Tiësto

Tijs Michiel Verwest

7,4
19 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tiësto

ma genialne kawałki: Nyana (Beatiful Things), Dance 4 Life, Traffic, As The Rush Comes, Suburban Train, Forbidden Paradise a najlepsze według mnie to Adagio for Strings!! Trzeba się wczuć w ten kawałek......zajebisty

Sagan

Reszta ok, ale DANCE4LIFE nie nawidzę - za bardzo pomieszane parę stylów...
Dodam również: remix Southern Sun Paula Oakenfolda, In My Memory, As the rush comes... Itd. itd., bo np. na płytach In Search of Sunrise czy Nyana jest parę genialnych nutek...

Sagan

A ja dodalbym Just Be i Silence (mix z Delerium). Najlepszy DJ na świecie!!!

Glaurung

Euro Techno, Adagio for Strings i Forever Today wymiatają z jego kompozycji

SLukasz

Eternity, Deep Trance, Magik Journey, Deep Trance i Honey to dopiero jest trance! Tiesto rządzi! Tylko troche się komercyjny zrobił...:(((

Nabukadnezar

nie wiem czy wiecie ale np Adagio for Strings to tylko remix utworu z muzyki klasycznej Samuel Barber pod tym samym tytułem i porównując z oryginałem zrobił to niesamowicie dobrze jak dla mnie ale eternity to chyba Armin Van Buuren też "maczał palce"

Sagan

W pełni się zgodzę z innymi tylko czemu nikt nie wspomniał o "Traffic"?
Dla mnie jest to jeden z najlepszych kawałków, a brzmi jeszcze lepiej w albumie Just Be - Remixed

tomek14147

Ja bym dodał Elements Of Life :D

In the dark też ciekawe

DJ_Tiestoo

moim zdaniem najlepsze jest teraz alone in the dark inferno polecam

pingus_216

Adagio for Strings jest jego najlepszym utworem i pozostanie, ten utwór jest z roku 1996 i zyskał dużą popularność i pozostanie jego najlepszym utworem.

Oxygene

ja bym powiedzieał że Lethal Industry to klasyka a o tym wszyscy zapomnieliście.

Sagan

Panie znawca zapomniałeś o jego klasyce Lethal Industry

ghost21

no a Flight 643?