Til Schweiger

Tilman Valentin Schweiger

8,1
16 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Til Schweiger

Chodzący seks + rewelacyjny aktor, cóż tu więcej pisać :]

czemajapkami

To czym Cię zachwycił? Ekspresją? Umiejętnością kreacji postaci? Jej psychologizacją? No czym? Jakie były kryteria podług których uznałaś rewelacyjność jego gry, bo ja jakoś nie dostrzegam zbyt wielu pozytywów w jego warsztacie.

Stanley_Hartman

Widać, że ktoś tu jest zazdrosny ^^ zgadzam się z założycielką tematu ;D

kiwi7

oo tak! uwielbiam go w Bękartach! ;) szkoda, że tak szybko tam umarł...

Ale jako aktoer ma to coś... mmmm ;d

monua

boski oj tak tak;) i przesłodki w Bandycie:)

malina_toja

koles ,nie tylko faceci patrza na wyglad ;)

Stanley_Hartman

Z pewnością nie jest najbardziej utalentowanym aktorem na świecie. Warsztat mógłby też mieć bogatszy. Zdecydowanie mógłby być wyższy. Jednak ma w sobie to "coś", co przyćmiewa wszystkie te niedociągnięcia i sprawia, że nie można od niego oderwać oczu kiedy pojawia się na ekranie. Jest takie ładne, angielskie słowo, które pasuje do niego jak ulał - irresistible.

daggisa

;] to jest to!

czemajapkami

hahhah :D:D zgadzam się: 178 cm czystego seksu :P
a ci którym się nie podoba niech nawet nie wchodzą na jego profil i nie zaniżają jego oceny zaniskimi punktami..!

mufinka407

"ZANISKI" to on ma wzrost ^^
za krótki <br/> y... NIE!

czemajapkami

Zgadzam się z większością , Til jest uroczy , mimo że nie lubię za bardzo Niemców [bez obrazy] ale to mój ulubiony aktor .
Wspaniale grał w 'Bandycie' .

Lady_Calma

tak...nie ma co ukrywać facet jest mega przystojny, oczywiście są różne gusta... Trudno mi oceniać jego cały dorobek, ale po obejrzeniu 2 filmów, myślę, że ma ogromy potencjał.