Według mnie Taylor jest chodzącym ideałem. Czy ktoś podziela moje zdanie? Zachwyca mnie jej
uroda, ma piękne rysy twarzy. Do tego styl, kontrowersyjny, lecz oryginalny. I oczywiście
niesamowity WOKAL, naprawdę cudowny głos, idealny do rocka. Jej twórczość, sposób bycia.
Przypomina mi ikony z lat 80'. Podsumowując, Momsen to dla mnie prawdziwy ideał. Z
niecierpliwością czekam na nową płytę The Pretty Reckless.
Ktoś podziela moje zdanie? Zapraszam do dyskusji :)
Też uważam, że ma świetny styl. Kiedyś była moim ideałem, ale zaczęła troszkę przesadzać... Np. teledysk do ''My medicine''... Dla mnie to było już za wiele i niestety nieco się do Pretty Reckless zraziłam. Mam ich pierwszą płytę i czekam na następną, ale mam nadzieję, że trochę zluzują i pokażą klasę:P A co do Taylor, to bardzo podoba mi się jej typ urody. Dobrze, że rozjaśnia włosy :)
Taylor jest niesamowita. Po obejrzeniu "Plotkary" totalnie się nią zachwyciałam. Idealnie wszystko grała. Jedna z moich ulubionych altorek, szkoda, że teraz w niczym nowym nie gra. Jest przepiękna, ma urode idealną, a o jej figurze można pomarzyć.
Jest styl ubierania łatwo kopiować (na szczęście:) i jestcudowny, prawdziwy rockowy pazur.
The Pretty Reckless są niesamowici. Ma idealny głos, teledyski ciekawe, robi super wrażenie i ma miliony fanów. Osobiście ją uwielbiam! :)
Widzę, że mamy bardzo podobne zdanie :D Zgadzam się z Tobą, chociaż jak dla mnie to lepiej, że nie gra w tylu filmach, a skupia się na muzyce, bo wole ją jako wokalistke :)
Według mnie to dobrze, że stają się ostrzejsi. "My medicine" jest moim ulubionym teledyskiem TPR. Mam nadzieję że wraz z nową płytą ich muzyka będzie mocniejsza, bardzo rockowa, bo głos Tay jest do tego stworzony. Ale każdy ma swój gust ;3 Dzięki za odpowiedz :)
tez ja uwielbiam. niedawno ją poznałam i słucham jej non stop :P młodziutka jest jeszcze, to wyrobi się, mam tylko nadzieję, że nie zmieni swojego rockowego stylu, bo ja już podpatruję jej stylówę hehe :D
Spokojnie, ona raczej stylu nie zamierza zmieniać :D Mi się bardzo podoba to, że nowa płyta TPR ma być dużo bardziej ostrzejsza i rockowa :D
Ludzie mogą mówić co chcą, a ona stylu nie zmieni ;) A tak odchodząc od tematu, to pod najnowszymi zdjęciami Taylor niektórzy piszą, że zoperowała sobie nos... Myślicie, że to prawda? Ja tam nie umiem dokładnie ocenić.
Widziałam te nowe zdjęcia i faktycznie ma "inny" nos. Ale nie martw sie, nie robiła sobie operacji :D Są też inne zdjęcie, na których ma taki sam nosek jak dawniej ;) Ten "inny" nos to zasługa makijażu do nowej sesji zdjęciowej :>
Taka jakby na siłę rockowa. Nie widzę w jej teledyskach ani utworach jej osobowości. Za bardzo upodabnia się do współczesnych gwiazdeczek świecących tyłkami itp. Młoda jest może to zmieni, ale dla mnie to wszystko takie jakby na pokaz.
Czy ja wiem... Do współczesnych gwiazd się raczej nie upodabnia, ze względu na jej styl itp ;) Na tle tych "współczesnych" moim zdaniem Taylor jest właśnie inna. Z drugiej strony czasami można odnieść wrażenie, że jest bardzo wystylizowana (za bardzo) na rockmankę. Tak czy nie, i tak ją kocham :D
Ja sam nie wiem. Będę ją i jej twórczość bacznie obserwował. :P
Właśnie o to ,,przestylizowanie" mi chodzi. Nie wiem czy ona sama ma taki styl, czy jakiś projektant po prostu ją tak w to wystroił . A te upodobnianie się do obecnych gwiazdeczek...nasunęło mi się po jej nagim wideo ( no wiesz, taka jakby chęć bycia szokującym żeby zdobyć popularność...). Jednak jeszcze raz napiszę że głos ma piękny, co stwierdzam nie słuchając nagrania w studiu tylko z live.
Obserwuj, bo warto - niedługo ma wyjść jej/jej zespołu 2 płyta - Going to Hell, z czego nowa piosenka "Follow me down" jest naprawdę świetna :D
Co do tego... Taylor w pewnym etapie swojego życia zaczęła być właśnie taka "wystylizowana". Może dobrze się tak czuje, podoba się sobie, nie wiem :) Szczerze to wątpię, aby jakiś stylista mówił jej jak ma wyglądać. Co do nagiego wideo to wiedz, że to nie jedyna szokująca rzecz z jej udziałem :D
,,Co do nagiego wideo to wiedz, że to nie jedyna szokująca rzecz z jej udziałem :D"
Chętnie zgłębię ową wiedzę. ;)
Ja również uwielbiam jej głos , lecz niestety również odniosłam wrażenie "przestylizowania". Jakby chciała być na siłę rockmenką,
O tak , nie da się zaprzeczyć , że to jeden z lepszych wokali kobiecych, który było mi dane usłyszeć ;D.
Czyżby chodziło o wibratora? Bo chyba kiedyś udziela jakiegoś wywiadu w którym śmiało mówiła o masturbacji?
Ja ją uwielbiam :) Jej rysy twarzy mnie jakoś szczególnie nie zachwycają, bez ostrego makijażu wygląda jak taka zwyczajna, ładna dziewczyna z sąsiedztwa. Ale figurę ma za to cudowną, zwłaszcza dłuugie i zgrabne nogi. No i głos ma boski, kocham The Pretty Reckless. Nie mogę się doczekać nowej płyty :D
Ideał? Nie dla mnie. Sorry, bo choć sama pewnie bym ćpała co jakiś czas i urządzała ostre imprezki, to nie powiedziałabym, że rockowy styl życia Taylor jest ideałem.
Na Taylor zwróciłam dopiero pozytywną uwagę po tym jak chciałam się przekonać "co ta pusta lafirynda(oczywiście to łagodna odmiana słowa dziwk*)" potrafi zaśpiewać. I gdy ją usłyszałam, PORAZIŁO MNIE.
KOCHAM jej głos, boże, sama chciałabym tak umieć śpiewać. I jedyne co w niej mogę kochać to GŁOS. Jest ładna, ubiera się tak, że pewnie co niejeden chciałby ją ..., no jak ja bym była bi to zapewne sama bym chciała. Oj tak. :D (A w ogóle przyśniła mi się pierwszy raz. Odwiedziła mnie w moje urodziny^^ Miała zaśpiewać, zamiast tego porozmawiałyśmy).
Nie wiem jak ty, ale jak pisałam wyżej nieobce mi są używki i chęć imprezowania=seks, jednakże na dłuższą metę nie podoba mi się, tym bardziej, że Taylor zaznaczyła kiedyś, że chciałaby być jak Courtney Love
Dziękuję za komentarz^^
No cóż, dla mnie wszystko co z nią związane jest idealne, jej sposób życia, ona, głos, twórczość, wszystko. Uwielbiam ją po prostu :')
Wiesz, zdystansowałam się do gwiazd. Mam już swoje lata, znajomego w branży muzycznej i choćby ktoś wykonywał spokojną muzę to i tak - sex, narkotyki, imprezy. Więc przejadło mi się uwielbianie celebrytów wiedząc co wyprawiają.
Jesteś fanem 30STM? :)