Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 162 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Kolejlny piękny chłopczyk dla pustych nastolatek. -10/10

666wszechmocny666

pikny to on nie jest ale dla pustych nastolatek to sie zgadzam :D

david113_13

zapomniałem jeszcze dodać że plastikowy :P

666wszechmocny666

Musicie o nim bardzo dużo wiedzieć, może podzielicie się swoimi rewelacjami?

666wszechmocny666

i ma dorysowane mięśnie, a także koński uśmiech ;D

rattyMonster_

Taylor nie ma dorysowanych mięśni!
Mięśnie to dorysowali Pattinsonowi!

666wszechmocny666

Żal mi takich ludzi jak wy.Nikt przecież nie jest idealny i założe się że ty nie jesteś wyjątkiem więc daruj sobie te płytkie komentarze.

Rocia1

Ehh..chcą sie dzieci dowartościowac to piszą co im ślina na język przyniesie...i wpuść tu takiego do komputera,tylko ludzi denerwuje;/

Larissa

ojej.

rattyMonster_

Akurat on jest bardzo naturalny w porownaniu do niektorych gwiazd...

Diana1604

Ale ostatnio wszyscy zaczeli się go czepiac...o co wam chodzi? Koleś całkiem fajnie wyglądający i raczej sympatyczny. Nie będe oceniac gry aktorskiej bo widziałam go tylko w "Zmierzchu" więc nie wiele się tam nagrał, może po kolejnej części sagi będe mogła coś więcej na jego temat powiedziac ale teraz nic kompletnie do niego nie mam, a nawet go lubię ;)

pzdr

666wszechmocny666

szerzysz język nienawiści :P a tak w ogóle nastolatki mają to do siebie,że z czasem przestają nimi być. aczkolwiek szczerze cieszę się,że akurat w czasach popularności tej sago nie kwalifikuje się jako docelowy odbiorca tych filmów.

użytkownik usunięty
666wszechmocny666

w którym miejscu on jest piękny? masz dziwny gust...

Też nie rozumiem zachwytu nad tym osobnikiem. Może dlatego że zawsze pociągali mnie mężczyźni, a nie chłopcy...

Tortuga033

zeby ktorykolwiek komentarz byl chodz troche konstruktywny jeden przekrzykuje drugiego bez meryterotycznego uzasadnienia jedni widza tylko urode jedni poprostu zazdroszcza ze ktos potrafi sie wybic. Zal mi was wszystkich.

Ochrzczony

Ja tutaj napisałam o wyglądzie, bo z tego co zauważyłam jest zachwyt nad urodą tego gościa,więc pozwoliłam sobie to skomentować. Chyba można? O aktorstwie się wypowiadać nie będę, bo nie widziałam z nim żadnego filmu.