Żal mi takich ludzi jak wy.Nikt przecież nie jest idealny i założe się że ty nie jesteś wyjątkiem więc daruj sobie te płytkie komentarze.
Ehh..chcą sie dzieci dowartościowac to piszą co im ślina na język przyniesie...i wpuść tu takiego do komputera,tylko ludzi denerwuje;/
Ale ostatnio wszyscy zaczeli się go czepiac...o co wam chodzi? Koleś całkiem fajnie wyglądający i raczej sympatyczny. Nie będe oceniac gry aktorskiej bo widziałam go tylko w "Zmierzchu" więc nie wiele się tam nagrał, może po kolejnej części sagi będe mogła coś więcej na jego temat powiedziac ale teraz nic kompletnie do niego nie mam, a nawet go lubię ;)
pzdr
szerzysz język nienawiści :P a tak w ogóle nastolatki mają to do siebie,że z czasem przestają nimi być. aczkolwiek szczerze cieszę się,że akurat w czasach popularności tej sago nie kwalifikuje się jako docelowy odbiorca tych filmów.
Też nie rozumiem zachwytu nad tym osobnikiem. Może dlatego że zawsze pociągali mnie mężczyźni, a nie chłopcy...
zeby ktorykolwiek komentarz byl chodz troche konstruktywny jeden przekrzykuje drugiego bez meryterotycznego uzasadnienia jedni widza tylko urode jedni poprostu zazdroszcza ze ktos potrafi sie wybic. Zal mi was wszystkich.