Til Schweiger

Tilman Valentin Schweiger

8,1
16 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Til Schweiger

jak dla mnie ideał mężczyzny, jest fenomenalny. na dodatek gra też mu wychodzi C:

użytkownik usunięty
kajla_o2

witaj w klubie kolezanko :)

kajla_o2

kajla dawno nie widzialem tak pieknej dziewczyny o tak urodzym usmiechu jaki masz na avatarze

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

No nie? Też mi się podoba, haha ;D

o kurcze.. : D

użytkownik usunięty
kajla_o2

Nie dziękuj ;p

użytkownik usunięty
kajla_o2

Czytałam Twój temacik o Scarlett. Też uważam, że jest przepiękna. Orientacji może bym nie zmieniła (za bardzo lubię mężczyzn), ale jednak Ona jest niesamowicie zjawiskowa. Choć nawet to dziwne, bo nie przepadam za blondynkami, no ale S. jest wyjątkiem. Bije od Niej seksapilem, a jednak ciągle pozostaje na swój sposób kobieca i delikatna. I ta Jej jasna cera!

Wywód z lekkim przymrużeniem oka aczkolwiek gdybym była zmuszona wybrać kobietę... :) Oo, mnie znów Scarlett "skłoniła" do rozjaśnienia włosów :D Cudna jest.

użytkownik usunięty
kajla_o2

To już nie masz takich włosów jak w avku?

są o ton, góra dwa jaśniejsze :)

użytkownik usunięty
kajla_o2

Ach. Ja lubię ciemne. Zwykle bardziej podkreślają rysy twarzy.

Oczywiście, tyle że u mnie ciemne włosy z mocniejszym makijażem dawały komiczny, teatralny efekt :D Mam duże oczy i usta przez co z jaśniejszymi mam większe pole manewru ;)

użytkownik usunięty
kajla_o2

Teraz jak tak patrzę, to stwierdzam, że masz urodę Anne Hathaway. Przynajmniej na tej focie z avatara tak wyglądasz.

ah który już raz to słyszę ;)

użytkownik usunięty
kajla_o2

Czyli jednak się nie pomyliłam ;]

Jeszcze były Rachel McAdams, Karolina Gorczyca, Katarzyna Maciąg i jakieś tam jeszcze panie, abstrakcja ;)

W Tobie znów widzę kawałek Mischy Barton :)

użytkownik usunięty
kajla_o2

Hmm..no może trochę ;p

użytkownik usunięty
kajla_o2

Właśnie jestem w trakcie oglądania "Czarnej Dalii" i wygląda tam prześlicznie. Wiem, że w "Hitchcocku" też była przesłodka, ale jeszcze nie miałam okazji filmu obejrzeć.

Mnie bardzo urzekła swą naturalnością w "Dziewczynie z Perłą" ;)

użytkownik usunięty
kajla_o2

Natknęłam się dziś na straszną rzecz.

http://i1.celebixy.pl/2f69d7683980c412239e47f4dfa9207c8e738594/scarlett-johansso n-10257219-jpg

to symulacja jakby gwiazdy wyglądały gdyby nie były sławne

Tak patrze i patrze i stwierdzam, ze kajla_o2 ma identyczny usmiech jak Scarlett. Dobrze, ze doczytalem Twoj komentarz bo przeczytalem topke tematu i zaczalem sie glowic. Pewnie nie zasnalbym zanim bym na to nie wpadł :P

kajla_o2

mmmmmmmmmm, rozpływam się :D

kajla_o2

super facet... :)

Alsana

Jest świetny :) Jaram się jego głosem :D

użytkownik usunięty
kajla_o2

Prawda, prawda. Świetny aktor, a jako facet też niezły. Charakterny.