale zraża mnie u ciebie jeden błąd
nie te czytanie tylko TO twoje czytanie ze zrozumieniem ;)
pozdro
Fajny "Gorący Temat" - nie mam pojęcia kto to jest i proszę, nie uświadamiajcie mnie, bo jakoś mnie to nie interesuje xD.
"jak będziesz porządnym krytykiem filmowym lub coś w tym stylu to się wypowiadaj 'krytyku' od siedmiu boleści
a talent to on ma, tylko niektórzy nie chcą go dojrzeć .... "
-Nie jestem kucharzem, nie wiem co dobre! Żrem co mi dadzą, jak żem uzyskam doświadczenie to wtedy Ci powiem czy mi szmakowało.-
no prawie brzmi tak samo ;]
Skąd się jeszcze tacy ludzie biorą...
Co do tematu, to tak on talentu nie ma na pewno i z tym to się nawet nie ma co kłócić chyba.
Brak mi słów.
Wiecie co to kompromis czy zamierzacie się kłócić przez całą reszte tematu.
A jak nie pasuje komuś gra aktorska Taylora to niech poprostu filmów z nim nie ogląda.
Pozdrawiam.
Skoro moga być tematy, że jego gra się podoba, to czemu nie może być tematów, że się nie podoba? Bo nie rozumiem...
Tego nigdy nie zrozumiesz, do tego świata nigdy nie wejdziesz. Klucz różowy z puszkiem kłębuszkiem dostają tylko fanki :)
Szczerze? Jest przystojny. A i owszem, ale nie to że ja piszcze jak zobacze go w gazecie a Rekin i Lava-TOTALNY SZAJS, Zmierzch? Nieźle zagrany ale EPIZOD... A co będzie w New Moon zobaczymy. Na razie zgadzam się z twórcą postu
Nie powiedziałam, że nie może być takiego tematu, wyraziłam jedynie swoje zdanie, że głupotą jest spór o coś co i tak okaże sie dopiero pod koniec roku.
butryk_2 spam haha wiesz co to spam :D najpierw dochodzimy do zgody z tym ' a krótki' a zaraz ty piszesz, że spam xd wiesz wielkie dzięki !
prosta sprawa są dwie strony ulicy lewa i prawa
jedna Taylora nie lubi drógra lubi
tak było, jest i będzie :)
No i trudno bedzie to zmienić.
Bo nikogo sie nie zmusi, żeby lubiła Taylora.
Ale, fani są od tego żeby stać za nim murem.
ej no wyluzujcie on ma przecież 17/18 lat więc jak miał się wykazać??
za kilka lat może coś pokaże... lubie go, ale jakoś do poważnych ról mi nie pasuje(jak na razie), on chyba tylko do komedii romantycznych będzie się nadawał... no ale może się mylę(oby) pożyjemy zobaczymy :)
W jego wieku niektórzy już wykazali się baaardzo. On też ma już na swoim koncie kilka filmów, ile można czekać, żeby się wykazał? Na pewno to talent jak H.J. Osment nie będzie. I zgadzam się, będzie się nadawał do komedii romantycznych tylko ;)
Też mam taką nadzieję ;) To nei jest tak, zę mu szansy nie daję :) Po prostu czekam na to zaskoczenie :)
zaskoczenie hahha ;)
uwilebiam Osment'a i jego siostrę oboje mają to coś do gry ;d
a co do Taylora ja tam nie wiem, czy zaskoczy czy nie ja go lubię i nie będę nikogo przekonywac od moich racji
w wolnym kraju każdy może mieć swoje zdanie
Jasne, że można mieć swoje zdanie, ale miło jest jak ktoś nie przekreśla kogoś od tak dla kaprysu.
Ja też Taylora lubie bez względu na wszystko.
Ja, chociaż jestem nastolatką, to w tym marnym aktorzynie nie widzę kompletnie nic. Obsada "Zmierzchu" jest absolutnie genialna(Robert Pattinson +Kristen Stewart}BOMBA!!!... aLE Taylor Lautner w roli Jackoba to dno... Uważam że on się do tej roli kompletnie nie nadaje, ale to tylko i wyłącznie moja opinia... Bo dla mnie już na zawsze i nieodwracalnie najlepszym aktorem pozostanie JOHNNY DEEP!!!
Deep'a tez lubie najbardziej w 'Beksie' ,ale ulubionym moim aktorem jest Taylor i uważam, że to był strzał w 10 angażując go do tej roli
:P
Johnny Depp? Już Cię kocham :D Taylora nie można chyba nazywać aktorem, bo nie skończył szkoły aktorskiej ;)
taa.. nie ma to jak kochać Johnny'ego i nie wiedzieć, jak się jego nazwisko pisze!!
w tym momencie wygrałyście :P
Deep?! to się uśmiałam.. Taa.. Johnny jest głęboki! :P
Każdemu może się pomylić, może dwa razy wcisnąć się klawisz lub raz nie chociaż tego nie chcemy. Pomyślałaś/eś nad tym? Chyba nie :)