Taylor Momsen

Taylor Michel Momsen

7,2
2 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Momsen

Chodzący ideał, uwielbiam Taylor Momsen, po prostu młody geniusz :D
Jak śpiewa "Miss nothing" albo" Just tonight" albo "My medicine" to wywala mnie z kapci, R E W E L A C J A !!!!! Do tego w Gossip Girl jej postać jest zdecydowanie najciekawsza :-)

nattya88

zgadzam się w 100%!!! Taylor jest zajebista!

Sajmonnn

brzydka i głupia !

rockcold

sama jesteś brzydka i głupia!!!!
Jeśli uważasz,że Tylor jest brzydka to współczuję, pewnie ważysz 200 kg itd :-/
świetna dziewczyna, utalentowana, zajebiscie ładna i tyle!!!!!!!!!

rockcold

Brzydka? Idz leczyc swoje kompleksy gdzie indziej. Podejrzewam ze sama wyglądasz jak, za przeproszeniem kupa g*wna Jesli ona jest brzydka to na swiecie nie ma ladnych dziewczyn. Ona jest zjawiskowa...
Głupia? Wnioskujesz po wyglądzie czy po wieku? Na pewno nie jest głupia... Jest bardzo dojrzała psychicznie jak na 17 latke

nattya88

Ja też sądze że ma nieziemski głos!!!Ubóstwiam prawie każdą jej piosenkę (z paroma wyjątkami).Do tego jest \ bardzo ładna! Życze jej aby jej zespół odniósł tak nieziemski sukces jak np: the beatles, The Rolling Stones, ABBA lub AC/DC.

nattya88

Jestem fanką The Pretty Reckless od września 2009 i uwielbiam ten zespół od kiedy pierwszy raz usłyszałam "ADD". Świetne wokale Taylor i Bena (powinien więcej śpiewać tak swoją drogą). Żałuję, że mają tylko ok. 30 piosenek (płyta+to co było wcześniej+demówki), ale to kwestia czasu, zespół jest świeży i dopiero się rozwija