Tilda Swinton

Katherine Matilda Swinton

8,3
54 884 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tilda Swinton

Wiele osób pisz, że już oglądało rózne filmy, mimo że jeszcze np. nie ma ich w Polskich kinach. Ja mam pytanie; Jak Wy to robicie? Czy może macie jakąś stronę www czy może jakiś program? Jeżeli tak to bardzo proszę o podanie strony lub programu. Z góry serdcznie dzię kuę i proszę o szybką odpowiedź. Jeżeli ktoś może to najbardziej zależy mi na filmach pt. " The deep end" "young Adam" "Teknolust" "The beach" "Thumbsucker" "Broken Flowers" i innych z Tildą Swinton.
Jeszcze raz z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Was...

karamarosik

a wiec tak wszyscy ci ktorzy ogladaja filmy przed premiera w tym ja oczywiscie maja programy jest ich bardzo duzo i latwo je znalesc ja kozystam z emule wpisz w goglach latwe w obsludze
pozniej wchodzisz na jakas stronke z plikami jest ich tez pelno ale lepiej wpisz w goglach np.osiolek i juz wchodzisz tam i tam jest pare tysiecy filmow (nowych,starych itp.) albo mozesz tez wpisac emulek ale najlepsza i tak jest oslonet nmo dobra wchodzisz na dany plik i ona ma zazwyczaj na dole taka sumke kontrolna zaznaczasz ja i samo wejdzie do emula albo sa tez stonki gdzie musisz zaznaczyc i skopiowac no i tyle jakos sobie poradzisz ja siciagam od 5,6 misiecy i mam juz ponad 400 filmow czyli wiesz niejest zle najlepiej zostawiaj kompa na noc jak masz taka mozliwosc zycze milego sciagania narka
narka i powodzenia

gorgeouss

Pójdz do wypozyczalni i wypozycz, a mlody adam i niebisanska plaza to podstawa.