To dziecko w "Ostatnim legionie" grając 12-letniego cesarza miało 17 lat?! Ktoś albo sobie żarty robi albo w dacie urodzenia albo powstania filmu wielka wtopa!
To są na pewno żarty bo teraz to on ma jakieś 12 lat. Film powstał w 2007, a więc "aktor" miał wtedy jakieś 6 lat. Nie widzę żadnych niejasnych rzeczy
Sorki mój błąd a na dodatek nie mogę zmienić mojego postu. To są na pewno żarty bo teraz to on ma jakieś 20 lat. Film powstał w 2007, a więc "aktor" miał wtedy jakieś 16 lat. No tak coś jest tutaj pogmatwane
Myślę, że jakieś przekłamanie musi tkwić w dacie urodzenia. Przy dacie 1990 musiałby mieć 15 lat w Niani, gdzie grał 10-latka, a w To wlaśnie miłość 13! A był tam najwyżej ośmioletnim dzieckiem. Teraz też bynajmniej na 20-latka nie wygląda :) Stawiam na rok urodzenia co najmniej1995, wtedy wszystko by się zgadzało.
Wszędzie jest napisane że on jest z 90roku!
Wikipedia: Thomas Brodie Sangster (ur. 16 maja 1990 w Londynie)
http://www.thomassangster.org/biography.php: Name: Thomas Brodie Sangster
Date of Birth: 16th May 1990 (currently 17 years old)
Przepraszam bardzo, czy Ciebie całkiem szurnęło? To, że ktoś nie wygląda na swój wiek jest zaraz niedorozwinięty? To jest jakiś schemat na "wyglądanie" na swój wiek? Nawet jeśli powiedziałeś to w żartach to było to moim zdaniem kiepskie. Patrzę, że w dzisiejszych czasach ma się więcej tolerancji to innych dziwactw podczas gdy ludzie młodo wyglądający jak na swój wiek określani są mianem "niedorozwiniętych". Zastanów się.
Nie, no, to jest nierealne. W ,,Ostatnim legionie" mógł mieć góra 14 lat. Mało możliwe, ale niektórzy tak wyglądają. Ale 17... Nie, to na pewno pomyłka.
Po prostu mało wiecie/widzieliście w życiu i tyle ;] chłopak wygląda młodo jak na swój wiek i tyle. Sama jestem w jego wieku a dają mi 16-18 lat (z tym, że 18 max i to naciągane często) ;] tydzień przed moimi 21 jak koleżanka spytała przyjaciółki ile wg niej będę kończyć w następną sobotę, to odparła - 18? ale to dobrze, wolniej się z nim starzejemy. ;)
To nie jest fajne, ja mam 17, a czasem dają mi nawet 13 o.o Współczuję mu trochę, bo u dziewczyny to jezcze może być w jakiś sposób urocze.
Stop. To jest możliwe,, Zdjęcia do filmu zaczęły się 5 sierpnia a zakończyły 11 listopada 2005 roku." To z ciekawostek przy filmie ,,Ostatni Legion"
jedyny dzieciak-aktor którego lubię. Reszta mnie po prostu irytuje. Tak już mam. Ciekawa jestem na kogo wyrośnie....
Oczywiscie, ze mozliwe. Jak ja mialam 15 lat tez wygladalam na 12. A moze nawet i mniej. Teraz mam 30, a wygladam, z tego co mi mowia, na gora 20. Wiec nie wiem, czym sie tak ekscytujesz. Nie dali takiej roli dwunastolatkowi, bo moze sie bali, ze bedzie mu za ciezko.
zgadzam się ja mam prawie 32 lata a ludzie są w szoku kiedy im mówie o moim wieku bo oni dają mi pomiedzy 20 - 25 zabawnie było jak miałem 25 lat i piwo sobie chciałem kupić ciągle proszono mnie o dowód
Zgadzam się również. Wiem coś o tym, bo jestem w podobnej sytuacji. Na początku staje się to nie do zniesienia, ale mam nadzieję, że będą tego jakieś pozytywy w przyszłości :)
Zdjęcia do filmu zaczęły się 5 sierpnia a zakończyły 11 listopada 2005 roku. Czyli miał 15 lat grając 12 latka. Niemożliwe? :) Poza tym brytyjczycy mają specyficzną urodę a wiadomo też że płeć męska później dojrzewa :) Szczególnie tutaj w GB... chociaż był przypadek że 12 latek został ojcem, matka miała 14 lat :) komicznie się zrobiło gdy pojawił sie inny 12 latek, twierdzący że on jest ojcem. heh. :)
no wiesz... fotomontaż, charakteryzacja i bum! zobacz sobie jego foty teraz to zmienisz zdanie ;pp ja i tak go będę lubiła ;*
on wygląda po prostu bardzo młodo. a przy dobrej charakteryzacji mogą każdego bardzo odmłodzić. to jest zdjęcie z 2011 roku : http://ww w.contactmusic.com/photo/thomas-sangster-the-uk-premiere-of-disneys-phineas-and- ferb-across_3529794
Na pewno nie ma pomyłki. Po prostu młodo wygląda. I to też nie zawsze.
W Doctorze Who wyglądał na swój wiek, no może rok czy dwa mniej
O! Widzę, że ktoś tu zachowuje się jak by odkrył Amerykę. Ale w sumie też byłam zaskoczona jak kilka lat temu odkryłam, że 12, 13 letnie dzieci w filmach tak naprawdę mają po 17, 18 lat. np. Will Poulter, opowieści z narni