Szkoda bo to moja ulubiona postać była. Swoją drogą- strasznie się zmieniła. W 1 sezonie Plotkary wyglądała ślicznie, a teraz mi nie pasuje...
A ja słyszałam że odeszła bo chce się skupić na zespole :P
Annabeth_ Avatar świetny :) Hay rządzi :P
A ja myślałam że tylko ja potrafie ze znajomymi avatary omawiać :p
Ja z kolei przeczytałam w bravo (bez komentarza) że za skandaliczne zachowanie wyleciała z ekipy . To ja sobie w tedy pomyślałam że Amerykańce lubią jak jest o gwiazdach serialu głośno . Głos ma super , może to i lepiej że skupiła się na karierze muzycznej .Ciekawi mnie The Pretty Rackless
ha! nie wiedziałam, zę to ona spiewa w Pretty Reckless :D Denerwowało mnie to dziewcze, ale teraz kiedy wiem, że ma taki ladny głos to jakoś mniej.. Pozdrawiam ;)
Na początkach plotkary wyglądała co najmniej głupio , taka grzeczna dziewczynka jakich miliony na ulicach można spotkać :/ A teraz to zupełnie co innego - bardzo kontrowersyjna , ostra , piękna , mroczna , obnażająca się Tay :D Idealna rockowa wokalistka . Z idealnym chrypkowatym głosem
no ja wlasnie czytalam ze klocila sie z producentami itp, wulgaryzmy i obrazanie podobno tez sie pojawily ale jeszcze zespol chciala rozkrecic wiec raczej to wszystko razem jakas tak polaczyla i dlatego nie gra w serialu. ale ostatnio wyczytalam ze ostatecznie nie potwierdzono ze tay nie powroci, w tym sezonie ma jej nie byc ale nastepny ja powita..no coz zobaczymy co bedzie :)