Płomień kozak dissy, Tede tez dobre ale teksty lepsze miał P 81. co do Nowatora to śmiać mi sie z niego chce :) kawałek "Sześćdziesiatdziewiec" wg mnie najlepszym dissem Tedego
O beef'ie powiem tak: Oficjalnie nie wygrał nikt (Pamiętajmy: Kto wygrał beef, Tede, Pezet czy Onar? Wygrał Hip-Hop jak mawiał Hirek Wrona. :]) ale porównując Tede'go, Płomień i Nowatora jest tak:
Płomień 81 miał o wiele lepsze teksty.
Tede o wiele bardziej nawrzucał na Płomień i Nowatora.
Nowator miał bit kompletnie nie pasujący do tekstu, który itak był kiepski.
Czyli można oficjalnie stwierdzić że beef zakończył się remisem.
Płomien to cioty- onar co ma głos jakby za dużo pał zrobił i pezio, pezio niech lepiej znowu jeżdzi swiją furą-a TDF zniszczył sztucznych lamusów-a na WBW 2001 to pezia obrócił w pył
Jak dla mnie, to Tede rozwalił płomienia. o Nowatorze nawet nie będę wspominał, bo niewarto.
Onara nigdy nie lubiłem, bo to lamus. Najpierw z Borixonem pozował na największego bałnsowca w Polsce (hardorowa komercja) , a później z Pezetem zgrywał zwykłych chłopaków z osiedla (jako Płomień 81). I gdzie tu sens!?
Sens jest w tym że tede to materialna dziwka, a Płomień rządzi na Polskiej scenie hiphopowej. Tede potrafi się tylko lansować z nowymi furami i ciuchami, a swój dawny talent zamienił na jakieś pedalskie teksty. Płomien Rulez.
hahah, rozjebałeś mnie tym stwierdzeniem "płomień rządzi", chłopczyku ile ty masz lat? 15??Onar z płomienia jest tak słaby ,że może Mezowi pałe ciągnąć.
Ale ty pewnie nie słyszałeś Trzyha WFd bo za młody jesteś.
Szkoda mi ludzi którym podoba się sztuczny lans jak 50 centa czy płomienia, a pezio to co teraz nagrywa to wielka lipa i po chuja się wjebał w beef.
Jednym słowem Płomień to najbardsziej chujowy skład ostatnich lat, niech idą lepiej na składanke eski i zarymują monotematyczny kawałek jaką oni mają zajebistą dzielnice.
A TDFowi należy się szacunek, nagrywał z Molestą, ZIP składam,WYP#, a płomien z nikim. Onar za dużo lodów się narobił i taki ma głos a pezio to został zniszczony przez Tedeusza na WBW.
Szkoda mi takich młodych ludzi jak ty nie uświadomionych
Ema
Adrianos
-"TDF zniszczył sztucznych lamusów-a na WBW 2001 to pezia obrócił w pył"
-"hahah, rozjebałeś mnie tym stwierdzeniem "płomień rządzi", chłopczyku ile ty masz lat? 15??Onar z płomienia jest tak słaby ,że może Mezowi pałe ciągnąć.
Ale ty pewnie nie słyszałeś Trzyha WFd bo za młody jesteś."
Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak bitwa w Płocku?? Miała miejsce dokładnie 26.08.2001 r. i nie była jakąkolwiek częścią WBW. Coś ci dzwoni w uszach?? Czy jesteś za młody??
Szkoda mi ludzi którzy nie znają się na muzyce czy filmach (na każdej innej dziedzinie życia też) a udają wielkich znawców, kpią z rozmówców, mają się za wyrocznie i na każdym kroku popisują się śmieszną pseudoelokwencją.
Jednym słowem więcej już nie bądź taki pewny swoich racji i zacznij szanować swoich rozmówców.
Na koniec zacytuje cię głównie po to by złożyć należyty hołd twej subtelnej gramatyce.
"Szkoda mi takich młodych ludzi jak ty nie uświadomionych"
nie będe szanował kogoś kto pisze na forum TDFa ,że jego wróg jest zajebisty, a on jest chujowy.
jeli się nie znasz to się nie pchaj na forum syńciu.
A po za tym znam sie bardziej na hh niż ty -wielki mędrzec się znalazł od poprawiania
Wiesz co lepiej zacznij poprawianie od siebie
Pozdro dla wiedzących o co chodzi
Jedno pytanie: Jesteś może chłopakiem TDF??
Jeżeli jesteś taki kozak i znawca rapu to znajdź mi przynajmniej jeden taki debilizm, jaki ty napisałeś w swojej poprzedniej wypowiedzi, w moim poście. A jeżeli jednak nie znajdziesz na drugi raz nie rób z siebie idioty.
Najlepszy jest tekst: "A po za tym znam się bardziej na hh niż ty." To zdanie to mistrzostwo świata w kategorii jak być głupi i twierdzić, że jest inaczej. Trudno. A poza tym rozmawiamy o rapie nie o hip-hopie, jeżeli wielki znawca potrafi rozróżnić te dwa pojęcia.
Niestety widzę, że jesteś jednym z tych niereformowalnych... Pozdro dla wiedzących, o co chodzi w przedostatnim zdaniu.
człowieku nie chce mi się z tobą gadac już bo mam ostrzezenie na bana przez takich dzieciaków jak ty.
Nie jestem ciotą i nie chodze z tedeuszem
a ty z pezetem?
/////bardzo dobrze wiem jaka jest różnica między rapem a hh
Już nie mam zamiaru się wypowiadać na tych jebanych forach bo i tak z nikim tu się nie da dogadac , będe aby oceniał filmy, a poz a tym szkoda mi czasu na dyskusję z wami
Jakoś nie wiedzę tego, żeby Płomień rządził na polskiej scenie hiphopowej. Rządzić może OSTR, WWO, Molesta, ale nie oni. Onar z tym swoim pseudo-zachrypłym głosem tylko się ośmiesza na polskiej scenie. A co do Pezeta, to i tak już kiedyś został zjechany przez Tedego (bitwa Gib Gibon Skład vs. Obrońcy Tytułu) Dla Pezeta było tak głupio, że co chwilę się zacinał i z nerwów zgubił kabel od mikrofonu. Tedego lubię między innymi dlatego, że jest bezpośredni.
W profilu mam temat poświęcony fristajlowi, pozdrawiam i zapraszam.
Dla mnie w Polsce najlepsi są WWO i 5.2 dębiec. OSTR też jest spoko. Ale Płomień to pizdy. Tede ich-moim zdaniem-zniszczył.
Nie lubię kawałków Tede.
Wolę Płomień, ale szanuję jego fanów ponieważ mój kolega go wprost uwielbia.
Myślę, że to zależy od upodobań {Tede czy Płomień}. Mi akurat Tede nie przypadł do gustu.
Zależy jak na to spojrzeć. Płomień bardziej "nawrzucał" na Tedego. Ale ten zniszczył kolesi stylem, doświadczeniem i siłą argumentu. Gdyby Tedeusz chciał, to zmasakrowałby P81 tak jak Nowatora - bezkompromisowo, wulgarnie, ale i bez większego sensu. Jaki sens ma takie np. "Teraz ty jesteś pragnienie"? Żaden sens. A takie np. "Zwiidy" mogłyby wyjść jako zwykły kawałek, nie jako diss, i i tak miałby sens.