Czytałam Twój temacik o Scarlett. Też uważam, że jest przepiękna. Orientacji może bym nie zmieniła (za bardzo lubię mężczyzn), ale jednak Ona jest niesamowicie zjawiskowa. Choć nawet to dziwne, bo nie przepadam za blondynkami, no ale S. jest wyjątkiem. Bije od Niej seksapilem, a jednak ciągle pozostaje na swój sposób kobieca i delikatna. I ta Jej jasna cera!
Wywód z lekkim przymrużeniem oka aczkolwiek gdybym była zmuszona wybrać kobietę... :) Oo, mnie znów Scarlett "skłoniła" do rozjaśnienia włosów :D Cudna jest.
Oczywiście, tyle że u mnie ciemne włosy z mocniejszym makijażem dawały komiczny, teatralny efekt :D Mam duże oczy i usta przez co z jaśniejszymi mam większe pole manewru ;)
Teraz jak tak patrzę, to stwierdzam, że masz urodę Anne Hathaway. Przynajmniej na tej focie z avatara tak wyglądasz.
Jeszcze były Rachel McAdams, Karolina Gorczyca, Katarzyna Maciąg i jakieś tam jeszcze panie, abstrakcja ;)
Właśnie jestem w trakcie oglądania "Czarnej Dalii" i wygląda tam prześlicznie. Wiem, że w "Hitchcocku" też była przesłodka, ale jeszcze nie miałam okazji filmu obejrzeć.
Natknęłam się dziś na straszną rzecz.
http://i1.celebixy.pl/2f69d7683980c412239e47f4dfa9207c8e738594/scarlett-johansso n-10257219-jpg
Tak patrze i patrze i stwierdzam, ze kajla_o2 ma identyczny usmiech jak Scarlett. Dobrze, ze doczytalem Twoj komentarz bo przeczytalem topke tematu i zaczalem sie glowic. Pewnie nie zasnalbym zanim bym na to nie wpadł :P