Til Schweiger

Tilman Valentin Schweiger

8,1
16 867 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Til Schweiger

Chodzący seks + rewelacyjny aktor, cóż tu więcej pisać :]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
czemajapkami

To czym Cię zachwycił? Ekspresją? Umiejętnością kreacji postaci? Jej psychologizacją? No czym? Jakie były kryteria podług których uznałaś rewelacyjność jego gry, bo ja jakoś nie dostrzegam zbyt wielu pozytywów w jego warsztacie.

Stanley_Hartman

Widać, że ktoś tu jest zazdrosny ^^ zgadzam się z założycielką tematu ;D

kiwi7

oo tak! uwielbiam go w Bękartach! ;) szkoda, że tak szybko tam umarł...

Ale jako aktoer ma to coś... mmmm ;d

monua

boski oj tak tak;) i przesłodki w Bandycie:)

malina_toja

koles ,nie tylko faceci patrza na wyglad ;)

Stanley_Hartman

Z pewnością nie jest najbardziej utalentowanym aktorem na świecie. Warsztat mógłby też mieć bogatszy. Zdecydowanie mógłby być wyższy. Jednak ma w sobie to "coś", co przyćmiewa wszystkie te niedociągnięcia i sprawia, że nie można od niego oderwać oczu kiedy pojawia się na ekranie. Jest takie ładne, angielskie słowo, które pasuje do niego jak ulał - irresistible.

daggisa

;] to jest to!

czemajapkami

hahhah :D:D zgadzam się: 178 cm czystego seksu :P
a ci którym się nie podoba niech nawet nie wchodzą na jego profil i nie zaniżają jego oceny zaniskimi punktami..!

mufinka407

"ZANISKI" to on ma wzrost ^^
za krótki <br/> y... NIE!

czemajapkami

Zgadzam się z większością , Til jest uroczy , mimo że nie lubię za bardzo Niemców [bez obrazy] ale to mój ulubiony aktor .
Wspaniale grał w 'Bandycie' .

Lady_Calma

tak...nie ma co ukrywać facet jest mega przystojny, oczywiście są różne gusta... Trudno mi oceniać jego cały dorobek, ale po obejrzeniu 2 filmów, myślę, że ma ogromy potencjał.