Czy ktoś ma adres email Taylora?. Wiem,że ma dużo tego typu wiadomości lecz chciałabym spróbować.
PS tylko bez głupich żartów proszę
Po 1 - coś takiego jest na 99% nieosiągalne(oczywiście mowa o prywatnym e-mailu, nie o publicznym, gdzie na wiadomości odpowiadają PR-owcy).
Po 2 - na jaką cholerę Ci Jego mail? Zapewne do napisania czegoś w stylu"Cześć, tu Kasia, kocham Cię, wyjdź za mnie"...
możesz wysłać do "Niego" list.
Wystarczyło chwilę poszperać:
Taylor Lautner
c/o Management 360 9111 Wilshire Blvd. Beverly Hills, CA 90210 USA
Już wolałem twoje argumenty, w naszej dyskusji co do filmu '''wiedzmin''.
A tutaj to porostu hejtujesz bo ma zjeb aną mordę? ja tez nie lobię tego aktora, ale z powodu jego gry aktorskiej a nie twarzy.
Wiesz możesz go nie lubić, ale należy mieć szacunek, że zmienił swoje życie, mimo iż według cb np. jest złym aktorem. Bo hejtując go nie zmienisz swojego życia ani jego, a on i tak nawet tego nie przeczyta...
widać akurat tutaj się wypowiadają tacy kolesie co mu zazdroszczą wyglądu i sylwetki więc to normalna ich reakcja ;]
No jasne bo każdy chciałby żeby latały za nim posikane nastolatki, a na większości for wyzywali go od pedałów. Już wolę wyglądać tak jak wyglądam (czyli normalnie), niż czytać o sobie takie komentarze. Nie zazdroszczę mu niczego, oprócz pieniędzy.
ale on przecież jest normalny !!
ja tam do niego nic nie mam a wg to wasza sprawa każdy lubi kogo chcę
Wyglądu? proszę Cie tu nie ma czego zazdrościć.
On jest naprawdę okropny... ;D
A za jedyne "fanki" ma 14-letnie dziewczynki, które mało co się nie popłaczą ze szczęścia jak widzą "gołą klatę" którą on prawie zawsze pokazuje.