Tu sie zgodze bledy ortograficzne nie sa takie straszne rozumie sie to przez sie bo tak sie Taylora widzi to traci sie rozum
Bez obawy nikt "chyba" krzyczec za nie nie bedzie hehe
Milo ze dolaczyl do nas ktos o podobnych upodobaniach
Taylor <mniam>
No tak. A ja się zastanawiam, czy by nie zalozyć jakiegoś forum o Taylorze. Widziałam tutaj reklame jakiegoś.
Dobry pomysł. ;D
A mam pytanie... czytałyście sagę Zmierzch?
Jeśli tak, to jak wam się tam podobał Jacob Black ? ;>
Musze przyznac ze bardzo podobaly mi sie opisy ...
W drugiej czesci "Ksiezyc w Nowiu" jest super opisany praktycznie cala ksiazka o nim...ah i te porownania do kaloryfera hehe super
Hmm... Mi się strasznie podobał jego punkt widzenia w 'Przed świtem'. Był poprostu genialny, nic nie owijał w bawełnę, buntowniczy... Często właśnie tak sobie wyobrażam Taylora. A dla mnie chłopak o takich cechach to ideał.
No tak super jest opisany no i ten jego BUNT nasz racje nie stara sie dopasowac zeby komus przyjemnosc zrobic super no ja mam mala nadzije ze i Taylor ma troche tych cech co Jake
No ja szukalam ale jeszcze takiego nie znalazlam mogli by cos dac w bravo albo cos bo za duzo newsow o nim nie ma a szkoda ;(
No tak tak. Rozumiem. Bodajże w marcowym Bravo ma cos być więcej. Bo bedzie pojedynek, że Robert ma rywala a tym rywalem jest Taylor. To może więcej napisza.
Noo, mam taką nadzieję.
Mnie to wkurza. Oni zauważą go dopiero po NM, bo zagra główną rolę, a tak to cały czas Edzio i Edzio... Rzygać się chce.
kur... ale żeście mi meila zaspamiły ja pieprze 46 odpowiedzi w jeden
dzień. Nie lepiej wymienić się gadu i zrobić sobie kur..de konferencje?
Ja pieprzę.......
No to chłopie/dziewczynko/obojniaku po chu** żeś tu zaczął pisać.
A zrobimy to co nam się będzie wydawało słuszne i twoje widzi mi się nas obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. ;)
Pozdrawiam.
Tak właściwie to na temat maila nie ma co pisać, ale możemy powzdychać nad jego pięknem i urokiem. ;D
Czy wy widzialyscie ta dziewczyne co gra w teledysku Apologize Boze no moim zdaniem brzydka jest..
A co do Tay'a to sama nagrala bym pioseenke chocby spiewac z playbacku zeby tylko w nim ON wystapil
No on tam z palybacku śpiewał.
Tu jest taki jeden filmik. Tylko mi nic nie róbcie.
http://www.youtube.com/watch?v=Gvb1mfcoZ7k
To ja się zaczne z wszystkimi żegnac. To jest ta Sara Hick. Pisałam już o tym tutaj w temacie 'głupie pytanie'
Echh. Razem z koleżanką jej wszystkie kłaki z głowy powyrywamy. Właśnie się zgadałyśmy. xD Tzn tej Sarze.
Ejj, oczywiście piszemy tu też jutro, i po jutrze i po po, aż do końca świata, prawda? ;> Bo bez bratnich dusz to jestem jak kwiatek bez wody xD
No dokladnie nie schodzmy hehe filmik jak filmik ja walne maly fotomontaz i wrzuce na youtuba to cos czuje ze pol mojej szkoly by mi wlosy z glowy powyrywala
kurFa ale mi pojechałyście jej. Ejj ja idę płakać :((((
Ej dzieci spać już.. wieczorynka minęła więc co wy tu robicie?:\ Nikt za
was gimnazjum nie skończy.. DO NAUKI BACHORY I SPAĆ !
Haha gimnazjum lol to pojechales...
Ajc bede plakac kubus puchatek mi przelecial o nie MAMO !!
Boze wrzuc na luz czlowieku bo jestes smieszny
Drogie dzieci, z powodu iż nie potraficie odpowiednio rozumować powiem
wam wprost.
Jesteście tępymi strzałami.
Dziękuję za uwagę. Do usłyszenia. Pozdrawiam serdecznie :) Może by tak
zająć się życiem, a nie problemami typu jak napisać e-mail do pedałka?
:) Ah chciałbym mieć takie problemy jak co poniektóre 'mądre' dziewczęta
;d. Pewnie za Billem z Tokio Hotel też piszczałyście itp. Ah ta
dzisiejsza młodzież coraz gorsza się robi...