ma genialne kawałki: Nyana (Beatiful Things), Dance 4 Life, Traffic, As The Rush Comes, Suburban Train, Forbidden Paradise a najlepsze według mnie to Adagio for Strings!! Trzeba się wczuć w ten kawałek......zajebisty
Reszta ok, ale DANCE4LIFE nie nawidzę - za bardzo pomieszane parę stylów...
Dodam również: remix Southern Sun Paula Oakenfolda, In My Memory, As the rush comes... Itd. itd., bo np. na płytach In Search of Sunrise czy Nyana jest parę genialnych nutek...
Eternity, Deep Trance, Magik Journey, Deep Trance i Honey to dopiero jest trance! Tiesto rządzi! Tylko troche się komercyjny zrobił...:(((
nie wiem czy wiecie ale np Adagio for Strings to tylko remix utworu z muzyki klasycznej Samuel Barber pod tym samym tytułem i porównując z oryginałem zrobił to niesamowicie dobrze jak dla mnie ale eternity to chyba Armin Van Buuren też "maczał palce"
W pełni się zgodzę z innymi tylko czemu nikt nie wspomniał o "Traffic"?
Dla mnie jest to jeden z najlepszych kawałków, a brzmi jeszcze lepiej w albumie Just Be - Remixed
Adagio for Strings jest jego najlepszym utworem i pozostanie, ten utwór jest z roku 1996 i zyskał dużą popularność i pozostanie jego najlepszym utworem.