Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 063 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Nie pasuje . Piszcie jak dla was to kto by był wymarzonym Jacobem Blackem. Mi sie wydaje ,ze ten jest jakiś taki za młody...Jak dla mnie to ten z książki jest nie zastąpiony.

Opalice

a no to w pierwszej częsci ale w drugiej ma już szesnaście lat ale wiek się zgadza i tu i tu

misiaa10

A ja slyszlam, ze wilkolaki sie nie starzeja xP No, ale jesliu przyjac, ze wilkolakiem stal sie dopiero w wieku 16 lat to niech bedzie. A po za tym nie ma w ogóle o czym gadac, w koncu wiek nie jest najwazniejszy.

Opalice

Masz racje ale wiekeim KwN jest akurat bo mił 16 lat jak się stał wilkiem ale już się nie kłóćmy

natalka_17

a właśnie że pasuje i to bardzo. tylko okropnie mu w peruce ale w krótkich jest super .

CookiexJar

Dokladnie. Ja mam taka manie, ze jak widze chlopaka w dlugich wlosach, to od razu wyobrazam go sobie w krótkich. Dlatego filmowy Jacob wydal mi sie ladny, pomimo gromkiego sprzeciwu kolezanek z kina ;P Ale potem, gdy zobaczyly jego aktualne zdjecie w krótkich wlosach to zmienily zdanie ;]

natalka_17

Moim zdaniem nawet pasuje do tej roli. W sumie nigdy nie myślałam kto inny mógłby zagrać Jacoba. Ale widać, że chłopak się stara ;]

fasolka58

świetnie zagrał jak w innych swoich początkach jest dobrym aktorem widać wiele sie uczy chłopak :)