Wiedzieliście, że założyła swój zespół? I to wg mnie całkiem niezły -
śpiewanie wychodzi jej dużo lepiej niż granie. I ma świetny głos - bardzo
niski, taki 'brudny'
Tyle że, ktoś kto mało w życiu widział i nie osiągnął ( na razie ) nie powinien oceniać innych. Gdyby była Madonną czy Princem to mogłaby krytykować. Taylor już zapomniała
że chodziła na castingi do Hanny Montany ? :P
A ile wtedy lat miała? Wtedy to kompletny dzieciak. Teraz dojrzała. Skąd wiesz, że tak mało w życiu widziała? Nie znasz a oceniasz :)
Ja sądzę, że doświadczenie nie upoważnia do wydawania osądu. Ktoś kto przez kilkadziesiąt lat tworzył gówno może się zachwycać miley, a ktoś kto gra od niedawna może ją skrytykować.
Może skrytykować ale z KLASĄ , a Ona zachowuje się jakby jej nie miała.
Wystarczyło powiedzieć '' Muzyka Miley nie jest dobra, jest mało ambitna i bardzo komercyjna''( bo to prawda ! ). Jak się ma mały zasób słów, to najłatwiej nazywać gównem.
Ale moim zdaniem to nic dziwnego. Każdego mogą ponieść nerwy jeżeli jego muzyka będzie porównywana do gówna xP
A wzięłaś pod uwagę media szukające na sile sensacji? Zapewne przeczytałaś to na pudelku czy innym plotkarskim czymś. Na takich stronach możesz sama w sumie sobie coś wymyślić i im to wysłać a Ci je opublikują. A jeśli jej teksty są prawda to mnie sie podobają:
--- "Wiem, że jest ogromny szum wokół niejakiego Justina Biebera. Nie mam pojęcia, kto to jest. Znam jego nazwisko tylko dlatego, że ludzie ciągle mnie o niego pytają. Słucham Led Zeppelin i The Beatles, wiec nigdy nie słyszałam jego piosenek. Nie próbuję go obrazić, po prostu nie wiem" O JB
--- Nie jestem pieprzoną Miley Cyrus i nie chcę być taka, jak ona. Sława mnie nie obchodzi. Robię to, bo kocham muzykę. Uwielbiam pisać nowe piosenki. Jeśli spodobają się ludziom, to będziemy się świetnie razem bawić – powiedziała Momsen. Nie próbuję ubliżyć Miley, ale to cukierkowe gówno Disneya jest żałosne. Nie znam Miley osobiście, ale muzycznie się różnimy. Porównywanie nas, bo mamy tyle samo lat jest śmieszne.
---- Rihanna zakłada pieprzoną skórzaną kurteczkę i myśli, że jest gwiazdą rocka. Drażni mnie to.
no zespół rzeczywiście całkiem niezły i zajmuje u mnie miejsce w pierwszej 10tce zespołów w której główna rola przypada wokalistce. Na pierwszym miejscu oczywiście Florence and the Machine, a później Halestorm - polecam
wg mnie zespół jest b. dobry :) żeby nie było to słucham rocka raczej na codzień, a pudelek koloryzuje wypowiedzi - to tak dla was na przyszłość
Strasznie nie lubię jej głosu. Wydaje mi się, jakby była ciągle jakaś zapita albo miała chrypę.
A zespół to tak niegrzecznie mówiąc - beznadzieja.
A dlaczego beznadzieja :D Większość młodych bije na głowę. Jeszcze się wyrobią ;)
A co do głosu. Gust to gust. Ja uwielbiam.