Wiele osób pisz, że już oglądało rózne filmy, mimo że jeszcze np. nie ma ich w Polskich kinach. Ja mam pytanie; Jak Wy to robicie? Czy może macie jakąś stronę www czy może jakiś program? Jeżeli tak to bardzo proszę o podanie strony lub programu. Z góry serdcznie dzię kuę i proszę o szybką odpowiedź. Jeżeli ktoś może to najbardziej zależy mi na filmach pt. " The deep end" "young Adam" "Teknolust" "The beach" "Thumbsucker" "Broken Flowers" i innych z Tildą Swinton.
Jeszcze raz z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Was...
a wiec tak wszyscy ci ktorzy ogladaja filmy przed premiera w tym ja oczywiscie maja programy jest ich bardzo duzo i latwo je znalesc ja kozystam z emule wpisz w goglach latwe w obsludze
pozniej wchodzisz na jakas stronke z plikami jest ich tez pelno ale lepiej wpisz w goglach np.osiolek i juz wchodzisz tam i tam jest pare tysiecy filmow (nowych,starych itp.) albo mozesz tez wpisac emulek ale najlepsza i tak jest oslonet nmo dobra wchodzisz na dany plik i ona ma zazwyczaj na dole taka sumke kontrolna zaznaczasz ja i samo wejdzie do emula albo sa tez stonki gdzie musisz zaznaczyc i skopiowac no i tyle jakos sobie poradzisz ja siciagam od 5,6 misiecy i mam juz ponad 400 filmow czyli wiesz niejest zle najlepiej zostawiaj kompa na noc jak masz taka mozliwosc zycze milego sciagania narka
narka i powodzenia