Nie pasuje . Piszcie jak dla was to kto by był wymarzonym Jacobem Blackem. Mi sie wydaje ,ze ten jest jakiś taki za młody...Jak dla mnie to ten z książki jest nie zastąpiony.
zgadzam sie 100 %
Jackob Blac jest tylko jeden w najpiekniejszyn tylko w naszych wspomnieniach z ksiązki.
Moim zdniem jest idealny do tej roli!! Po prostu dali mu okropne, stare zdjęcia na filmweb, teraz wygląda dużo poważniej. I lepiej;)
po pierwsze Jacob w książce jest głupi - nienawidze go, po drugie aktor jest okropny - i co z tego ze teraz doroslal, jak na niego patrze to chce mi sie rzygac xD
Edward jest boski a Jacob to pała xD
nierozumiem belli ;ppp
no cóż... każdy ma swoje zdanie.
mnie za to strasznie Bella. ma dwóch takich facetów do wyboru, a tak wydziwia. i co chwilę się focha... no ja nie wiem co oni w niej widzą.... :<
NIE!
Dlaczego boskiego Jacob'a ma grać dzieciak z rekina i lawy?!?!
Nie... Moje marzenia zostały pogniecione przez małego dzieciaczka... :( Jacob dla mnie zawsze zawsze zawsze będzie przystojnym indianinem o wiele bardziej dojrzałym niż on... ;(
Ale Jacob.. to znaczy Taylor wygląda ZUPEŁNIE inaczej! oni po prostu mają tu jakieś przestarzałe zdjęcie.
Czytałaś czwartą część? :P Wydaje mi się, że jeśli tak to powinnaś go polubić i docenić, a jeśli jeszcze nie, to tak się stanie. Chociaż nie wiem, każdy ma inne odczucia. W każdym bądź razie, ze mną tak było. Zobaczyłam go z innej perspektywy. Wcześniej traktowałam go jak zło konieczne.
Dobrze, że stało się tak, jak się stało w tej 4 części :p
na Straita niestety za późno ale nie za późno na Michaela Copona ! myślę że ma 50% szansy że dostanie tą rolę.. OBY!!!
Jednak tu http://www.filmweb.pl/f491960/New+Moon,2010 widzimy, że obsada się nie zmieniła. Być może to tylko proponowani aktorzy, ale jeśli chcą Ciągnąć Taylora to New Moon to muszą nieźle nad nim popracować.
Nie wierz filmwebowi jeśli o to chodzi :)
Obsada się nie zmieniła bo nikt nic nie wie i wciąż czekamy na wynik rozmowy Weitza z Lautnerem.
No cóż może jednak nie będzie tak tragicznie i jednak wezmą Michaela Copona na Jacoba... oby.
Do marville
Widziałam tego twojego Stevena Straita, i według mnie to on jest dopiero brzydki!
Do Golden Rose
Ten twój Michael Copon też taki piękny nie jest!
Do Kaszka xD
"po pierwsze Jacob w książce jest głupi - nienawidze go, po drugie aktor jest okropny - i co z tego ze teraz doroslal, jak na niego patrze to chce mi sie rzygac xD
Edward jest boski a Jacob to pała xD
nierozumiem belli ;ppp "
No tak, Edward jest Ok muszę przyznać, ale Jackob też zły nie jest.
Moim zdaniem do tej roli pasuje.
A tak przy okazji to skąd wiesz takie rzeczy o Jackobie?
Możesz oceniać go tylko wizualnie jako postać z filmu, z resztą ja też.
I wiesz co ci powiem? Jak na twoje komentarze patrze to też mi
się rzygać chcę. Jak masz takie głupoty wypisywać to lepiej sie powstrzymaj od głosu, bo coś u ciebie silnej woli nie widze!
Ogólnie ; O gustach się nie dyskutuje ale miło CZASEM wymienić
ze sobą kilka słów.
Do tej roli idealny byłby Steven Strait. Jest przystojny, wysoki i ma niesamowicie pięknie umięśnione ciało. A jeśli Taylor Lautner ma grać w kolejnej częśći to dużo pracy przed nim. Bo wątpię, aby w ciągu kilku miesięcy urósł 25cm, przybył na wadze i z tego chudego 'chuchra' jakim jest teraz stał się wielkim mięśniakiem. No, ale zobaczymy. Ja jestem za Straitem. Lautner kompletnie mi nie pasuje do tej roli, a Strait ma już doświadczenie w graniu ludzi z nadprzyrodzonymi mocami. ;)
jacob w II części nagle rośnie, jest przecież wyzszy od edwarda! nie wiem czy ten reżyser nie ma oczu czy co... do drugiej i trzeciej części chyba powinni wziąść innego aktora. Bella przecież nie może całować się z jakimś małolatem! :/
Moim zdaniem jedynym minusem jest jego wzrost. Prawda, Robert jest wyższy... Ale gdyby nie to, to wszystko mi pasuje;]
tez sadze pasuje tak sobie ale cóz nic z tym nie zrobimy , ciekawi mnie jednak jak on bedzie wygladąłm w ,,Ksiezyc w nowiu,, ciezko go bedize odwzorowac . hmm a co do wzrostu moze skorzystaj z koturn xD
NO wiecie moja koleżanka nie czytała książki i oglądała film i odniosła wraże nie że on jest wampirem.. Ale jak dla mnie w ogóle nie pasuje..
xD
Według mnie Taylor rzeczywiście nie pasuje do roli jeśli chodzi o pierwszą część sagi. Wygląda jak dziecko. Jednak wydaje mi się, że w drugiej części, gdzie odegra ważną rolę, mimo wszystko będzie trochę dojrzalszy nie tylko z wyglądu ;] W końcu tak nie wiele czasu minęło, a już jest o wiele lepszy w swoim wizerunku ^^ W książce Jacob jest opisany jako nastolatek z promieniejącym uśmiechem, a na niektórych zdjęciach z premiery filmy Taylor tak właśnie wygląda. Ma uśmiech jak przerysowany z książki. Może tak mi się tylko wydaje, ponieważ nie oglądałam żadnego filmu z jego udziałem i kojarzę go tylko ze zdjęć z internetu na którym ma już te swoje 17 lat ;D
Święta racja! A z ostatnich wspólnych zdjęć obsady widać, że Jacob jest o ponad (!) głowę niższy od Edwarda. Jak czegoś nie wykombinują to rywalizacja między tymi dowma będzie po prostu śmieszna!
Wg mnie on na Jacoba nie pasuje.... Ja zobaczyłam w filmie ten jego uśmiech z rażącymi bielą po oczach zębami to aż mnie skręciło;) Nie wiem, może to spowodowane tym, że w ogóle za Jacobem nie przepadam :D
W roli Jackoba w Zmierzchu był dużym pozytywem...chociaż ukazanym w 3 scenach:D po 30 sekund:D Chłopak jest przystojny i idealnie nadawał się do w pierwszej części cyklu.. ale w drugiej hmm sama nie wiem? Wzrost, masa ciała... no i zawadiacki charakter Jackoba W New Moon... może być problem..ale zobaczymy...:)Charakteryzacja i efekty robią cuda:D
a co do propozycji...Michaela Opona czy Stevena Straita oboje świetnie by się nadawali do NM jako Jacob. No i każdy z nich byłby konkurencją dla Edzia:P
Strait wg mnie kompletnie pasuje, zreszta już to gdzieś pisałam xP A jak oglądam różne filmiki z Taylorem, to chyba charakter ma ciut podobny do Jacoba. Ale Jacob książkowy jest najlepszy i chyba nic go nie pobije, a żaden aktor nie będzie w stanie dobrze go zagrać.
On ma piękne białe zęby, a wy go za to krytykujecie? No cóż się dziwić w końcu wszyscy lubią chłopaków z ohydnymi żółtymi zębami...blee...
Ja bardzo się cieszę,że to on zagra w New Moon bo jest podobny do Jacoba,a co do tego, że jest za niski to co z tego. Nie będzie się zgadzało z tym co jest w książce, ale czy to coś nowego? Przecież w Zmierzchu też pozmieniali różne rzeczy,a Jacob przecież jest młodszy od Belli. Z resztą wasz Edzio i tak będzie z Bells, więc co wam zależy, a Jacob rządzi i jestem w jego drużynie ;p
Ja też ^^
Edwarda uwielbiam, ale tego książkowego. Za Pattinsonem nie przepadam xD
A jeśli chodzi o Taylora to ujdzie w tłoku. Dla mnie jego uśmiech rekompensuje wszystkie braki ^^
Dla mnie jest idealnym Jacobem. To te zdjecia so mocno przeterminowane spojrzcie ty np.
http://adegarcia.files.wordpress.com/2009/05/331.jpg
http://preview3.accesshollywood.com/content/images/82/400x400bd/82443_taylor-lau tner-talks-new-moonand-debuts-buffed-up-body.jpg
Tu masz racje.On rządzi i najbardziej pasuje do roli Jacoba no i co z tego właśnie że jest niski przecieeż w filmie wiele żeczy nie będzie się zgadzałao bo w książce jest że Jacob nie mówi o swojej tajemnicy Belli i potem jej mówi że ma zagdnąć a ona się domyśla a jak oglądałam urywki to będzie że Jacob zmieni się w wilka przy Belli kiedy Laurent będzie chciał ją zabić i wtedy ona pozan tajemnicę bardzo zmienione
A mi tam pasuje.Ale jak może być zamłdoy skoro przecież jet w tym smamym wieku co ksiązkowy Jacob.Ale fakt ten z książki nie zastąpiony.
Czytałaś książkę?Jacob ma gdzieś około szesnastu-siedemnastu lat lolu xDA taylor ile ma lat porównaj sobie..
a wg mnie pasuje !! jest przystojny i jest idealnym Jacobem, nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli..
yy.. no i co z tego że jest niski ? Edward w ksiązke byl piękny i bardzo dobrze umięsniony - Pattinson taki nie jest a jednak gra i nikomu to nie przeszkadza,.. .