Tera Patrick

Linda Ann Hopkins

7,9
28 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tera Patrick

Moja ulubiona aktorka "tych" filmów heheh. Poprostu boska. Ma genialną, oryginalną urodę (i prawdziwy biust - yeah!). Szkoda tylko że już taka... hmm... (jak np. w drodze jest dużo odkształceń i kolein to mówi się że jest rozjechana heheheheh...). Tera rządzi....

atique

UPDATE :((( Tera niestety nie ma już naturalnych cycków, wstrzyknęła sobie silikon, czym nieco mnie podłamała ;)

King_SX

jakto kurde , nie wiedziałem,musze to sprawdzić natychmiast

phil_anselmo

no nie no... :(

... trzeba sprawdzić... ;)

atique

no wstrzyknęła sobie silikony to straszne ,popłakałem się:)

phil_anselmo

dobry silikon nie jest zły ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
King_SX

Silikon zawsze jest ZŁY ! Nie ma to jak naturalnie wielkie cycory :D

Kroth

A co was obchodzi jakie te cyce są , i tak raczej nie będziecie mieli okazji ich dotknąć. Lepiej o swoje dłonie się martwcie .

Eliza90

zazdrosc

arcyfelix

Nie :) niesmak

Eliza90

jednak chyba zazdrość :)

hooleryk

Yhm , w takim razie czego zazdroszczę ? ;) tych szeroko omawianych atutów ? Gdybym naprawdę ich zazdrościła to poszłabym do lekarza z jej zdjęciem a następnie wyszła z takimi samymi .

użytkownik usunięty
Eliza90

Zazdrościsz jej tylko się do tego nie przyznajesz

Ale czego?

Eliza90

A tak swoją drogą to nie mam pojęcia skąd ten wniosek o mojej zazdrości. Zwykle zarzuca się komuś zazdrość po komentarzu odnoszącym się do wyglądu , niepochlebnym komentarzu. Ja tymczasem nie napisałam na ten temat nic . Chodziło mi o wpisy onanistów którzy wielce podniecają się jakimiś cyckami które widzą tylko na ekranie i z którymi nigdy nie będą mieli bliższego kontaktu, co jest śmieszne, żałosne i niemęskie. Ale co do samej "aktorki" to faktycznie , nie podoba mi się , jak dla mnie zbyt wulgarna , choć pewne jeśli ktoś zarabia dawaniem dupy to duży plus .

Eliza90

Cyce sztuczne gorsze od naturalnych! Widocznie chciała mieć większe . . .