Jak wam się podoba jego rola w Herosach? Ja bardzo polubiłam Zacha, tylko mi się w głowie nie mieści, że scenarzyści chcieli z niego zrobić geja. A co wy myślicie?
Hmm...widziałaś go w TVP 1?? Czy oglądałaś przyszłe odcinki w necie??
Jakoś go niekojarze w Herosach....kim jest i jakie ma moce(o ile ma).
Ma bardzo fajną rolę. Ale dopiero w odcinku który leciał w ten czwartek na tvp 1 poznałam tego aktora:P nie umiałam uwierzyć że to ten sam chłopak który grał małego Nicka w "Kochanie...." Ale wyrósł:P
A Zacha od razu można polubić - sympatyczny i nie przejmujący się tym co o nim mówią:D to jest to:D
Heh :) I kiedy on tak wyrósł? Jeszcze niedawno był takim dzieciakiem, a teraz o już prawdziwy facet...
Oj zgadzam się, świetnie grał w "Herosach" ;] dopiero teraz skojarzyłam, że grał także w "kochanie zmniejszyłem dzieciaki". Bardzo się zmieniał od tego czasu, ale zdecydowanie na lepsze;]
O jaaa no niepoznał bym:) W Herosach serio grał super...
Chciałbym zobaczyć go w Terminatorze...mam nadzieje że puszczą ten serial w na jakimś kanale w bliskiej przyszłości:) Lubie trylogie
Terminatora a ta kobieta Terminator z plakatów wygląda bosko:D
Więc mam nadzieje że bd fajnie...
Ja go właśnie obejrzałam w odcinku "Dr House'a". Był strasznie wiarygodny jako kaznodzieja i cudotwórca, ziemski Bóg. A dla fanek mały news - pod koniec obejrzycie sobie jego śliczne cztery litery... :)