Taylor Momsen

Taylor Michel Momsen

7,2
2 440 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Momsen

Wiedzieliście, że założyła swój zespół? I to wg mnie całkiem niezły -
śpiewanie wychodzi jej dużo lepiej niż granie. I ma świetny głos - bardzo
niski, taki 'brudny'

wiwior591

Tyle że, ktoś kto mało w życiu widział i nie osiągnął ( na razie ) nie powinien oceniać innych. Gdyby była Madonną czy Princem to mogłaby krytykować. Taylor już zapomniała
że chodziła na castingi do Hanny Montany ? :P

Ulisseska

A ile wtedy lat miała? Wtedy to kompletny dzieciak. Teraz dojrzała. Skąd wiesz, że tak mało w życiu widziała? Nie znasz a oceniasz :)
Ja sądzę, że doświadczenie nie upoważnia do wydawania osądu. Ktoś kto przez kilkadziesiąt lat tworzył gówno może się zachwycać miley, a ktoś kto gra od niedawna może ją skrytykować.

wiwior591

Może skrytykować ale z KLASĄ , a Ona zachowuje się jakby jej nie miała.
Wystarczyło powiedzieć '' Muzyka Miley nie jest dobra, jest mało ambitna i bardzo komercyjna''( bo to prawda ! ). Jak się ma mały zasób słów, to najłatwiej nazywać gównem.

Ulisseska

Ale moim zdaniem to nic dziwnego. Każdego mogą ponieść nerwy jeżeli jego muzyka będzie porównywana do gówna xP

wiwior591

http://chomikuj.pl/baska83

płytka the pretty reckless do pobrania :)

Ulisseska

A wzięłaś pod uwagę media szukające na sile sensacji? Zapewne przeczytałaś to na pudelku czy innym plotkarskim czymś. Na takich stronach możesz sama w sumie sobie coś wymyślić i im to wysłać a Ci je opublikują. A jeśli jej teksty są prawda to mnie sie podobają:
--- "Wiem, że jest ogromny szum wokół niejakiego Justina Biebera. Nie mam pojęcia, kto to jest. Znam jego nazwisko tylko dlatego, że ludzie ciągle mnie o niego pytają. Słucham Led Zeppelin i The Beatles, wiec nigdy nie słyszałam jego piosenek. Nie próbuję go obrazić, po prostu nie wiem" O JB
--- Nie jestem pieprzoną Miley Cyrus i nie chcę być taka, jak ona. Sława mnie nie obchodzi. Robię to, bo kocham muzykę. Uwielbiam pisać nowe piosenki. Jeśli spodobają się ludziom, to będziemy się świetnie razem bawić – powiedziała Momsen. Nie próbuję ubliżyć Miley, ale to cukierkowe gówno Disneya jest żałosne. Nie znam Miley osobiście, ale muzycznie się różnimy. Porównywanie nas, bo mamy tyle samo lat jest śmieszne.
---- Rihanna zakłada pieprzoną skórzaną kurteczkę i myśli, że jest gwiazdą rocka. Drażni mnie to.

twinie96

no zespół rzeczywiście całkiem niezły i zajmuje u mnie miejsce w pierwszej 10tce zespołów w której główna rola przypada wokalistce. Na pierwszym miejscu oczywiście Florence and the Machine, a później Halestorm - polecam

Yeety21

wg mnie zespół jest b. dobry :) żeby nie było to słucham rocka raczej na codzień, a pudelek koloryzuje wypowiedzi - to tak dla was na przyszłość

twinie96

Strasznie nie lubię jej głosu. Wydaje mi się, jakby była ciągle jakaś zapita albo miała chrypę.
A zespół to tak niegrzecznie mówiąc - beznadzieja.

youhaveamessage

A dlaczego beznadzieja :D Większość młodych bije na głowę. Jeszcze się wyrobią ;)
A co do głosu. Gust to gust. Ja uwielbiam.

wiwior591

ja także uwielbiam jej głos, wg kerrang! Momsen ma wszystko to co powinna mieć dobra frontmanka - dobry, mocny wokal i wyrazistą osobowość